Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

xx444 ,zlosliwiec ,Grzeslaw ,jovik ,Regres ,monamas ,żabka :) @gusia dziekuje za wyrazy wspolczucia, nie pale ,cierpie jednak jestem dzielna @gusia gratulyje ,jestes wielka i zycze Ci kolejnych stowek pozdrawiam

Witam wszystkich serdecznie 🖐️ kaja__ 🌼 współczuję ci-- brak mi slow @gusia 🌼 moje gratulacje za 100u dniówkę BP

@gusia jesteś bardzo dzielna.GRATULUJĘ studniówki i życzę nastepnej,a pózniej roczku. Lubię czytać Twoje posty,zwłaszcza rano gdy częstujesz świetną kawą,herbatą,i różnymi wypiekami zaraz człowiekowi jest jakoś lżej na sercu.Buziaczki przesyłam.

Witajcie Jesteście Kochani,łezka ze wzruszenia zakręciła mi się w oku;) Bardzo miłe są Wasze życzenia i dzięki Waszemu wsparciu żyję BP i mam się dobrze:) Zapraszam na imprezkę z okazji tych 100(jakby nie patrzeć)pięknych dni. Dziś zaczyna się weekend,wiec szampan i wódeczki,drineczki,wino uszykowane,oraz pycha tort:)zapraszam:D:D:D 🌻Regres,dziękuję 🌻Grzesław,dziękuję 🌻Pachnąca Aga,dziękuję 🌻Kaja,dziekuję 🌻Złośliwiec,dziękuję 🌻xx444,dziękuję,bardzo miłe słowa:) 🌻Sądny Dzień,dziekuję trochę Cię pomęczę i proszę powiedz, co myślisz o tym?Stepper skrętny z linkami Profeos.

Dzięki Sądny :) Już nic nie szukam,tylko zamawiam 🌻👄🌻 ps,Kettlera na potem zostawiam;)

a ja mam dzisiaj w firmie remanent wiec sie ładnie przywitam i zarazem pożegnam Miłego dnia :D ja ruszam do roboty i to na ostro

Gość m@rtuni@
Witam wszystkich b.serdecznie, czy mogę do Was dołączyć? Bardzo proszę nie palę 26 dni i czuję, że muszę mieć swoją bratnią duszę. Razem chyba lepiej przez to przejść, bo chwilami jest trochę ciężko, nie będę tkwiła w postanowieniu o niepaleniu w pojedynkę

slusznie i naukowo :) witaj na pokladzie :) teraz weekend to troche mniej nas jest ale na pewno zawsze ktos sie do Ciebie odezwie

Witam 🖐️ pozdrawiam serdecznie całe pachnące grono życzę miłego weekendu :D @gusia 🌼 a ja mam orbitrek magnetyczny i tez nie narzekam piękna sprawa :D m@rtuni@ 🌼 witam w pachnącym gronie mile jesteś tu widziana słuszna decyzja BP bo nie palić to jest coś pięknego jak możesz to napisz coś o sobie :D

Witam Wszystkich serdecznie; m@rtuni@ witaj w naszym gronie.Wiele już osiagnęłaś.Nie palisz ponad 3 tygodnie to jest wspaniały sukces. Zapewniam Cię,że otrzymasz wsparcie na tym topiku.Spójrz ile tu jest wspaniałych,przesympatycznych osób.Trzymam za Ciebie kciuki, zaglądaj tutaj częściej i napisz coś o sobie.Pozdrawiam pięknie.

Gość m@rtunia@
Nie spodziewałam się takiego przyjęcia z Waszej strony, bardzo dziekuje. Cóż...Tak jak napisałam mineło mi 26 dni BP. Kurzyłam blisko 30 lat po 1,5 paczki dziennie. Od czerwca zaczełam się przmierzać do rzucenia i powiedziałam swoim bliskim. To był błąd....Presja, gadka itd. Cóż zaczełam po kryjomu jak smarkula przed rodzicami. I 7.11.2011 postanowiłam!!!! Dość tego mam już przecież swoje lata i nie będę się wygłupiała. Aha i jeszcze pomyślałam, że kasy mi szkoda na te śmierdziuchy - bo przecież od razu przeliczyłam, ze to jakies 400 stówki co m-c. Jakie to ciuchy można za to kupić. I tak poszło....... Powiem szczerze, że nie było i nie jest tak najgorzej. Z każdym dniem coraz lepiej. Jak miałam doła to czytałam w Was i jakoś tak poleciały te dni. Boję się tylko co bedzie dalej, za m-c, dwa, rok. Mam nadzieję, że jakoś to będzie. Widzę, że kasy trochę więcej, cera jakby coś-niecoś sie poprawiła, rzęrzenie w oskrzelach minęło i kaszel też gdzieś zginął. Same plusy, wszystko wiem, nie mam narazie ciągot.Boję się czy wytrzymam dłużej - bo jakoś za lekko mi poszło. Pozdrawiam Was bardzo cielo i dziękuję za cieplutkie przyjęcie mnie do swojego pachnącego grona. Pozdrawiam wszystkich

Gość m@rtunia@
sprostowanie - 4 stówki Sory za oczywistą pomyłkę

m@rtuni@ w mojej stopce znajdziesz licznik niepalenia,pobierz go sobie zainstaluj a potem podziwiaj cyferki :) uciekam do spania,wczorajsza noc nie byla za spokojna,kapala mi woda z centralnego i co chwile sie budzilam pilnowac i sprawdzac :/

m@rtuni@ w mojej stopce znajdziesz licznik niepalenia,pobierz go sobie zainstaluj a potem podziwiaj cyferki :) uciekam do spania,wczorajsza noc nie byla za spokojna,kapala mi woda z centralnego i co chwile sie budzilam pilnowac i sprawdzac :/

Gość m@rtuni@
Bardzo mi przykro i głupio ale nie bardzo wiem jak zainstalowac licznik niepalenia -(((. Help !!!!

a pobralas go?? jakl pobralas to dwa razy klikasz w plik instalacyjny i sie instaluje,wpisujesz swoje dane yzn nazwe profilu,date w ktorea rzycilas,cene aktualna papierosow ktore palolas i juz

Witam Was cieplutko. U mnie ładna pogoda,słoneczko świeci:) Żabko,dziękuję🌻👄,za parę dni u Ciebie studniówka:) Bardzo się cieszę,że jesteś tu z nami:) Martunia,jesteś teraz pachnąca i ciesz się tym,nie myśl o tym co będzie za rok. Jesteś taka odważna i po tylu latach zmądrzałaś:)Zostań z nami🌻 Mi córka zainstalowała liczniczek. Sądny,wybrałam ten Proefors. Jarosław, magnetyczny,to trochę za duży i drogi,ja z braku wolnej kasy (większej),zdecydowałam kupić taki i zobaczę,czy mi to odpowiada:) nigdy się tym nie interesowałam,to Sądny mnie natchnął;) xx444:) Regres:) Grzesław:) Kaja:) Pachnąca Aga:) Gengala:) Wszystkim pachnącym🌻🌻🌻

Gość m@rtunia@
Mam już licznik :-)))) hura!!! Nie palę 27 dni wydłużyłam swoje życie o 5 dni zaoszczędziłam 374,48 Nie wypaliłam 780 papierosów

Gość m@rtunia@
@gusiu wielkie dzięki! Właśnie też musiałam poprosić swoje dziecię o pomoc i udało się. Cieszę się, że Was poznałam - bo to wielki skarb mieć takich przyjaciól. Jestem już na pokładzie i mam nadzieje dopłynac do portu, tyle czasu wytrzymałam, że chyba byłoby bardzo głupio teraz zawrócić. Co o tym sadzicie????? A już w środe miesiąc BP !!!!!!!!!!. Kurcze Jak to brzmi dumnie !!!! Chociaż jak czytam jaki niektórzy mają staż - to fiu, fiu Ale ja ze swojego stażu jestem też dumna i szczęśliwa, że mam takich przyjaciół jak Wy Zapraszam wszystkich na kawkę, herbatkę czerwoną (też ją popijam) Uściski dla Wszystkich

Witajcie Agusia ja tez sie ciesze ze jestem bp . Powiem wam że ten czas świąteczno sylwestrowy który przed nami mnie napawa nadzieja ale też swego rodzaju próżnością - Niebawem zaczną się te reklamy znanych firm znanych produktów ktore pomagaja

rzucać palenie. a ją sobie myślę kurcze jak dobrze że mnie to już nie dotyczy . i nie będę musiała robić postanowienia noworocznego "W Tym roku rzuce palenie" My już wygraliśmy jedyne co musimy to trwać .... a w tym jesteśmy dobrzy

Gość niepalącaonaona
Hej Znalazłam wątek i chcę dołączyć do klubu. No nie palę całe dwa dni :p ale to i tak u mnie sukces. Postanowiłam to rzucić i już. Czy się uda? Oby Ale mam pytania. 1. Czy Was też tak piekło w przełyku? Czuję się tak jakby brakowało mi tchu. Kaszlę. 2. Kiedy zniknie ten okropny wyziew z buzi?

Witam Was serdecznie i Ciebie niepaląca również witam w naszym gronie.Ważne,że rzuciłaś palenie.Wiadomo,że początki nie są łatwe.Z czasem wszystko wróci do normy tylko należy uzbroić się w cierpliwość. Każdy organizm jest inny i reaguje inaczej więc trudno powiedzieć,że są lub były podobne objawy do Twoich ? Ja np. nie miałam żadnego kaszlu w czasie rzucania palenia.Problemy z gardłem miałam,ale to nie była przyczyna rzucania palenia.Nie należy przypisywać wszystkich skutków ubocznych z tego powodu.Wiem coś o tym,wcześniej też tak myślałam jak Ty teraz. Mogę Cię zapewnić,że bez papierosa są same korzyści i pozytywy.Podjęłaś mądrą decyzję,a sama sie przekonasz,że warto nie palić.Życzę powodzenia. Pozdrawiam , Jadwiga

Gość niepalącaonaona
mam tylko nadzieję że się nie ugnę bo silna wola jest bardzo słaba. Wiem, że każdy organizm znosi to inaczej ale mój to znosi to tak jakby przed chwilą wypalił z 2 paczki. Czuję sie jak świeżo po papierosie. Drapie mnie w gardle i kaszlę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować