@gusia 0 Napisano Luty 8, 2012 Żabko BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldena 0 Napisano Luty 8, 2012 Żabko jesteś wielka !!!!! dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 8, 2012 zaba brawo za 160 teraz czekamy na 320 :D @gusia wszystkiego sie da nauczyć Na poczatek podstawowe funkcje i bedzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Luty 8, 2012 żabeczko---gratki za 160 dni... :):) ja spadam na kawkę do........ wpadnę do Was wieczorem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Luty 8, 2012 Żabciu brawo za 16 dni i czekamy na więcej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Luty 8, 2012 Żabciu brawo za 160 dni i czekamy na więcej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 8, 2012 zabka gratulacje :) no wiem ze nokia jest naj :) pytanie ile zejdzie mi siec z ceny bo najtansza z tych ktore sobie upatrzylam w moim abonamencie kosztuje 800zl :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 8, 2012 a Regresa Nokia jest na symbianie 9.3 / S60 w wersji 3.2.3 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Luty 8, 2012 Dzięki sadny dzien o to mi chodziło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xx444 0 Napisano Luty 8, 2012 Witam Wszystkich nie palących.Żabko życzę powodzenia w nie paleniu i gratuluję 160 dni BP. Dopiero wróciłam z basenu, trochę odsapnę,a pózniej biorę się do zajęć domowych; jak zwykle każdego dnia. Jeśli chodzi o aparaty komórkowe posiadam Nokie N95 8GB. jestem bardzo zadowolona ten aparat ma wszystkie telefony pod sobą,ja mam takie zdanie.W czerwcu kończy się moja umowa z operatorem sieci komórkowej.Nie jestem zdecydowana na zmianę aparatu.Nie ma zaufania do dotykowych. Trochę obawiam się inowacji.Córka przekonuje mnie do Noia 8 Pozdrawiam Was Wszystkich,życzę miłego wieczoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 8, 2012 xx444 mnie umowa konczy sie tez jakos niedlugo a 3 maja nabiore uprawnien do przedluzenia,tez jestem zwolennikiem noki ale tak jak juz mowilam nie wiem czy tak mi obniza cene.Teraz mam C6-00 i jestem z niej bardzo zadowolona,a nowa chce :Lumia 800 lub E7-00 lub X7-00 lub N9,ale one sa bardzo drogie.Chcialam N8 bo fajnie obnizyli cene ale juz jej nie ma w internetowej ofercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xx444 0 Napisano Luty 8, 2012 Sadny dzień,masz trochę czasu na zmianę aparatu.Za pewien czas zaczną do CIebie wydzwaniać i prosić,żebyś przedłużyła z nimi umowę.Jak się uprzesz to znajdą dla Ciebie aparat który sobie zażyczysz.Daj im na przetrzymanie, wiem coś o tym.W tym czasie gdy miałam podpisać z nimi umowę,też podobno nie mieli tych aparatów.Powiedziałam,że w tej sytuacji zmienię operatora i za 2 dni otrzymałam aparat ten który chciałam Nokia N95 8GB. Z mojej komórki jestem naprawdę zadowolona,aż szkoda mi zmieniać.Moja córka ma aparat dotykowy N 8 (bo teraz tylko takie są)? Owszem jest bardzo elegancki,być może lepszy od mojego? Kosztuje też sporo.Przyzwyczaiłam się do swojej smyczy i chyba zostanę przy niej.Życzę miłego wieczoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Luty 9, 2012 Żabka tak trzymaj - mamuśka i lokomotywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Luty 9, 2012 Dzień dobry:) U mnie pada śnieżek:) Zapraszam na tosty z masełkiem i dżemem z bzu czarnego i oczywiście kawa,herbata zaparzone:D Madziuchna,wczoraj poćwiczyłam,porozciągałam się na łonie natury i jest ok.Może dziś uda mi się też do lasu,a jak nie to stepper;) Jeszcze jutro i ferie-hurrra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldena 0 Napisano Luty 9, 2012 Wpadam na pyszne śniadanko @gusiu do Ciebie i poproszę kawusię. Ja przywiozę bezy do kawki Ja pachnąca i BP Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Luty 9, 2012 hej :) @gusia---jakoś niemam weny na ćwiczenia pomimo tego że jestem na L4....mam dola totalnego.... ach zycie,życie... :(:( dla wszystkich miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 9, 2012 Witam wszystkich Sadny dzien a nie lepiej kupic sobie sam telefon np . na Allegro ( ja dałem za swoją Nokię e52 - nówka 460 zł ) i wzaiałem sobie w Play abonament za grosze bez telefonu ... I jestem bardzo zadowolony z takiej opcji mam chyba 450 min do wszystkich i płacę 20 zł :) i tak nie wykorzystuje tego wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 9, 2012 xx444 tez wolę telefon z przyciskami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Luty 9, 2012 Madziuchna bardzo mi pomaga(a raczej przypomina o prostej sylwetce i przy okazji płaski brzuch;) ))pajączek. Czasem musi być dół,ale za chwilę będzie dobrze:)Zapal sobie ogarek w takim domku do aromaterapii ,do tego zapach np pomarańczowy czy takie: http://www.kosmetyki-naturalne.biz/p/pl/147/olejek+niaouli.html do tego muzyka i daj sobie wytchnąć.Spacer nie zaszkodzi:) Chociaż poleniuchowanie dla takiej zapracowanej dziewczyny jak najbardziej wskazane:) Goldena Mmmm,pycha bezy:) W sb będę robić ciasto raffaello,jakoś tak za mną chodzi;) nie palimypachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldena 0 Napisano Luty 9, 2012 @gussia Mogę wbić się na raffaello ????? Sniadanie było wyborne, dziękuję :-)))) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Luty 9, 2012 Witam wszystkich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Luty 9, 2012 Goldena,pewnie,zapraszam,bo: Nie palę już 170 dni (+ 01g20m42s). Ilość niewypalonych papierosów: 3061. Będę żyć dłużej o 23 dni (+ 09g11m05s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1683,55 zł! Złośliwiec:) Jovik:) Sądny Dzień:) Pachnąca Aga:) Ojejkujejku:) Regres:) Vonk:) Mamuśka:) Lorika:) Grzesław:) Kaja:) xx444:) Madziuchna:) Monamas:) Żabka:) Goldena:) Mariola,Kfiat Kalafiora,Dobob,Gerda z Zimowej,Kotki,odezwijcie się! U mnie nadal pada śnieg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Luty 9, 2012 a farbowana lisica,vonk i lorisia to sie odezwą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Luty 9, 2012 No właśnie,proszę się zameldować i zapewnić o niepaleniu. My nie palimymy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 9, 2012 Regresku za taki jak chce to i tak musialabym sporo zaplacic,a abonament wysokosci 79,90 tez mi odpowiada bo taki wlasnie chce,wiec bede prowadzic negocjacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 9, 2012 przywrocili na sklep internetowy ta nokie ktora chce N8 :) tylko ze ma czarny znaczek wyprzedazy ;/ kurde zeby byla do tego 3 maja :) trzymajcie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goldena 0 Napisano Luty 9, 2012 @gusia nie no to jest imponujący wynik, prawie pół roku. Jestem z Ciebie dumna !!.Jutro wpadam z szampanem do Ciebie to dla Ciebie Sadny już trzymam kciuki ;-))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uf-ów Napisano Luty 9, 2012 A mi chyba się też udało, bo od 16 stycznia wytrzymuję choć mam palacza obok. Przytyłam takie tam ze 2 kg więc na porę zimową to tak jak zawsze. Gdy minie miesiąc w nagrodę zmienię sobie kolor nika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Luty 9, 2012 uf-ów------ Goldena trzymaj trzymaj ale solidnie,tak zeby to pomoglo :) do 3 maja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Luty 9, 2012 @gusia 170 no pięknie i trzymaj tak dalej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach