Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaANIAbardzo

pytanie do samotnych

Polecane posty

Gość no ja tez ze śląska
Aganieszka32 nie tak do końca hobby jak to nazywasz jest bazą aludzie dodatkiem od ludzi nie należy sie uzależniać! bo ciągle będą jakieś nowe rozczarowania:(

Gość no ja tez ze śląska
Blum BLum co za popieprzone tekst syty głodnego nigdy nie zrozumie a teksty ze zegar biologiczny tyka stawia mnie na przegranej pozycji!

Gość non lans
wiesz Haniu tylko jak patrze na tych "doradców" życiowych, to mam ochote im wygarnąć, bo ich życie w małżeństwie nie wygląda zbyt różowo i dziwe sie ich żonopm, czy męzom nieraz

Gość na imię mi Hania
non lans Haniu, jeślii kogoś słowo Hanysiara obraziło to sorry - nie wiedziałam o co chodzi, nawet przekręciłam słowo, przyjmuję wyjaśnienia. A jestem z centralnej Polski, więc ze śląskiem nie mam nic wspólnego:-)

Gość Aganieszka32
no ja tez... Masz absolutną rację. Tylko że jak tych ludzi całkiem brak, to dopiero jest porazka. Miło,ze choć tu można pogadać. A co do niewygodnych pytań-mnie już nikt o nic nie pyta, zrozumieli,ze nie warto! Ale jak dla mnie to ok.

Gość no ja tez ze śląska
non lans ale oni mają inny status społeczny są ŻONAMI i MĘŻAMI!!!! nic to że syf w małżeństwie!

Gość Aganieszka32
No ja tez... Ty uważasz,ze lepszy bylejaki mąż/żona niż nikt?????

Gość no ja tez ze śląska
Aganieszka32 na tę chwile masz nas a nóż ten wąte się utrzyma i będziemy tu zaglądać:)

Gość non lans
no ale to chore jest, doradzać komuś jak sie samemu nie jest szczęśliwym w związku

Gość no ja tez ze śląska
Aganieszka32 nie to sarkazm w czystej postaci!!!!!:)

Gość Aganieszka32
no to ufff! :-)

Gość na imię mi Hania
non lans mnie najbardziej doradza szefowa rozwódka ("gdzie ja miałam oczy jak wychodziłam za tego drania?"), jej koleżanka ("zegar tyka coraz wolniej"), pewna 35-letnia matka dwójki dzieci ("coś za mało się starasz o dziecko, powinnaś ze trzy razy dziennie") i... babcia )"moja najstarsza wnuczka jest starą panienką")... masakra... To nie zachęca wcale.

Gość non lans
a nektórzy to chyba są nadal zwolennikami bykowego

Gość no ja tez ze śląska
non lans chore ale małżeństwo daje im legitymacje , aby ci mówić jak żyć bo ONI są dużo dalej niż Ty!

Gość na imię mi Hania
I nic nie stoi na przeszkodzie, by się zadomowić w tym wątku:-)

Gość Blum BLum
Mi nikt zadnych uwag nie robi, najwyzej przyjaciolka chce swatac. A moja mama jest singielka z wyboru wiec mam luz.

Gość non lans
a mój szef 2 raz żónaty a żonę nr 1, fajną i mnądrą babeczkę, traktował jaaz k szmatę i sie rozwiedli i teraz ma nową blond-cizię, pustą i głupią i chodzi dumny jak paw, jako macho i samiec alfa

Gość no ja tez ze śląska
ja im dam bykowe!!!! powinni pobierac podatek od nieudanych małżeństw załatalibyśmy dziurę budżetową;P

Gość Aganieszka32
Smutna prawda jest taka,ze w małych miejscowościach i na wsiach nie ma pojecia singiel,lecz stara panna czy kawaler. I zaraz są domysły-a czemu to sam/sama i dopisywanie teorii oraz własnie durne pytania i komentarze, o których pisze np. Hania.

Gość no ja tez ze śląska
non lans no cóz kryzys wieku średniego w najgorszym wydaniu

Gość na imię mi Hania
no ja tez ze śląska non lans chore ale małżeństwo daje im legitymacje , aby ci mówić jak żyć bo ONI są dużo dalej niż Ty! - no właśnie, bo jak w naszym wieku sie nikogo nie ma, to znaczy, ze coś z nami nie tak... jakaś ułomność - tak sądzą. Rozwaliło mnie, jak ostatnio ta druga pani powiedziała - "lew (to o mnie) z kozioroźcem (były) nigdy nie stworzy udanego związku. Tak jak ja z moim mężem - przez 32 lata jesteśmy razem i jest ciężko". A ja ich uważam za idealne, zgodne małzeństwo.

Gość no ja tez ze śląska
tylko zacznijmy ulegać temu, że jest cos z nami nie tak to juz po nas!

Gość non lans
qrwa bo jak nie ma 2 połówki to albo gej albo lesba, albo psychol, jacy Ci ludzie potrafią być durni

Gość non lans
nieraz mam ochote tak sie odszczeknąć chamsko, ale jeszcze sie powstrzymuje, jak długo???? NIe wiem

Gość Aganieszka32
A ja myslę,ze skoro tu jesteśmy i rozmawiamy, to jeszcze nie jest tak źle i żeśmy nie ulegli! Mnie rozwala niekiedy jak słyszę -Tobie to dobrze, wracasz do domu, do ciszy i spokoju...a ja to mąż, dzieci, pranie , gotowanie... Nie da się tego porównać,ale wkurzające są takie teksty!

Gość no ja tez ze śląska
otóz to!!!!! to juz mamy jasne każdy z nas nalezy co najmniej do jednego ze zbiorów!:P

Gość Blum BLum
A co do zabawnych tekstow to kiedys kolega powiedzial do mnie : Ja cie nie traktuje jak dziewczyny, ale jak kumpla :D

Gość Aganieszka32
ha ha ha Tylko jaki tu zbiór wybrać????

Gość no ja tez ze śląska
Aganieszka32 wracasz do pustych czterech ścian ale oni tego nie widzą!

Gość no ja tez ze śląska
Blum BLum to ja dostałam komplement od kumpla że mam jaja!