Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beautiful lady- you're too big

jestem sama i bede sama...

Polecane posty

nie, nie marze o rodzinie, dzieciach, moze kiedys... dopada mnie czasami pragnienie bycia z kims, przytulenia sie, poglaskania.. tylko tyle (chyba jakos przed okresem:P)

Gość uiok
jesteś taka zniechęcona.. może poczytaj jakąś literaturę motywacyjną.. "nie mam siły".. po prostu nie chce Ci się i tyle .. nie masz woli walki.. Zrób coś , jest początek maja, zrób coś dla swoje przed wwszystkim ZDROWIA

beautiful lady - dysponuję numerem do kolegi który ma kręćka na punkcie big size girls. Musisz mieć tylko ładną twarz i być kumata. :classic_cool: Jestem na kolejnej diecie. :o 😭

hehe:D myslisz, ze jak nakleje na czole kartke "jestem ciasna" to jakis sie skusi? :classic_cool:

Gość uiok
Mo Cuishle.. na jakiej jesteś diecie?

moze byc nie chce mi sie, jak zwal tak zwal:P w tej kwestii nie mam woli walki, moja wola wyczerpuje sie na innych polach:o ja co chwile postanwiam sie zabrac za siebie, ale nic po prostu z tego nie wychodzi..

uiok, ja ciągle jestem na jakiejś. :P przynajmniej raz w roku się odchudzam i zbieram na plastykę nosa und botoks. 😭 dieta proteinowa, -13 kg póki co.

Gość wykup reklame na kafeterii
hmm...normalnie mowi sie: nie martw sie jestes mloda poznasz kogos kto pokocha Ciebie i Ty jego. ale to nie jest pewne- chcoiaz tego Ci zycze. wydaje mi sie osoby z nadwaga maja gorzej o tyle ze musza swoja osobowoscia zaczarowac- a nie zgrabnymi nogami i talia- bo na to niestety wiekszosc facetow leci.

Gość mały odkrywca
"nie, nie marze o rodzinie, dzieciach, moze kiedys... dopada mnie czasami pragnienie bycia z kims, przytulenia sie, poglaskania.. tylko tyle" Boże kobieto z każdym Twoim kolejnym zdaniem upewniam się że jesteś moją mentalną bliźniaczką:D A co do facetów wypowiadających się tu: Nawet gruba i brzydka nie chciałaby być z facetem który twierdzi że grube kobitki mają "ci.py jak wiadra":O zastanówcie się nad sobą panowie bo na stałe związki chyba nie macie co liczyć z taką pustka między uszami i brakiem kultury:O Ja mam nadzieję że gdzieś po 30, może 40 znajdę takiego pokrzywionego faceta jak ja z którym będe rozumieć się bez słów i będziemy sobie żyli krzywiąc sobie banie dalej;) A na razie zajmuję się swoim wnętrzem.

Nic nie ściemniam, mówię jak jest :) Brzuch też mam :P Stanik 85D-E, zależy od firmy (i wbrew temu co ktoś wyżej napisał nie mają brzydkiego kształtu... wręcz przeciwnie ;) ). Rozciągnięta na dole też nie jestem, ależ wy macie pomysły :o Od kiedy niby szerokość pochwy zależy od wagi? Po ciąży na przykład każda kobieta się rozciąga, i co wtedy ze swoimi 'szczupłymi' zrobicie? Zostawicie? :D Jesteście żałośni :) Beautiful - musisz zmienić podejście i uwierzyć w siebie :) Nie mówić 'jestem sama i będę sama'! Bo tym tylko nieszczęście przyciągasz :)

Gość mirablelka belka bum
Autorko to moze pokaz nam swoja figure? wklej zdjeice..bez twarz. :)

Mo Cuishle, a skad jest kolega?:D tylko nie chce zadnego feedersa, sama potrafie sie utuczyc :classic_cool:

A propos pięknych i ładnych - czytałam gdzieś dobry tekst :) Piękne i ładne są tak przekonane o swojej boskości, że zazwyczaj są słabe w łóżku, bo uważają że sam fakt tego, że facet może się z nimi przespać, jest wielką nagrodą więc w łóżku się starać nei trzeba, facetowi ma wystarczyć świadomość tego, że z pięknością noc spędził. A brzydsza się musi bardziej postarać :) Seks jest ważną częscią życia, neistety dla was panowie :P

Gość JohnWonStone
beautiful lady- you're too big - w kwestii przytlania na mnie mozesz liczyc :)

Gość przystojniaczek23
a tu sie mylisz raczej PANIE, a nie panowie...

