Goldena 0 Napisano Luty 6, 2012 No to jutro pijemy szampana Żabciu :-) Cieszę się, że już wydobrzałaś i masz się lepiej. Mnie się papierochy nie śnią, ale jak tak w domku się siedzi to jeszcze myślę żebym sobie zakurzyła goldena bo takie paliłam:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Luty 6, 2012 Goldena zmien nick :):):) uwaga !!! uwaga !!! ogłaszam konkurs na nowy nick dla goldeny może któryś się spodoba nie kojarzący się z papierochami :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 6, 2012 @gusia a wiesz co ze moj organizm sam sie chyba domyslil ze mu czosnku potrzeba bo w sobote takiego p\ypcia dostalam na czosnek ze w niedziele jak bylam po teraflu nakupilam co potrzeba do salaty i wpieprzam na sniadanie obiad i kolacje :) wale czosnkiem dokladnie :) i co kochani pomoze mi ktos zorientowac sie w eryku na androidzie czy nikt nie ma?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldena 0 Napisano Luty 7, 2012 Witam Was w ten śnieżny wtorek BP Zapraszam na kawe, torcik i szampana :-))) Chyba już wszyscy wyjechali do mnie na imprezę i są w drodze, bo taka cisz na topiku ;-))) Czekam na Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 7, 2012 żabka ja tez nie piję kawy od 5 miesięcy ;) taka abstynencja ;) załoga :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 7, 2012 no to Goldena ---> za te 3 pachnące miesiące dla ciebie Oby tak dalej ,chwali się takie postawy i powiedz z perspektywy tego czasu... czy nie jest fajnie jak się nie pali papierochów? sadny dzien radziłbym wybrac Nokię Dla mnie jest to jedyna firma która robi dobre telefony i do intuicyjne menu znacznie ułatwia poruszanie sie po telefonie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Luty 7, 2012 :) goldena Jesteś wielka :) otwieraj drzwi bo stoje na wycieraczce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Luty 7, 2012 Dzień dobry:D Goldena Jesteś super babka:D:D:D Zobacz jak to zleciało,a Ty pachnąca i taka dzielna! Regres Ja z przyjemnością pije kawę,uwielbiam zapach rozchodzący się po domu:) Więc Goldena dla mnie kawa i torcik:) Żabko,świetnie,że już wróciłaś do zdrowia:) i do nas. Sądny,już minęły przykre dolegliwości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldena 0 Napisano Luty 7, 2012 Regres no pewnie, że jest fajnie nie palić :-))))))) Żabko, no nie!!!!! na wycieraczce stoisz????? co za nie gościnność z mojej strony :-O @gusiu, wiem, że jestem super babka i to dzięki Wam moi drodzy przyjaciele Całuję Was mocno i bardzo dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Luty 7, 2012 Goldena ten bałwanek za drzwiami to właśnie ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 7, 2012 @gusia ja tez lubię kawę ale ostatnimi czasy pobolewał mnie żołądek odstawiłem kawę na jakiś czas i jak ręką odjął :) Piję teraz zieloną herbatę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldena 0 Napisano Luty 7, 2012 Żabciu, jak mi przykro Już Cię otrzepuję ze śniegu i zapraszam na herbatkę z rumem i miodem Jesteś kochana, podwójna porcja tortu dla Ciebie :-) A co z dodob ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 7, 2012 Goldena moje gratulacje :) @gusia tak ja juz prawie nowka,jeszcze tylko troche kataru mi zostalo :) Regresku ja tez zdecydowanie wole nokie,ale te ktore chce sa cholernie drogie ,ten eryk jest najtanszy dlatego pytam,bo nie wiem czy mi siec az tak zejdzie z ceny noki zebym mogla sobie pozwolic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 7, 2012 Witam wszystkich serdecznie Goldena moje gratulacje za te 3 miesiące BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xx444 0 Napisano Luty 7, 2012 Witam Was serdecznie.Czas szybko mija,dopiero Goldena rzucała palenie,a dziś obchodzi trzy miesiące BP. Gratuluję i życzę powodzenia. Za kawą nie przepadam dlatego piję sporadycznie; wolę dobrą herbatę EARL GREY. Pozdrawiam Złośliwca,Grzesława,Regreska,@gusie i pozostałych nie palących z tego forum. Życzę udanej zabawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Luty 7, 2012 Witam wszystkich:) nigdzie nie uciekłem:-) Goldena brawo za 3 pachnące miesiące:) Sądny dzień nie mam takiego sprzętu:( Żabciu jak miło, że zdrowiejesz:) Regres twoja kom. Jest Series 60? Złośliwiec :) Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Luty 7, 2012 Xx444 ja od EARL GREY stanowczo wolę Yunan, a kawę również pije sporadycznie:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldena 0 Napisano Luty 7, 2012 Mówisz i masz... xx444 - bardzo proszę Earl grey już zaparzona :-) Grzeslaw - dla Ciebie specjalnie yunan bardzo proszę To dzięki Wam i topikowi obchodzę ten skromny jubileusz, bardzo Wam dziękuję, że jesteście. To również Wasze święto. Nie zawiodę Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Luty 7, 2012 witam po długim milczeniu :( Dla nowych osób i dla starych Golden-----gratuluje wytrwałości i zyczę 1000lat w niepaleniu...ja poproszę kawke i ogromny kawałek tortu bo mam straszną chęc na słodycze :) dla Ciebie ja niestety jeszcze tydzien na L4 tzn.do 17.02. dzisiaj byłam na konsultacji neurochirurgicznej i operacja niepotrzebna tylko mam się zapisac na siłownię i trenować i trenować i trenować...mam być wysportowana jak sportowiec na olimpiade :) ach....i rowerek i steperek i basen wskazany koniecznie...bo mam sobie z wlasnych mięśni stworzyć gorset który bedzie uruchamial mi kręgoslup... zobaczymy co z tego wyjdzie więc szukam fajnej siłowni i oczywiście niedrogiej w stolicy :):) a teraz jeszcze rehabilitacja mnie czeka i skaladam wniosek do sanatorium :):):) ale niemogę się doczekac kiedy wrócę do pracy..kiedy będę mogła pobyć z moimi pacjentami tak bardzo za nimi tęsknię no i koniec ferii zimowych więć w sobotę trza pójśc do szkoły i zacząc kolejny rok szkolny :):) juz niemogę się doczekac...a wniedziele idę do Sali Kongresowej :):) na operetke:):) usnę tam :):) no dobra spadam bo juz przynudzam i zanieczyszczam Wam strone:) Regres----popieram Nokia jest najlepsza,wlasnie wczoraj kurier przyniósl mi tel.z Orange LGT500 babka tak go zachwalała a dzisiaj go odeslałam cicho dzwoni,ma mało funkcji itd.więc wracam do swojego starego grata Noki.... dla każdego z was z osobna :):):) mysle że jeszcze ktos mnie pamieta ?? no i oczywiście jestem BP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xx444 0 Napisano Luty 7, 2012 Madziuchna 04 pamiętamy,pamiętamy o Tobie.Wspaniale,że czujesz się lepiej i nie musisz pójść na operację.Życzę Ci zdrowia.Goldena bardzo dziekuję za zaproszenie,lubię słodkości więc z pewnością zawitam na kawałek tortu i lampkę szampana.Życzę duuuużo pachnących dni BP.,buziaczki przesyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldena 0 Napisano Luty 7, 2012 Madziuchna04 życzę duuuuuuuuuuuuużo zdrówka Na torcik oczywiście zapraszam. Wsiadaj w metro i sruuuu Mieszkamy w jednym mieście :-)))) żabka i sadny na nk mają na mnie namiary, jak masz ochotę to się odezwij. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Luty 7, 2012 jak sądny da mi namiary na Ciebie Goldena to oczywiście zaraz napiszę na NK do Ciebie... dzieki za zaproszenie i zmią chęcią spotkamy się w rzeczywistości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 8, 2012 madziuchna więc ćwicz,ćwicz i jeszcze raz ćwicz To także pomaga w niemyśleniu o fajkach ;) Grzesław mam Nokię E52 :) dla całej ferajny dziękuję za pozdrowienia i ja równiez pozdrawiam całe zacne niepalące grono a teraz wstawać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Luty 8, 2012 Hej:) Super imprezka