Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

Gość dorraaam
pokazalas tu akurat zajebista laske raczej IDEAL anie zaburzone proporcje. tak na marginesie uwazam ze wzrost ponizej 170cm to niestety ale taka mała stara kobietka nie jest to fajne.

Gość edwarrdnozycoreki
ktora ma tu kacze nózki to zapraszam powywijam powykrecam i pytonem cie ukuje! ja tam lubie wyginac te kacze nozki chociaz sarenki moga cie oplesc swoimi smuklymi udami chyba jednak wole smukle sarenki mniamm

Gość edwarrdnozycoreki
with lips like morphine takiego krasnala to bym do łóżka nie zaprosil nie jestem pedofil

Gość ...biały tulipan...
...a skąd teoria, że Sally Hansen jest brzydka albo mało inteligentna? Jak widać, nie można podyskutować na forum bez obrażania innych...

Gość Angel-A-87
beznadziejny topic założony przez jakąś prowokatorkę albo faceta (crossdresser?) Kolejny konflikt kto jest ładniejszy ,niskie czy wysokie, brunetki, blondynki, szatynki czy rude, długonogie czy biuściaste, chude czy grube... "A ja jestem malutka i podobam się wysokim" "a ja mam przystojnego męża i jestem wysoka " ble ble ble... Współczuję z góry waszym partnerom jak są dla was tylko dodatkiem do waszego ego tudzież wzrostu. Bądźcie sobie filigranowe ,bądźcie sobie modelkowe, a ja się pytam -co macie w sercach i umysłach? próżnię? Jesteście swoimi duszami czy centymetrami wzrostu? A gdzie w tym wszystkim miejsce na miłość, człowieczeństwo, empatię, przyjaźń. Wasze kłótnie są pozbawione sensu, bo wszystkie będziecie (jeśli już nie jesteście) brzydkie jeśli będziecie odrzucać wartości, które macie wewnątrz. Zajmijcie się sobą, swoim wnętrzem i umysłem zamiast porównywać się do innych i odnosić się do nich z pogardą. Każdy z nas jest piękny jeśli potrafi czynić dobro, szczerze się uśmiechać i odnosić się z życzliwością i szacunkiem do innych ludzi,a przedewszystkim jeśli potrafi kochać. PS. Mam 178 cm

Gość gość
Zależy jaki według Ciebie jest wysoki. Ogólnie śmieszy mnie jak dzuewczyny o wzroście od 172 w górę albo od 160 w dół mówią że ich wzrost jest idealny. I krytykują te niskie albo te wysokie. Prawda jest taka że idealny wzrost to wzrost średni czyli ok 163-170