zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 Witam zapraszam wszystkich chętnych na kawę albo, herbatę jovik :D pusto w domu co ? a czas się dłuży :D wiem jak u mnie było młodzi sobie gdzieś tam chodzą swoimi ścieżkami :D a ty zgredzie siedź w domu i mieszkania pilnuj :D i rożne myśli do głowy przychodzą :D Nevada równa dyszka 10 kwiatków najgorsze już masz za sobą :D dziś masz mały jubileusz 10 dni BP :D wszystkiego naj naj naj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 Dzień dobry I po imprezie:( Świetnie się bawiłam bez palenia i picia:) Monamas,jak samopoczucie i Ciebie? Grzesław,to mieszkasz chyba na odludziu?Ja dłuższych tras nie robię,bo się boję po prostu:(mężczyzn,których mogę spotkać. Złosliwiec,jak Twój kręgosłup? poproszę czerwoną herbatę:) Jovik,trzymaj się,rozumiem Cię,najgorsze:O zasypianie w pustym łóżku...Przesyłam Ci gorące aby choć troszkę dodawało Ci siły;) Nevada,na złe sny Mariola poleciła dream catcher 'a,ja jeszcze nie kupiłam,ale na liście zakupów mam;) Kaja xx444 Sądny Dzień Regres Mariola Żabka Mamuśka Madziuchna Vonk Dodob Lorika,co u Ciebie? Dla tych,których nie wymieniłam Udanego tygodnia Nie palimypachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 ja również witam :D jak tam po weekendzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 Złośliwiec @gusia----> dzięki:) Fakt, dziewczyny duże, chodzą swoimi drogami, mają swoje sprawy, sympatie...a ja łaże albo siedze i myślę...i co za durna głowa,ze projektuje dziwne rzeczy??? Ale spoko, przegadałam sobie , tęsknię jak cholera ale już tak nie przeżywam....mężowi też nie lekko:( U mnie w dzień słoneczko, ale poranki i wieczory chłodne, juz przepalam w piecu....zmarźluch jestem:p dla Was wszystkich:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 Dzień dobry Wszystkim :) @gusia--> dziękuję, samopoczucie super, chociaż jestem trochę niewyspana, ale w najbliższych dniach nadrobię :) jovik--> ściskam mocno... Wszystkim życzę udanego tygodnia :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 Witam Szanownych Państwa:) Złośliwiec dzięki za kawę:-), @gusia, ja mieszkam na wsi, nie na odludziu, a nie mam moto pojazdu, Jovik, ale kochany jak wróci, to się będzie działo:-D, Nevada brawo za dziesiątkę BP. i oby tak dalej:-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 Witajcie Jovik Przytulam Cię mocno Ja postanowiłam dołączyć do grona stepermaniaków :D tylko musze znalezc troche wolnego czasu. Jakies pol godziny :D Strasznie żałuje ze nie mage jeżdzic na rowerze :( moze kiedys sie dorobie stacjonarnego.MYsli o paleniu czy o zapaleniu sa juz prawie nie odczuwalne. Od 3 dni nie biorę tabletek. Jedyne co sie zmieniło to to, że zasypioam o 21 -22 szok. Nie palę Nie palę już 25 dni (+ 11g00m02s). Ilość niewypalonych papierosów: 763. Będę żyć dłużej o 5 dni (+ 20g01m15s)! Zaoszczędzone pieniądze: 412,42 zł! a waga podskoczyła o 1.5 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 Żabka widzę, że robisz postępy, brawo za wytrwałość:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 BP 26 09 2011 1. Zlosliwiec -----------2359 BP (08.04.2005) (6 LAT 5mies 17 dzien) 2. Jovik------------------2238 BP (05.11.2005) (5 lat 10 mes 20dni) 3. Sadny dzien ---------1304 BP (23.02.2008) (3lata 7 mies3 dni) 4. Ojejkujejku ------- >1024 BP (07.12.2008) (2 lata 9 mies 18 dni) 5.Pachnąca Aga------1023 BP (06.12.2008) (2 lata 9 mies 17dni ) 6. Regres ------------- 876 BP (01.05.2009) (2 LATA 4 mies 24 dni) 7.Vonk --------------- 748 BP (05 09.2009) (2 lata 20 dni) 8 Julka01------------ 741 BP (13 09 209) (2 lata 12 dni) 9.Mamuska44 ------ 738 BP (16.09.2009) (2LATA 9 dni) 10 Lorika ----------- 620 BP (11.01.2010) (1rok 8 mies 14 dni) 11Grzeslaw-------- 616 BP (15 01 2010) (1 rok 7 mies 10 dni) 12. dodob------------- 440 BP (14.07.2010) (Rok 2 mies 11dni ) 13 kaja_------------- 375 BP (17 09 2010) (ROK 8 dni) 14.xx444-------------- 314 BP(20.11.2010) (10 mies 6 dni) 15 madziuchna ------ 308 BP (22 11 2010) (10 mies 4 dni) 16monamas---------- 230 BP (07.02.2011) (7 mies 18 dni) 17Mariola18-----122 BP (27 05 2011) (3 mies 28 dni) 18 Trufelka------ 59 BP (30 07 2011) (1 mies 29dni) 19@gusia-------->34 BP (23 08 2011) (1 mies 3 dni) 20.Żabka -----26 BP (01.09.2011) (25 dni) 21 Nevada----- 10BP (15 09 2011) (10 dni) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 Grzesław:) Ja reż mieszkam na wsi;)Dlatego myślałam,że na odludziu,bo daleko masz do sklepu.U mnie na wiosce są 3 sklepy. Buuuu,muszę odłożyć jazdę na rowerku,bo coś mam z zatokami,czuję się podle:(a na dworze tak cudnie i cieplutko,a ja marzę o pierzynie,herbacie i świętym spokoju. Żabko:D Mogłabym Ci pożyczyć swój rower stacjonarny;) bo nie używam teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 zabka :) dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 O,jestem na 19 miejscu:) Dziękuję pani księgowa za listę;) ps.palący-rzucać te papierochy i na tym forum(czarodziejskim)znajdziecie pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 @gusia dla Ciebie dobry ludku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lorika 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 gusia co masz na myśli pisząc napady lękowe ? chodzi o fizyczne, czy psychiczne objawy ? ja jutro idę do nowej pracy. Mam nadzieję, że ta będzie satysfakcjonująca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 lorika dla ciebie :D kto następny bo dziś rozdaje kwiatki :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 Żabka dzięki za listę:-) @gusia w mojej wsi niema sklepu:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 Wpadłam się pochwalić że znalazłam 30 minut i udało mi się pochodzić na steperze swoja droga z kondycją u mnie nie dobrze, oj nie dobrze :( ale naprawię to . Na razie zmieniłam dietę i nie opycham sie po nocach, i staram się ograniczyć sól i zrezygnować z cukru, Zero słodyczy za to dużo warzyw i owoców. Ostatnio wyczytałam że dobry na odchudZanie jest ocet jabłkowy- zaczęłam stosować och i dużo ruchu. planuję zacząć A6V ale czy tym razem uda mi się ukończyć całą serię (40 dni) Zobaczymy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xx444 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 Witam Wszystkich,Żabce dziekuję za listę.Jest nas coraz więcej.Moje gratulacje dla Weteranów; Złośliwiec,Jovik oraz inni z długim stażem nie palenia.Naprawdę Wam zazdroszczę, oczywiście pozytywnie. Trzeba mieć twardy charakter aby wygrać tę walkę. U mnie bywa różnie; czasami walczę z pokusą,która z każdym dniem staje się łatwiejsza. Nowicjuszom życzę wytrwałośći w tym trudnym wyzwaniu.Wspólnie damy radę.Życzę powodzenia i Wszystkich pozdrawiam cieplutko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 he he he widze ze rozplenilam na topiku zaraze steperkowa :) brawo zabka!!! nie ma to jak dobrze sobie podeptac :) wiecie jak mi serducho rosnie jak widze,ze co raz wiecej osob zarazam?? jestem z Was dumna :) z tego ze nie palicie i jeszcze nabieracie chceci na deptanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Wrzesień 26, 2011 żabka :) dzieki za liste 13 miejsce,mam nadzieje ze nie wypadne z niej :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Wrzesień 27, 2011 i stało się :O ... dopadła mnie grypa jelitowa :O ledwo żyję,co chwila w ubikacji,totalne osłabienie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Wrzesień 27, 2011 Regres zdrowiej ,ale Cie dopadlo :):):) pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 27, 2011 Dzień dobry:) Zapraszam na kubek mleka i bułkę z dżemem truskawkowym;) *Regres,dla Ciebie herbata miętowa i węgiel(ten z apteki) Ja dziś planuję nicnierobienie:)żeby mi te choróbsko poszło won :O Regres,jeszcze Lacidofil powinien pomóc,zaparzam też dla Ciebie herbatę z liści jeżyn i na pewno będzie dobrze:) Ja dla odmiany obsmarowana jestem wikiem,amolem,obłożona skarpetkami z ciepłą solą i gorczycą:p *Sądny Dzień-masz prawo być dumna:D *xx444 *Żabka,co to jest A6V?Kondycja wróci niebawem:) *Grzesław,trochę daleko masz do najbliższego sklepu:(Najgorzej jak brzydka pogoda,chociaż mój tata przez 20 lat jeździł 11 km do pracy i do tej pory jest okazem zdrowia i facetem pełnym wigoru;) *Złośliwiec,dziękuję za kwiatka i db ludka:),Tobie wielkie pokłony za to,że trwasz na posterunku i nawracasz na właściwą drogę *Jovik *Monamas *Lorika,chodzi mi o to,że np obieram warzywa(pospolita czynność)i nagle zaczyna mnie ściskać w piersiach i czuję taki strach,lęk,brrr nie wiem skąd to,ale przypisuję rzuceniu papierosów,bo coraz rzadziej i mniej mnie to dopada.Powodzenia w nowej pracy *Nevadax5,a Złośliwiec dorzuci resztę bukietu;) Wiecie,że o 5.30 i 19.30 jest ciemno na dworze?Trochę szkoda lata:(ale lubię pozostałe pory roku też:)Teraz m.in zaletą jest,że szybciej jesteśmy w łóżku;) Życzę zdrówka wszystkim pachnącym paniom i panom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Wrzesień 27, 2011 dzięki wam za troskę jestem mega wypluty a musze być w pracy :O ale jak tylko dotre do domu to kołdra i leki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Wrzesień 27, 2011 Wpadam sie przywitać:D za oknem deszczowo ale samopoczucie nawet ok :D. Agusia przydał by się ten twój rower stacjonarny:) a6v to seria ćwiczeń na mięśnie brzucha, ponoć po całej serii ma się na brzuchu kaloryfer :D Sadny ja w tamtym roku tez dreptałam tylko jakoś tak motywacji mi zabrakło:D Kaja trzymaj sie tego 13 miejsca :D Nie spadnij na dół bo będzie bolało, strasznie bolało za ten roczek:* Regres trzymaj się dzielnie jeszcze tylko trzy godziny i do domu. Lorika jak nowa praca? Madziuchna odezwij się Złośliwiec ja chce kwiatka od Ciebie:D newada 11 dni brawo Jovik jak dziś samopoczucie? Grzesław Monamas Mariola jak samopoczucie? trufelka odezwij sie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szpilki__ Napisano Wrzesień 27, 2011 witam Was wszystkich. Jest to wątek dla rzucających palenie, tez bym chciała to rzucić, ale nie mogę się zebrać;/ kilka prób nieudanych, nerwy mi puszczają... macie jakieś sprawdzone sposoby na to żeby to rzucić? proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Wrzesień 27, 2011 Hej:) Pozdrawiam topikowych przyjaciół:) Coś Grzesław zniknął nam, zauważyliście? Ja się trzymam... jakoś....nie jest to idealne samopoczucie, ale co zrobić? :( smutno mi i tyle:( Ale słonko na dworze- to polepsza nastój:D Dzięki za troskę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Wrzesień 27, 2011 szpilki Jeśli tylko chcesz to jestes w stanie rzucić palenie, Sprawdzone sposoby? Musisz w głowie sobie wszystko pookładać takie wizualizacje jak będzie wyglądało twoje życie bez papierosa, jaka będziesz szczęśliwsza, bogatsza, zdrowsza, piękniejsza, pachnąca itd Musisz mocno uwierzyć w sukces. Na puszczające nerwy: gorąca kąpiel, melisa, muzyka A tak poważnie dla mnie na nerwy i początkowy głód nikotynowy pomocny był tabex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szpilki__ Napisano Wrzesień 27, 2011 właśnie z silną wolą u mnie kiepsko- chciałabym to rzucić, ale to czesto jest silniejsze ode mnie. Które dni w rzucaniu palenia są najgorsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 27, 2011 Witam:) Ja się byczę teraz na łóżku z kawą:)Posprzątane mam,rosół się gotuje...mniam,mniam:) Regres jutro będzie lepiej;) Żabka,u mnie pogoda ładna,tylko słoneczko schowało się. Wszystkich ćwiczeń nie mogę robić ze wzg na kręgosłup:(i mam nadzieję,że na stepperze będę mogła ćwiczyć;) A,Żabko,gratulacje za 27 dni BPPamiętaj,ostatni raz rzucałaś te papierochy! Kaja Trufelka,Żabka ma racje-odezwij się.:) Jovik,może Grzesław ma problemy z netem? Musisz się trzymać,mogę z Tobą dziś rozmawiać,bo planuję mieć tu dyżur;) Żabka też dziś tu zagląda:) Szpilki,witaj:)Żabka radzi Ci dobrze,same zalety niepalenia,wad nie ma.Jeśli chcesz,a się wahasz,to Tabex i wspaniali ludzie na tym topiku pomogą Ci,tak jak mi pomagają i wielu,wielu innym:):):) Popatrz na poprzednią stronę na tabelę niepalenia,nawet nie wiesz jaka jestem dumna,że na niej jestem:D To mój licznik: Nie palę już 35 dni (+ 01g16m30s). Ilość niewypalonych papierosów: 630. Będę żyć dłużej o 4 dni (+ 19g40m31s)! Zaoszczędzone pieniądze: 347,02 zł! Dziś mija 5 tygodni!!!BP Pięknych i pachnących tygodni:) Załogo,jak ktoś zaglądnie,to wklejać liczniki,Szpilki na pewno zechcą mieć taki liczniczek:p,a warunek jest jeden-BP Pomaga też lektura Allena Carr'a. pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach