Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna niczyja

choroba psychiczna?

Polecane posty

Gość panna niczyja

Mam 21 lat i chyba nie radzę sobie z emocjami:( Mam napady agresji, wydzieram się o byle głupotę:( Przechodzę dość trudny okres w życiu i nie mam z kim o tym porozmawiać, ludzie ciągle oczekują, że to ja będę ich wysłuchiwać i doradzać:( Jak sobie z tym poradzić? Czy warto iść do psychologa? Nigdy nie byłam i prawdę mówiąc nie jestem przekonana co do takiej wizyty, ale....sama nie wiem. Uprzedzam odpowiedzi typu: "na pewno jesteś przed okresem "- nie jestem. Nie radzę sobie:( Wam mogę powiedzieć:(

Gość miś gogo- reaktywacja
często takie same objawy mam:O:(

Zamiast nas pyać czy to jest choroba psychiczna idz do psychiatry badz do psychologa... chociaz to kiepski pomysł bo psycholog bierze kase za pierdolenie o szopenie. Może jestes nadpobudliwa albo źle kumulujesz w sobie złe emocje..Pamietaj wdech i wydech ;P

Gość koojala
poczytaj o BPD i zobacz czy tego nie masz czasem..

Gość powinnaś zbadać ilość hormonów

Gość meszugene
przejdzie ci z wiekiem, ale czeka sie pare nerwowych lat nie słuchaj tych dewot, psychiatra cie tylko podtruje dragami, z ktorych bedzie ci BARDZO CIEZKO wyjsc a konsekwencje ich zazywania bedziesz odczuwac latami :o 🖐️)))

Gość panna niczyja
miś gogo - więc wiesz, co czuję. Najgorsze jest to, że swoimi napadami doprowadzam bliskich do szału:( już nie wiem, co robić. Mam wrażenie, że tracę kontrolę nad swoim ciałem i umysłem, popadam w jakiś obłęd. Może tu już nie psycholog, a psychiatra jest potrzebny?:(

wiesz co ja tak mam jak sie napije. np wczoraj chlopaka wyzwalam od chujow i cweli bo powiedzial cos co mi sie nie spodobalo...

dodam jeszce ze chcialam skoczyc z balkonu tylko mnie powstrzynal. wariatka ze mnie...ehh

Gość panna niczyja
Damska Bielizna - no właśnie, mam podobne zdanie o psychologach....

Gość adwokat wrog degeneruchow
ale mam cholernego pierdolca przed okresem pomóżcie zwarjuję:O:(

MOże po prostu gdy tkwią w Tobie takie burzliwe emocje, pójdź sobie na spacerek na ławke czy w jakies spokojne miejsce gdzie jest cisza usiądz i bierz duzymi "łykami" wdech i wydech. Pomaga :) Albo wez poduszka na twarz tak aby krzyku nie było słychać i z całej siły krzycz w nią.. Mowie Ci to mi tez pomaga :) No własnie psycholodzy to fujary, nie przepadam za nimi bo to śmieszne by zyskać pomoc duchową trzeba płacić.. Już wole sobie za te kase kupic fajne buty :P