Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

Go艣膰 Weronika23632
My艣l臋 偶e ten temat za艂o偶y艂a Zakompleksiona niska dziewczyna.ja mam 176 wzrostu i nie uwa偶am sie za osob臋 nieatrakcyjn膮

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jaaaaaaaaaaaaaa8484884
a ja mam 170 cm i czuje si臋 jak 偶yrafa niestety... :(

Udost臋pnij ten post

moja przyjaciolka ma 178 i 43 rozmar stopy ,nosi szpilki bardzo wysokie i jest atrakcyjna fakt,ze faceci chyba sie jej boj膮:p wkleilabym Wam zdjecie ale...zabilaby mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tam uwazam ze nizsze sa
atrakcyjniejsze :classic_cool: . Ale to wszystko zalezy tez od figury, bo niektore wysokie kobiety wygladaja jak babochlopy, sa niezgrabne, jakies takie przysadziste, ale sa przeciez tez takie ktore mimo tego ze sa wyzsze od niejednego faceta to sa urocze i sliczne .

Udost臋pnij ten post

Wymy艣lili...tylko rodzice mogli o tym wcze艣niej pomysle膰, jak mia艂a艣 5-6 lat.

Udost臋pnij ten post

co? :| jaka zyrafa.. ja mam 170cm i czuje sie swietnie ze swoim wzrostem, do tego talia, fajne piersi, ponetna pupa i czego chciec wiecej :D tym bardziej, ze moge sobie pozwolic na 9cm obcasy i tez jest bardzo ok, nogi wygladaja fajnie.. takze jaka zyrafa :( jeden problem jest taki... ze przecietny polak ma niewiele ponad 180cm i to moze powodowac jakies kompleksy u wysokich kobiet, ale to juz nie Nasz problem ;) Pozdrawiam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣wiec臋 najja艣niej:)
napewno masz 165cm i wielki kompleks. mi kiedys kolezanka (160cm) powiedziala ze NIE LUBI WIELKOLUD脫W to by艂o w podstaw贸wce mialam kompleks przez ni膮. Dzisiaj jestem pi臋kna wysoka blondynk膮 (szczup艂膮) ona ma艂a okr膮g艂膮 kaczk膮 kt贸a wystawia te smieszne kr贸tkie kacze n贸偶ki i na si艂e chce by膰 sexi. Ja kiedy ide ulica czuje si臋 jak gwiazda i dzisiaj ciesze sie ze jestem wysok膮 lask膮 baa mysle ze najlepsza rze jaka mi sie przytrafila to : 1) jestem koniet膮 po raz drugi po 1) Jestem wysoka przez to czuje si臋 bardziej atrakcyjna i sexowna od karze艂k贸w.

Udost臋pnij ten post

k.kobieta 21 - w艂a艣nie, problem w tym, 偶e moje znajome maj膮 156 - 167, a wysokich facet贸w to ju偶 w og贸le jest niewiele... wi臋c g艂upio si臋 czuj臋. I do tego chcia艂abym przyty膰 a nie umiem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣wiec臋 najja艣niej:)
przepraszam za b艂edy (kobieta mialo byc itd) moja siostra ma 180 i 16 lat i jzu ma fajny biust jest szcup艂a ma d艂ugie blond w艂osy wyglada jak modelka. ja uwazam ze to niskie dziewczyny s膮 nieatrakcyjne. takie niby kobiety.wiadomo ze chlopak karzel wybierze dziewczyne kar艂a. jest jeszcze jeden plus rodz膮c dziecko malo przytyla i kiedy wychodzilam ze spziatal mialam obcisly top i P艁ASKI brzuch Pan doktor powiedzial '' bedzie Pani wzbudzac zazdrosc w艣rod pacjentek'' bo te niskie kobiety niestety wygladaly jak pulpety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tam uwazam ze nizsze sa
Ja mam 165 cm i jestem szczesliwa i nigdy nie chcialabym miec nawet 0,5 cm wiecej ! I przestan gadac o krotkich, kaczych "n贸ziach" , wszystko zalezy od proporcjonalnosci budowy, moze byc laska ktore ma nawet 180cm i krotkie nogi :o i byc cholernie niezgrabna ! Ja na nogi i figure nie narzekam :classic_cool: .

Udost臋pnij ten post

wg, mnie robisz problem, tam gdzie go nie ma. wzrost masz super, idealny... i do szpilki i do trampek hehe. zawsze bedziesz wygladala lepiej, przy niskich i grubszych dziewczynach. Takze powaznie nie ma co sie przejmowac, ja swoj wzrost uwazam akurat za duzy atut. a przytyc hmm.. ja akurat nie mam problemow z tyciem :( ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marriadelsoll
a ja jestem wysoka i mam takie zboczenie lubie stawac obok nizszych dziewczyn zeby podkreslic ze s膮 niskie bo uwazam ze wysoka dziewczyna to Prawdziwa kobieta Prawdziwa Laska Poprostu taka gwiazda, modelka itd

Udost臋pnij ten post

a ile wa偶ysz przy tym wzro艣cie? z ciekawo艣ci pytam :) ja wa偶e 54/55 kg (zale偶nie od dnia) ;/ hmm, mo偶e i masz racj臋 :) dzi臋kuj臋:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣wiec臋 najjja艣niej
jak dziewczyna o wzroscie 165cm moze miec D艁UGIE SEXOWNE NOGI?! NO PRSZE CIE NIE ROZ艢MIESZAJ MNIE MACIE KACZE N脫ZKI TAKIE KR脫CIUTKIE 艢MIESZNE beeee

Udost臋pnij ten post

Wielka krowa: S膮 specjalne hormony, kt贸re hamuj膮 nadmierny wzrost, tylko trzeba odpowiednio wczesnie zareagowa膰. M贸j kolega to bra艂, gdy mia艂 13 lat mia艂 172cm, jego rodzice dopiero wtedy poszli z nim do lekarza. Zacz膮艂 terapi臋 i przesta艂 rosn膮膰 w tak zastraszaj膮cym tempie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Jestem wysoka i mam d艂ugieeee nogi ... Faceci szalej膮 ... nawet niscy ... :O Og贸lnie jestem atrakcyjna .. szczup艂a, zgrabna ... itd. To nie wysokie s膮 nieatrakcyjne, a wielkie najwy偶ej (baboch艂opy)... te kobiece, d艂ugonogie sarny s膮 bardziej atrakcyjne, ni偶 te niskie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Margaterrva
ja mam 158 cm i jestem zadowolona zgrabna ma艂a nie chcia艂abym by膰 wielka i mie膰 wielk膮 syr臋 podobam sie wysokim facetom..bo gustuje w wysokich ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katarinkaa
a ja mam 167 i bardzo chcialabym byc wyzsza zazdroszcze wysokim dziewczynom d艂ugich n贸g oddalabym wszystko za nie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
He, he ... fakt niskie maj膮 kr贸tkie kacze n贸zie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣wiec臋 najja艣niej
ja mam 173 i waze 58 kg jestem blondynk膮 (naturalna) z duzymi niebieskimi oczami najbardzie kocham moje d艂uuugie nogi nie oddalbym ich za zadne pieniadze! i uwazam ze krotkie n贸偶ki to kalectwo

Udost臋pnij ten post

czyli juz na wszystko jest zap贸偶no 馃槶 trudno z艂o偶e siebie w ofierze, na rzecz kampani, informujacej rodzic贸w o takim czym艣!!!!!!!!!!!!! niech chocia偶 inni nie cierpi膮 馃槶

Udost臋pnij ten post

autorko- ja mam 170cm i waze 67kg. Nie jestem drobna chudzina, ale proporcje sa zahcowane co do biustu-talii-pupy:) Nie narzekam, za paszteta siebie nie uwazam wiec troche wiary w siebie ;*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Margaterrva
w stosunku to swojej postury nie ma kr贸tkich n贸g , nogi to najd艂u偶sza cz臋艣膰 mojego cia艂a ma艂y wzrost w tym wypadku m贸j 158 to nie jest wynik kr贸tkich n贸g s膮 te偶 wysokie dziewczyny z kr贸tkimi nogami i d艂ugim tu艂owiem bez przesady , po co wielkie tak dokuczacie nam ma艂ym i jeste艣cie takie niemi艂e ?

Udost臋pnij ten post