Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 Ja zagłosowalem o 00.10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 Ja zagłosowalem o 00.10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 ni kurwicy zaraz dostane z nerwica wrocilam do domu,wlanczam telewizornie i co chwile spieprzaja mi gdzies kanaly :@ pewnie burza gdzies jakas porzadna musi byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 Sądny opisz objawy telewizyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 Sądny napewno nie burza, a jakie masz do czego masz podłączony tv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 narazie odpukac sie nie traca programy,ale czasami tak jest jak gdzies tam wysoko w chmurach kolosatelit cos jest nie tak to robia sie piksele albo wogole sie traca,ja mam n-tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 I wszystko jasne:-D odbierasz z satelity, to powód jest jeden, a minowicie bardzo gruba chmura, a ona potrafi skutecznie przerwać odbiór:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 ale jesteś zdolniacha Grzeslaw a ja wrócilam z pracy....i zajadam się slodyczami i będę gruba jak balon... :( jutro też do pracy... a wieczorkiem może wypad zrobię na koncert Dźemu....zobaczę jak bedzie mi się chcialo samej iść... :( i w niedzielę do pracy....i o całe życie człowiek przepracuje... spadam kochani do łóżeczka bo kręgosłup mi pęka a ręki to już wogule nieczuję i pisze jedną(prawą)... ja sobie ja obetnę...wezmę ketonal na noc bym mogła zasnąć... kolorowych snów życze i milego wieczorku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 ten kawalek mi sie podoba... http://www.youtube.com/watch?v=OJuVGsPykvY albo to.. http://www.youtube.com/watch?v=7wnTJWRKzDg&feature=related i... http://www.youtube.com/watch?v=N-OLHFb7jRc&feature=related pa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 Nadziuchna tego Dżemu Ci zazdroszczę tylko szkoda,że niema znani Ryśka Ridla:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 zniknelam,bo goscia mialam,zjadam i spadam spac no widzisz Grzeslaw tak to jest z ta telewizornia swietna jakosc,duzo programow ale glupia chmura potrafi wkurzyc Madziuchna w jakim zawodzie Ty biedactwo pracujesz ze taka obolala jestes?? fakt ze ja fizycznie praktycznie to nie pracuje,ale zabrali nam sprzataczke i jak mylam podloge to potem sie wyprostowac nie umialam tak mnie krzyze bolaly :/ ale Ty czesto taka obolala jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 dobra,pojadlam to ide nyny dobrej nocy kochani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 a ja tylko jeszcze chciałam dodać, że dzisiejsze oczko to mój rekord BP mam teraz etap myśli częstych ale nie nachalnych i oby tak dalej sadny dniu dzięki za Grzesław nie zbłądzę i dziękuję za wsparcie madziuchna04 dziękuję i znowu mamy pachnący weekend! buziaki pozdrawiaki dla Wszysktich PS. a ja jeszcze nie idę spać więc jakby kto potrzebował pogadać to jestem na gg 3589297 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 witam z ranka samiutkiego :) kurde pogoda sie psuje,a mialam plany isc na kapielisko z corcia,sama bym sie chetnie w wodzie pochlapala jeszcze nie pada ale jakos tak mglawo jest i niebo jest biale a nie niebieskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 no upału to u nas dzisiaj nie będzie :) zbieram się na weekend do warszawki poszaleć trochę w pachnącym towarzystwie :) ciepłego weekendu Wam życzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 a ja zmienilam plany i jade z dziecmi do zoo do chorzowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Witam wszystkich w deszczowy dzień Mariolka nie daj się skusić:-) ja swojego głosa dałem dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 mariola---gdzie się wybierasz do warszawki?ja mieszakm tu... sądny---jak mam Twój @ to masz odemnie liścik....a jak nie to znajdziesz go na nk lub feisie.... ucałuj dzieciaczki... Grzeslaw---miłego dnia...umnie też pochmurno dzisiaj... jovik---głosik oddany... pachnącego popoludnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 sądny poszlo...wysłałam na @ amajka74.....itd.a jak niedostaniesz daj znać to puszczę na nk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 madziuchna nie mam od ciebie zadnej wiadomosci no nic kochani ja sie powoli zbieram do zoo z nadzieja ze nas ulewa nie zlapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 oj masz nieauktualne dane,ja z gmaila od dawna nie korzystam wyslij na nk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Tak,Tak róbcie sobie ze mnie jaja :P Wczoraj mnie nie było tylko dlatego że w pracy miałem full roboty czyli Grzesław tylko zgadł :P Mam taką a nie inną branżę że w tej chwili mam pełnię sezonu i mnóstwo pracy :O hahahahah już dzisiaj mam wizytę teściów żona coś tam w kuchni przyrządza a pozniej wizyta :P po tygodniu małżenstwa już wizyta :) żona też zdziwiona ;) hehehehe ale wódki nam sporo zostało więc z teściem obalimy jakąś połówkę nadal nie pale i pozdrawiam sobotnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 To jutro regres też Cię nie będzie:-P, bo jak dziś obalićie z teściem jakąś połówkę skrzynki ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 i tu się Grzesiu mylisz :) Teście przyszli,byli i poszli :P Mega zajebisty wieczór,tesciowa jabłeczniik upiekła ,mama zrobiła sledzie :D ps.jutro tu będę na bank :) Zycie małzenskie narazie jest piekne:) pozdrawiam nocnie załogę .....chyba dzisiaj wszyscy balują :P ps2 Loriś - zdobądź lepsza pracę !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 a gdzie są nowicjusze? ? mariola18 gratki za oczko ....spóźnione ale szczere życzenia wytrwałości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Jak na razie te nikogo nie uświadczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 własnie widze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Własnie wróciłam z imprezy:D:D A teraz ide lulu...lalalalalaa:D:P Pozdrawiam:) P.S. Czego jeszcze nie śpicie- Grzesław i Regres??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 Ja słucham radiowej czwórki :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaśka-czewa 0 Napisano Czerwiec 19, 2011 witam wszystkich późną porą ;) Mariola18 - to teraz już tylko z górki :) będzie coraz łatwiej bylebyś nie zwątpiła Regres - przyzwyczajaj się do wizyt teściów ;) super że jesteś zadowolony .. a ja chciałam się pochwalić :) ponieważ mam teraz egzaminy to dziś cały dzień siedziałam nad książkami a rodzinka zrobiła imprezkę, a ja musiałam się uczyć :( ale o 22 i tak już miałam dość i dołączyłam do grilowania z dodatkiem % .. mało co wypiłam bo jutro muszę się uczyć, ale najważniejsze jest to że przy piciu nawet nie pomyślałam o zapaleniu (mimo że wszyscy palili).. nie wiem jak to możliwe .. dopiero teraz weszłam na neta i tu na topik i się zorientowałam .. więc chyba moje chwile słabości przeminęły, że tak powiem, z wiatrem ;) znów czuje się taka spokojna .. Chociaż powiem wam że w piątek po egzaminie wróciłam do domu a że byłam bardzo zła, bo egzamin mi nie poszedł i się martwie czygo zalicze, to sobie pomyślałam że pewnie gdybym jarała to już paczka poszłaby z dymem (dodam że tej myśli absolutnie nie towarzyszyła chęć zapalenia) ;) no ale nawet jak nie zdam tego egzaminu to chociaż zdałam egzamin na silną wolę hehe :) pozrawiam wszystkich cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach