Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona,a raczej żona zdradzona

Mąż dostał takiego smsa,wiadomo co znaczy

Polecane posty

Gość lateksowe wdzianko
[zgłoś do usunięcia] żona ""arzż trzeba być debilem,żeby sie nabrac na ten podszyw :/

Gość żona """
Tu juz kilka osob pisało zamiast autorki Dziwie sie,ze nikt tego poza mną nie zauwazył. Autorko,zaczernij nik !!

Gość wypowiadam sie trzeci raz
i kurva chyba zygne, no nie moge ludzie czy wy nie widzicie ze to prowokacja, ona jest jakas domowa kura ktora sie nudzi w domu calymi dniami wiec wymysliala sobie historie i pisze!!! Tym ostatnim postem kurwa z tym rosolem to juz przegielas, juz widze jak oblalas obca laske rosolem tak rosol to masz ale w glowie!! Ja jestem psychologiem i tu jest cala masa rzeczy ktore mozna odczytac bo twojej historii. Smiem sadzic ze takie cos ci sie przytrafilo faktycznie, maz cie zdradzil czy tam po prostu zostawil, a ty pelna zalu ze nie mialas wplywu na te sytuacje po prostu teraz wymyslasz takie bajeczki ktore nigdy nie mialy miejsca. Chcesz wylac swoj zal! Udaj sie po pomoc szczerze radze!

Gość wypowiadam sie trzeci raz
BINGO Masz racje

Gość podszywaczu nie rob sobie jaj
a ja mysle ze te wszystkie co węszą teorie spiskowe to są paranoiczki, jak wyjdą do miasta i okaze sie ze sklep zamkniety tez myslą ze to prowokacja :P

Gość podszywy spadac
Tu juz kilka osob pisało udawało autorke

Gość prosiaczek62
a tam po co ci dowody wiadomo ze jak zdradzil i mu powiesz ze o tym wiesz i ze wiesz co mu pisala to go wryje rozjeb mu leb siekiera tak zrob

Gość telenowela i kropka...
"podszywaczu nie rob sobie jaj i wracaj do miesnego glisto " Glista w miesnym? A fuj ! :)

Gość telenowela i kropka...
prosiaczku62 Wątek kryminalny sie szykuje...?

Gość była żona ...
A dlaczego uważacie że to prowo. To z rosołem to podszyw. A takie sytuacje w życiu się zdarzają. Wystarczy pożyć trochę dłużej i posłuchać co się dzieje w różnych rodzinach. Panowie dostają małpiego rozumu i wyczyniaja takie cuda, ze hej. A trzeźwieją dopiero jak dostają pozew rozwodowy, ale wtedy jest juz zdecydowanie za późno.

Gość podszywaczu nie rob sobie jaj
a ja nie moge zrozumiec takiego faceta, najpierw lata za jakas krtynką, ukrywa się, kłamie a potem jak się wyda to przerażenie ze cos sie skonczylo, ze bedzie musial sie rozwisc a to oznacza ze trzeba sie wyprowadzic, dzielic majatkiem i moze zwiazac z taką maludką :O wiec najpierw się bawi w najlepsze a potem sra w gacie, czy to nie kretynstwo ?

Gość kolejna telenowela
Dlaczego podszyw? Skarbie,to widac ... I powiem Wam,ze ja tez mam wrazenie ze ta historia jest pisana przez kilka osób.Mi to nie przeszkadza.Zawsze lepiej czytac niz ogladac telewizje. Moze kiedys powstanie ksiazka o kafeteryjnych opowiesciach?Zbiór telnowel ? Dziękuję osobie,ktora napisała linki do poprzednich telenwel. Poczytam...poczytam chętnie w wolnej chwili. Dobra Ptysie,temat mam w zakładkach wiec bede zagladac.Miłego dnia.Duzo piszcie i rozwijajcie tą historie.... A ja gnam do roboty... Miłego dnia

Gość mmmmmaaaaaggggdddaaaahhhh
Taaa, w miesnym pracuje i pol dnia przed kompem siedzi! Podszywaczu postaraj sie lepiej!

Gość spalona trawa
mi to od początku smierdziało tanim bajkopisarstwem

Gość ale jak widac wytrwale
czytalas do 17 strony heheh

Gość isssiiiiiiiii
Autorko jestem z Tobą! Nie przejmuj się tymi durnymi komentarzami!!!

Gość ja się nie dziwię autorce
może autorka nie chce dalej pisać? jeżeli większość zakłada że to prowokacja a takich tematów jest co jakiś czas sporo to może nie widzi sensu żalić się tutaj. nie rozumiem dlaczego większość uważa że każdy topik to ściema i zrozumcie ludzie że nikt nie siedzi na necie cały czas więc autorka ma też inne sprawy na głowie a nie tylko komputer

Gość bo dla niektórych
żeby temat nie był prowokacją to autor musi siedzieć przed kompem 24h na dobę i pisać pisac i pisać... bo jak sie nie odzywa tzn. ze prowokacja.... mnie tam bardziej prowokacja smierdza tematy w ktorych autor/ka siedzi na necie i co chwilke odpisuje...

Gość forum - strona główna
Nie ma obowiązku czytania. Jak uważasz, że to prowo - nie zawracaj sobie głowy :)+

Gość ja tez ...
przyznam, ze nie czytam kafeteryjnych tematow dramatyczno-obyczajowych na biezaco, ale jak dotad moim nr. 1 jest zdecydowanie historie o lidce, co jechala na lotnisko. ten temat natomiast jest prawie tak samo dobry, na dzien dzisiejszy jak u mnie nr. 2, ale zaleznie od tego, jak sie bedzie rozwijal moze nawet pobije lidke. czy temat prawdziwy, czy zmyslony - to nie ma najmniejszego znaczenia, bo i tak wszyscy sa anonimowi i nic nie wiadomo. ale pewne jest jedno, takie rzeczy ciekawie poczytac, bo w zyciu dzieja sie ludziom najdziwniejsze rzeczy i im wiecej sie na temat roznych scenariuszy przez zycie pisanych wie, tym lepiej. poza tym cenne rady sa bezcenne, zawsze sie moga przydac :)

Gość Lidka z lotniska
własnie,Lidka najlepsza :)

Gość Lidka z lotniska
Ogłaszam wielki powrót !!!!!!!!! Juz niedługo poznacie nowe losy Lidki !!!!!!!!!!!!!!!!! ZAPRASZAM

Gość tora tora ra
a masz może linka do tego prowo o obscenicznych zdjeciach na poczcie? niby maz ze sklepową?

Gość heeeeeeejj....
hahahahaha ale jajca :):)

Gość coś tu nie gra cz 2
podobno nie widziałas maludkiej a zaraz po powrocie do przyjaciół piszesz ze nie mozesz myslec odkad ich widziała razem..