A co do diet - przerobiłam chyba wszystkie :D Tyle że ostatnio troszkę zmieniłam nawyki żywieniowe i 4 kg poszły w dół :) I zaznaczam że tylko troszkę, żadne tam drastycznie :P Słodzę słodzikiem, ograniczyłam makaron i ziemniaki na rzecz ryżu, z mięs to głównie kurczaczek, piję soki niskosłodzone i staram się gazowanego nie pić :) Pieczywko razowe :) Najgorzej jest ze słodyczami, ale też znalazłam sposób :D Jak mam fazę na słodkie to robię budyń na chudym mleku ze słodzikiem :) Powoli idzie w dół :)

beautiful lady - kolega jest z Wrocławia. :classic_cool: Aczkolwiek posiadam jeszcze takowych z Torunia oraz Warszawy także dla każdej się coś znajdzie jak myślę. :classic_cool:

maly odkrywca, witam blizniaczke :classic_cool: moze jetes z wlkp?:) Ona.., niestety nie wierze w afirmacje, sile przyciagania i inne takie bzdury:P nie mam aktualnej foty figury, mam tylko jak bym jakies 15kg szczuplejsza, i tak bylam gruba, ale teraz to jest kosmos...

Przystojniaczku - dla was, a zwłaszcza dla takich z wymaganiami jak Twoje (czytałam tematy) :) Skończysz z piękną i pustą lalą, która Cię nawet w łóżku nie będzie zadowalać, będziesz wiecznie sfrustrowany i niespełniony, bo porządnie sobie z kręgosłupa nie spuścisz, i będziesz patrzył z zazdrością na żony kolegów, którzy są szczęśliwi bo babeczka może brzydsza od Twojej, ale nie dość że fantastyczna w łóżku to jeszcze świetnie gotuje :) Uroda przemija, seks i umiejętności kucharskie pozostają :D

Gość uiok
może założmy temat dla wielbicieli plus size.. Mo Cuishle . wciągnij swojego znajomego :)

Mo Cuishle, a ja ani z Wroclawia, ani z Torunia czy Warszawy 😭 JohnWonStone, o jak milo:) a podrapiesz mnie tez po glowie?:classic_cool:

Gość przystojniaczek23
Ona za dużo aspartamu wcinasz ;(

Za stara na dziewicę - nie! :D naprawdę. :) Absolutnie żaden nie ma zapędów na tle dokarmiania lasek żeby rosły. Po prostu kręci ich big size. Jeden jest wysoki i chudy, drugi jest średniego wzrostu i normalnej budowy ciała, trzeci jest wysoki i przypakowany. :classic_cool:

Gość Przykra p.r.a.w.d.a.
Niemusisz pisac na czole "jestem ciasna" ,to co pisze niejest wyssane z palca, i tak naprawde urok wtych wlasnie twoich ksztaltach!!! Tak w ksztaltach!!! Piersi,uda,posladki sadelko;)itp to jest to co jest szukane przez niektorych a czego niemaja inne,mam znajomych ktorym udalo sie takie znalezc,mowimy o wszystkim i tez sa piekne okragle,ciasniutkie;) slodki ,mile to jest to i pamietaj na 1miejscu najwarzniejsze to co masz w glowie na dluzsza mete bez tego nieda rady bo majac piekne okragle ksztalty jak masz ty! Nieda sie pominac inteligencji a przedewszystkim Dobrego Serducha pod piersia. pozdrawiam Serdecznie!

Nawet nie wiem, co to jest :) Wcinam aktualnie kawę, wielki przystojniaku :) Beauty - nie musisz wierzyć ;) Ale problem nie leży w kilogramach, a w kochaniu siebie :) Jak się siebie nie kocha, to kto ma kochać nas? ;)

Gość JohnWonStone
beautifil - ale palcem wskazujacym, czy serdecznym? Tylko tak sobie teraz mysle ... na poczatek chcialas przytulania, teraz drapania po glowie ... to co bedzie pozniej - jak sie rozkrecisz? :P

Gość mały odkrywca
beautiful lady- you're too big niestety śląsk;) ale kurde nie mogę się nadziwić że jest ktoś kto myśli tak jak ja. Myślałam że jestem jakimś wymierającym gatunkiem:D A przyznaj się ile ważysz/wzrost? Ja 170 i powoli dobijam do 90:O I co najgorsze moja tusza ostatnio daje mi się we znaki. Kondyche mam do bani:O i tylko dlatego rozważam wdrożenie jakichś ćwiczeń przynajmniej raz w tygodniu. Ona------Przystojniaczek pewnie zmieni zdanie jak przejedzie się na atrakcyjnej babeczce z mało satysfakcjonującym go wnętrzem. Ale do tego trzeba dojrzeć. Oczywiście nie mówię że Przystojniaczek zainteresuje się jakąś 100kilową foczką ale spojrzy przychylniejszym okiem na te brzydsze ale z fajnym charakterem.