Goldena:) Madziuchna,to zostaje ćwiczyć:)na pewno wzmocnisz swój kręgosłup:) Ja wczoraj źle stanęłam i też mam kłopoty z chodzeniem,ale to brak ćwiczeń właśnie,a siedzenie przy laptopie. Od tygodnia nie ruszam się (nie ćwiczę),bo ciągle coś,no i mam.Zaraz robię jakiś obkład i wracam do steppera:) Eh,plany się zmieniły i za tydzień wyjazd do kina. też mam zamiar zmienić telefon,od 5 czy 6 lat mam Nokię i pięknie m służy,tylko bateria już do kitu,wybiorę znowu Nokię,tylko przeraża mnie ta cała elektronika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 8, 2012 @gusia a co ty chcesz grzebac w tej elektronice? że cie tak przeraża? chyba miałas na myśli nowe technologie i nowe menu w telefonie oraz wielofunkcyjność ? ;) wszystko można skumać ale do tego potrzeba czasu :) nokia? = dobry wybór :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldena 0 Napisano Luty 8, 2012 Witam wszystkich BP Podpisuję się pachnąca No nie widzę, że wszyscy myślą o cwiczeniach, pewnie niedługo wiosna :-))))) Macie rację, trzeba się trochę wziąc za siebie:-) Trzymam kciuki i chyba pogodzę się ze steperkiem ;-))))), bo jakies lenistwo mnie dopadło Wpadnę później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Luty 8, 2012 witam wszystkich w ten słoneczny dzień... :) no ćwiczyłam do pewnego czasu ale póxniej jakoś odpuścilam sobie bo niebyło czasu na ćwiczenia,bo sesja bo praca bo zmeczenie i 5tys wymówek by tego nierobic...a lekarz powiedział że jak miesnie są zimne i cos dzwignę to zaraz bedzie uraz mam wszystko robic jak mam rozgrzane mieśnie :) a czlowiek nieraz zapomina o tym co jest ważne i oczywiste... Goldena---jaki ten świat jest maly :) usmiechnij sie jutro bedzie lepiej...zobacz za oknem jakie piekne slońce unas...umówimy się na kije do lasku bielańskiego jak bedzie trochę cieplej...a teraz tylko zostaje steper ale przedewszystkim siłownia :):) Regresku----moja mama ma nokie E52 fajny tel.i jednak stwierdzam że te telefony to najlepsze pod słońcem... @gusia----no własnie czlowiekowi jak by się chcialo to by co dzieenie ćwiczył a znajduje wymówki... jest leniem :(:( i jest mi wstyd :(:( a co do nowego tel.to niemasz się co bać...kilka dni i nauczysz się obslugi nowego tel.tylko strach ma wielkie oczy i zostaje przyzwyczajenie do starego.... :) ale wierzę że dasz radę.. :) dla reszty pachnidelek dla osób pracujacych miłego dnia i spokojnej pracy :) a dla tych co siedzą w domku miłego odpoczynku...ja zabieram się za prace domowy sprzątanie pranie itd.muszę sie wypróbowac :) no i troche poruszać i rozruszać :) wpadne póxniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Luty 8, 2012 Witam wszystkich:) Madziuchna nie jesteś lemiem tylko nie masz czasu:) dobrze, że Ci jest lepiej z kręgosłupem, a ja ciebie dobrze pamiętam, życzę zdrówka:) Regres jak masz program w komórce flash player tzn. że series 60, ale będę szukał w necie:) pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Luty 8, 2012 Nie palę już 160 dni (+ 13g20m51s). Ilość niewypalonych papierosów: 4816. Będę żyć dłużej o 36 dni (+ 19g03m31s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2601,00 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Luty 8, 2012 No właśnie Regres,ta wielofunkcyjność...itp no nie chce mi się uczyć.Kiedyś uwielbiałam technikę różnych urządzeń,a teraz mam inne priorytety,że tak powiem.;) Madziuchna,pewnie,że dam radę:)tylko tego czasu mi szkoda :p na naukę obsługi komórki;) No,ja też sobie odpuściłam,bo przyjemniej było się zawinąć w ciepły koc+ciepła herbata+gorący pies+ciekawa książka niż ruch. Zapraszam na kawę,oraz pyszne herbaty:) U mnie na słoneczku+13 st.-czekam na dzieciaki,podaje obiad i uciekam z psiną na dwór:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach