Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beautiful lady- you're too big

jestem sama i bede sama...

Polecane posty

Gość dziewczyna z zebem na przedzie
STARA NA DZIEWICE SKORO ZYJESZ TO ZNACZY ZE GO JESZCZE NIE PRZEGRALAS :)

Gość mały odkrywca
"Bieganie na randki o mi raczej nie grozi" Mi groziło jak jeszcze nie miałam tak zrytej psychy jak teraz;) W ogóle nie wyobrażam sobie że mogłabym być z jakimś facetem no chyba że byłby to mój spaślak który pokazał mi gdzie jest wyjście. "A z chleba całkowicie zrezygnowac nie potrafie bo kanapka to najwygoniejsze drugie śniadanie do pracy." Moje doswiadczenia pokazały że to największa głupota bo brak chleba nadrabiałam sobie różnymi sałatkami z... majonezem i ziemniakami:D

Suczi18 - amen. Nagroda Nobla już na Ciebie czeka za to odkrywcze stwierdzenie. :classic_cool: John, ekhem... żałuję po stokroć że nie mieszkam bliżej strategicznego miejsca waszej randki. Też bym przyszła, zdjęcia zza krzaka bym wam robiła. :P :classic_cool:

"To powiedz chociaż czy daleko masz do Dąbrowy Górniczej?" Google maps twierdzi, że: Wskazówki dojazdu samochodem do Dąbrowa Górnicza 29,2 km około 37 min

E tam z narzeczonymi, ja zerwałam zaręczyny w tamtym roku ;) Zresztą zawsze miałam w czym (w sensie kim) wybierać, nie było tak żebym specjalnie samotna była ;) A 26 lat skończę w tym roku ;)

Gość JohnWonStone
Mo - oj, no zawsze mozemy wybrac inne miejsce, ktore bedzie bardziej dogodne dla Ciebie :)

Suczi - no normalnie Nobel dla Ciebie :)

Żyje, żyje, ale co to za życie jak juz i tak nie mam szans osiągnąc tego co zawsze chciałam. I nie mówie tu o idealnej sylwetce. Poza wyglądem mam rówien inne ambicje, których juz niestety nie zrealizuje przez własną głupotę. :/

SUCZI18- ZGADZAM SIE Z TOBA :) MNIE ZNOWU IRYTUJE UZALANIE SIE NAD SOBA I WZAJEMNE TOWARZYSTOW ADORACJI NATEMAT JESTEM GRUBA I NIESZCZESLIWA. JESLI RZECYZWISCIE JESTESCIE GRUBE I WAM TO NIE PRZESZKADZA- GIT ALE JESLI CHCECIE TO ZMIENIC TO ZMIENIAJCIE A NIE SIEDZCIE NA KAFE NIEWIADOMO CO PODJADAJAC.

Gość Przykra p.r.a.w.d.a.
Czyt. Ostatnie moje dwa lub trzy posty, nawet kilka razy!!! I zastanow sie nachwilke nad kazdym moim zdaniem!!! Zegnam Szanowne Grono.

Gość mały odkrywca
"zdaje w Twoim miescie prawko i msuze poszukac dobrej szkoly jazdy" Uoik a jakiego instruktora szukasz? Takiego co jest cierpliwy i potrafi po 10 razy powtarzać jedno i to samo czy takiego który cie zmisza z błotem i wydrze jape i dopiero wtedy zapamiętujesz czego masz nie robić albo jak masz robić? ja robie prawko w expert1 ale jakoś mega zadowolona nie jestem. Większość intruktorów jest bardzo cierpliwa ale np nie są upierdliwi-nie zwracają uwagi na jakieś drobne błędy.

"Ja ostatnio myślałam nad tym żeby podskoczyć do jakiegoś psychologa bo nie mogę dać sobie rady ze stresem a to pewnie jest skutkiem mojej nikłej wiary w siebie." Ja stres zajadam czekoladą. Podwójna porazka :O "Tylko boje się że trafię na jakiegoś pacana i wszystko pójdzie się pierdzielić" Ja od psychologów i "psycholoszek" uciekam jaknajdalej.

"Kobiety piszące w tym temacie niestety potwierdzają tylko stereotyp że grube kobiety są: leniwe, malo inteligentne, glupie, rozwydrzone, chamskie, zazdroszczą innym ludziom, nie mają żadnych amicji i pasji, tylko się użalają nas sobą i nic nie robią. Mądra kobieta potrafi o siebie zadbać, gruba kobieta znaczy zaniedbana. Po za naprawdę nielicznymi wyjątakami ale one was nie dotyczą." msylicie, ze powinnysmy sie pod tym podpisac?:classic_cool::D JonhWonStone, zaprosmy Mo Cusihle jako przyzwoitke :classic_cool:

dziewczyno z zębem na przedzie - wyłącz capsa jak piszesz. netykieta się kłania. :P Po drugie - gdybyś nie czytała w kratkę, dostrzegłabyś, że część z nas się odchudza właśnie (tu palcem pokazałam na siebie), poza tym nie mam powodów żeby narzekać na swoje życie także może nie uogólniajmy. 🖐️ John - to ustawcie się na Mazowszu. :classic_cool:

Gość uiok
maly odkrywca, wlasnie szukam kogoś ostrego, który pokaże mi miejsca gdzie jezdza egzaminatorzy i w ogole.. przez to, ze uczyłam sie u takiego co w ogole mi nie zwracał uwagi zdaje juz 5 raz ;((((( i mnie gó..o nauczył

A i jeszcze .... Suczi, jakie Ty masz ambicje i pasje? Chętnie posłucham :)

"JESLI RZECYZWISCIE JESTESCIE GRUBE I WAM TO NIE PRZESZKADZA- GIT" Ja jestem gruba i mi to przeszkadza. Zresztą nie tylko mi. "ALE JESLI CHCECIE TO ZMIENIC TO ZMIENIAJCIE" Brakuje mi motywacji. Moze jakąś grupe wsparcia załozymy? "A NIE SIEDZCIE NA KAFE NIEWIADOMO CO PODJADAJAC" Piję herbate. Psłodzoną oczywiście. Z dwóch czubatych łuzek zeszłam do jednej płaskiej. Mówcie co chcecie ale ja i tak bede to uwazac za sukces :D

Gość JohnWonStone
beautiful ... eh ... a mialem nadzieje, ze bedzie nieprzyzwoicie ;)

Gość przystojniaczek23
Ona ja sie zastanawiam czy ten słodzik ci nie zaszkodził :) ?

Gość Przykra p.r.a.w.d.a.
Pozdrawiam i ciebie;)

ooooops...sorry... gratuluje jesli chodzi 2 lyzeczek na 1 :) serio.

beautiful, że ja jako przyzwoitka? :o trafiłaś kulą w płot. :P ja chciałabym wam tylko fotełe porobić, potem założyłabym album "kafeteria łączy ludzi" i wklejała zdjęcia par połączonych dzięki kafe. :classic_cool: ewentualnie mogę wam trzymać dziecko do chrztu, w późniejszym etapie znajomości of kors. :classic_cool:

JohnWonStone, oj.. wystarczy, ze Ty jestes nieprzyzwoicie atrakcyjny:P

Za stara - bo to jest sukces ;) Tylko jak to mówią 'syty głodnego nie zrozumie' :) Miałam lokatorkę, dziewczyna bardzo chuda, co rusz na badania latała bo podejrzewali anemię - a ona po prostu miała taką przemianę materii. Ja i jej przyjaciel nawet jej ręce oglądaliśmy czy ona bulimii nie ma i śladów po zębach... Bo jadła za 3 :) I do tego same tłuste rzeczy, golonki, boczki, mcdonaldy, ciasta, czekolady - i nic nie było widać po niej, nic a nic :) I ona za nic nie mogła zrozumieć dlaczego ja chcę ograniczać słodycze i jedzenie, bo przecież ona po tym nie tyje ;)

Gość mały odkrywca
"Wskazówki dojazdu samochodem do Dąbrowa Górnicza 29,2 km około 37 min" to nie jest tak źle;) "Żyje, żyje, ale co to za życie jak juz i tak nie mam szans osiągnąc tego co zawsze chciałam." Boże! Druga siostra bliźniaczka!;) A co chciałaś robić? dziewczyna z zebem na przedzie o1 wiesz czego bym nie chciała jakby mi się udało kiedyś schudnąć? Nie chciałabym zmienić swojego podejścia do osób z nadwagą. Nie chciałabym patrzeć na nich z politowaniem myśląc: "wszystko jest możliwe trzeba tylko ruszyć dupę" bo ludzie są różni i nie wpłyniesz na ich wolę choćbyś nawet odtańczyła lambade na środku skrzyżowania. Poirytuj się dalej. ja też się poirytuję i dajmy sobie po razie;) Za stara na dziwice a co cię tak źraziło do psychologów? Znam dwie babeczki które dopiero na 4,5 wqizycie poczuły że to to i zaczeły wdrażać w życie wskazówki psycholożek.

szczera p.r.a.w.d.a, znamy sie? nie strasz mnie:P juz Cie nie zatrzymuje;) Pozdrawiam!

Przystojniaczku, jedyne co mi szkodzi to megalomania i przerost formy nad treścią, jak w przypadku co poniektórych na kafe :) Dlategóż pytam Suczii o jej ambicje i pasje, jakie posiada, skoro nam tutaj wypomina ich brak :)

Gość przystojniaczek23
ja mam jedną pasje...

"Nie chciałabym patrzeć na nich z politowaniem myśląc: "wszystko jest możliwe trzeba tylko ruszyć d**ę" bo ludzie są różni i nie wpłyniesz na ich wolę choćbyś nawet odtańczyła lambade na środku skrzyżowania. Poirytuj się dalej. ja też się poirytuję i dajmy sobie po razie" hheh:D uwielbiam Cie:D