mariola18 0 Napisano Lipiec 7, 2011 Grzesław to sprawdź kiedyś :-P a teraz czytam i patrzę co moja mama z kurami robiła : chorowała hehe czyli mieliśmy chorobę kur na podwórku hehe znaczy też że czas już spać :) miłych snów BP życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Jovik zagłosowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Grzesław- spania nie masz? z tego co mi mówią- mozna zagłosować o kazdej porze, problemy sie skonczyły:) Wysypiaj sie kolego, bo będe miała na sumieniu Twoja kondycję;):D Pozdrawiam serdecznie- http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/876?inv=zabawnyplac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Lipiec 8, 2011 witajcie daje rade ,jestem z siebie dumna pozdrawiam i zycze wytrwalosci i NIE PALIMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 8, 2011 kaja jasne że nie palimy !!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Cześć wam!:-) Jovik dam sobie radę:-D. Kaja masz rację, nie daj się:-), u mnie dziś słonecznie. Pozdrawiam serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaajka07 0 Napisano Lipiec 8, 2011 U mnie dzisiaj 31 BP! Wiem, że to mało ale zawsze coś Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 8, 2011 ha ha ha zostalam naczelna kura :D ale to fakt ostatnio jakos lepiej mi sie telewizje oglada lezac i odplywam 20-21,ale Galaretko moja ty kochana ja wstaje o 4.30 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Kaja cieszy mnie, że się cieszysz (celowy błąd stylistyczny:-D) Kajka uwierz mi, że to nie jest malo, a dużo, bo najtrudniejsze są pierwsze dni. Życzę wam, abyście zawsze liczyły dni BP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 8, 2011 kaajka to caly miesiac :) to duzo nie malo gratuluje :) tylko tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Kaja cieszy mnie, że się cieszysz (celowy błąd stylistyczny:-D) Kajka uwierz mi, że to nie jest malo, a dużo, bo najtrudniejsze są pierwsze dni. Życzę wam, abyście zawsze liczyły dni BP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Grzeslaw ja nie mialam problemu z kafe-teraz,ale czasami dostaje swira to fakt,trzeba to przeczekac poprostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Lipiec 8, 2011 kaajka07 gratuluje miesieac za Toba i tak trzymaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Sądny ---> to Ty z mym slubnym kawe rano popijasz- on wstaje 4,20:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 8, 2011 no na to wyglada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 8, 2011 no na to wyglada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Regres zgumkój tego maila ze stopki, bo tak nie ważny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Grzesiu ale on jest aktualny i cały czas ważny :) pozdrawiam wieczornie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaajka07 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Dzięki za gratulacje,teraz byle do przodu BP. Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 8, 2011 pozdrowionka i miłego weekendu dla Wszystkich BP ja jutro z rana na Babią Górę śmigam tęskno mi bo dawno w górach nie byłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2011 chwalilam sie ze nie mialam wczoraj problemow z kafe :) jak widac na zalaczonym obrazku he he he witaj zalogo z rana :) wypijam kawke i jade z corcia na kapielisko :) super pogoda,cieplo i slonecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 9, 2011 Witajcie moi kochani:) Miałam dzis pospać, ale mi sie nie udało:D:D Za oknem słoneczko, mam nadzieję,że dzień bedzie udany. Ja tez dzis wyjeżdzam, co prawda tylko do Opola. mariolka- zazdroszczę Ci:) wyjazdu w góry i BP:) Chodzę codziennie na siłkę, mam nadzieję,że dam rade i nie polegne z kregosłupem:D To raczej ćwiczenia areobowe niż siłowe, ale pamiętam, jak załatwiłam sie na steperze:( więc teraz ćwiczę po okiem instruktorki:D Pozdrawiam wszystkich, zostawiam linka:) http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/876?inv=zabawnyplac i juz mnie nie ma:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 9, 2011 jovik ja mam w takim razie prosbe zebys na silowni zapytala jakiej firmy maja stepery i jak z awaryjnoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Lipiec 9, 2011 Witam serdecznie wszystkich w kolejny upalny dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Lipiec 9, 2011 Faktycznie jovik przed chwilą zagłosowałem, bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 9, 2011 Sądny- steperów nie ma, przynajmniej ja nie widziałam:) Ale ja ćwicze tez na orbitreku, ale ten z siłowni to jest dwa razy większy niż domowy!!! Maja z jednej firmy urządzenia, dzis jak sie wybiore to Ci napiszę nazwę. Cos w nazwie z Activ...ale dam nazwe. Uciekam do Opola, nara:) Nie zapomnijcie zagłosować- plisss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 9, 2011 http://centrumzorza.pl/silownia/pl/rodzaje-zaj/rz-siownia/rz-s-sprzt masz tu link do wygladu mej siłki Sadny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach