Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guciomaniaczka

mąż zostawił mnie na ulicy

Polecane posty

Gość guciomaniaczka

Poszliśmy z mężem na piwo, on wypił za dużo, zaczął się do mnie kleić i oczekiwać wyznań miłości, na co ja zaśmiałam mu się w twarz, a to dlatego że często się kłócimy, kiedy mówimy sobie, że się nienawidzimy, a on z takim tekstem. W drodze powrotnej szedł przodem, poczym zostawił mnie całkiem samą na ulicy, a w domu zatrzasnął mi drzwi przed nosem. Jak mam się zachować - udawać że nic się nie stało, bo był rozżalony i pijany, czy zareagować ostro. W sumie mam już dosyć kłótni, poza tym niedługo przyjeżdżają moi rodzice, więc nie chcę, by się to na nich odbiło.

Gość guciomaniaczka
Proszę o odpowiedź bo ciężko mi po tym wszystkim ocenić sytuację

Gość Ona2222
dziwna jest ta sytuacja ktora opisalas, za malo szczegolow itp, o co sie klocicie i w ogole?

Gość co za patologia
pijcie więcej

Gość guciomaniaczka
Kłócimy się głównie o rodzinę - ja nie trawię jego rodziny, która jest niewykształcona, brudna i nachalna. Mówiłam mu wiele przykrych rzeczy o jego matce - że brudaska, kretynka i kurwa. Teraz żałuję, ale on już mnie nie kocha i w sumie mu się nie dziwię. Ale nawet niekochając kogoś, można zachować resztki kultury...

Najgorszy błąd jaki można popełnic w stostunku do bliskiej osoby to taki w którym obraża się jego rodzine. Ona go wychawała nie możesz mu robic takich podjazdów bo to ona straci do Ciebie szacunek. Wszystko co Ty mówisz on wie i wytykanie mu tego tylko przynosi przykrośc. Niewiem skąd biorą Ci sie takie pomysły nawet jeżeli tyk myślisz to nie wypowiadaj na głos. W końcu gdyby ich niebyło, niebyło by też Twojego mężą.

Nie kłuc się z nim. Po prostu go przytul, powiedz że go kochasz i że przepraszasz. A później jak już wytrzeźwieje możesz z nim porozmawiac o zachowaniu. Pewnie nie macie dzieci bo jak je się ma to już odchodzą takie sytuacje że się pije razem a póżniej kłuci... Chodzi o te dwie rzeczy na raz.

Gość guciomaniaczka
Oko mroku, no właśnie mamy dziecko, a on się zachowuje tak niedojrzale, że aż mną trzęsie. Mam wrażenie, że zatrzymał się na etapie 12-latka w rozwoju emocjonalnym. Dlatego jestem często niemiła, bo po prostu wstydzę się jego zachowania.

Gość coś niejasno się wyrazilas
o co ci chodzi??????????? o to ze chcial bys mu okazala uczucia?o to ze zostawil cie na ulicy???czy wkoncu o jakas rodzine? nic z tego nie mozna zrozumiec

Gość ile ty masz lat
??? chyba 17-nascie

Gość guciomaniaczka
O to że tak mnie traktuje publicznie - zostawia na ulicy, czepia się, a potem śmiertelnie obraża w sutuacji, gdy to ja powinnam się czuć obrażona. I to ja zawsze myszę wyciągnąć rękę na zgodę, bo jego na to nie stać, a ja nie cierpię takiej atmosfery w domu

Gość ile ty masz lat
to rezcywiscie macie problemy ludzie mają 1000 razy wieksze klopoty a ty takie pierdoly tu wypisujesz ze glowa boli

Gość Dasertyn
Oboje zachowujecie się jak dzieci, jesteście niedojrzali emocjonalnie i tylko dziecka szkoda, bo robicie mu piekło na ziemi.

Gość guciomaniaczka
Jak go próbuję przytulać to mi mówi "weź tę rękę" itp. Mam ochotę go strzelić w mordę, ale ten kretyn by mi oddał :(

Gość przed slubem pewnie byl inny
:P:P:P oboje macie problemy natury emocjonalnej, radze poszukac pomocy u specjalisty