Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

Go艣膰 ty tam Sally
po twoim stylu pisania ewidentnie wida膰, 偶e jednak masz jaki艣 problem sama z sob膮

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sally hansen ...
Co ja wiem o charakterze? Za pusta jestem, ale ju偶 przyj臋艂am z zewn膮trz t膮 informacj臋 ... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nieemoralnapropozycja
a ja mam 174cm jestem zgrabna szczupla dumna ze swojego wzrostu on dodaje mi pewnosci siebie dzieki niemu poza 艂adn膮 buzi膮 czuje sie atrakcyjna i sexowna. po zatym jestem inteligentna stdiuje dwa kierunki ekonomie i matematyke finansowa. i nie mam kompleks贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Aaaaa... to opr贸cz pusto艣ci mam inne problemy z sob膮 ... Ch臋tnie pos艂ucham ... :D I b臋d臋 robi膰 skrupulatne notatki ... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bluebzuku
z przeczytanych post贸w wnioskuje, 偶e Pani Sally ma najwyzej 14 lat...zachowuje sie jak przedszkolak i sie bzdurnie ze wszystkiego t艂umaczy podkreslajac swoja atrakcyjnosc i m膮drosc oraz elokwencje, w rzeczywistosi jest jednak brzydka i pusta....Sally, nie wypowiadaj sie juz wiecej bo wies sobie robisz, jeszcze ten tekst z zakupami i maseczkami...dno dalej odgryzaj sier, ale pamietaj ze tylko sobie pomozesz i swojej samoocenie a inni mysla zupelnie cos innego o tobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Nieemoralnapropozycja - ju偶 Ci zaraz gremium u艣wiadomi, co z Tob膮 nie tak ... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przeciez takie wychwalanie si臋
na si艂臋 nie 艣wiadczy o pewno艣ci siebie tylko przeciwnie - o ukrytych bardziej lub mniej kompleksach i niskim poczuciu wlasnej wartosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Pu艣ci, brzydcy przedszkolacy tak maj膮 ... ale przecie偶 dlatego musz膮 si臋 uczy膰 od tak szanownego gremium jasnowidz贸w, profesor贸w i idea艂贸w ... Zachwycam si臋 ich intelektualizmem ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Czy ja nie za d艂ugo ju偶 w tym przedszkolu siedz臋? Mam ju偶 w ko艅cu te 14 lat ... Jak my艣licie? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Ale ja ju偶 zacz臋艂am przyjmowa膰 informacje z zewn膮trz ... I dlatego si臋 martwi臋 tym przedszkolem w wieku 14lat .... Przej臋艂am si臋 tak偶e tym, 偶e jednak jestem bardzo brzydka, nieforemna i w og贸le ... Jeszcze mam rozliczne problemy ze sob膮... Co ja teraz zrobi臋? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 9058385b
No i widzisz potrafisz tylko szydzic. Juz ci pisalam, ze naprawde madrzy i wyksztalceni ludzie sie z tym nie obnosza, nie spanuja, nie mowia ile prac napisali czy ile maja tytu艂ow. Nie robia z siebie gwiazd i nie chca by wszyscy padali z zachwytu im do stop. To samo jest z ludzmi atrakcyjnymi, oni o tym nie mowia, nie pisza, nie wmawiaja innym ze sa lepsi od nich, ty robisz to caly czas. Caly czas chcesz wszystkim udowodnic, ze sa zerami, a ty jestes dlugonoga i cudna. Szydzisz na okraglo, odbijasz pileczke, osoba ktora naprawde miala poczucie wlasnej wartosci w ogole by sie tu nie odezwala albo predko nacisnelaby krzyzyk w prawym gornym rogu okna i juz by tu nie pisala, ty jednak nie mozesz zniesc, ze ktos moze sie toba nie zachwycac, lub moze po prostu na podstawie twoich wypowiedzi napisac jak cie odbiera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Tak si臋 bzdurnie t艂umacz臋 ... a inni tak m膮drze mi t艂umacz膮, 偶e jest ca艂kowicie inaczej ... Faktycznie to bardzo m膮dre jest ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Sally
mozesz sie oczywiscie nie przejmowac tym co ci ludzie tutaj do Ciebie pisza, twoje prawo, nie musisz, ale...skoro oni wszystcy wogole Cie nie znajac a s膮dzac po twoich tylko wypowiedziach daja taka opinie o tobie to ja bym sie zastanawi艂a jednak na twoim miejscu czy na pewno to co piszesz jest m膮dre...moim zdaniem nie...ale mozesz uwazac inacze..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ladna jestem
a ja jestem 艂adna zgrabna mam sexi nogi i 172 cm wzr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Ka偶dy jest inny ... i nie ka偶dy atrakcyjny ukrywa swoj膮 atrakcyjno艣膰 .. ani inteligentny swoj膮 inteligencj臋 ... I nie ma 偶adnego wzoru o jakim zapewniasz .... Owszem ka偶dy odczuwa niedosyt... dotyczy to przede wszystkim inteligencji (bo w ko艅cu na tym to polega, 偶e czuje potrzeb臋 rozwijania si臋)... ale to nie znaczy, 偶e nie widzi swoich mocnych stron ... Wg Twojego wzoru, ka偶dy rozpaczaj膮cy tutaj nad swoj膮 brzydot膮 jest zapewne prawdziwym cudem 艣wiata ... Skoro zawsze jest odwrotnie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
do Sally - oczywi艣cie wiem, 偶e tutaj same gejzery umys艂owe i wiedz膮 co pisz膮 i oczywi艣cie nie pisz膮 tego z zawi艣ci ... bo tutaj na forum nigdy takiego zjawiska jak zawi艣膰 nie zaobserwowano .... A m膮dro艣ci to i owszem ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 9058385b
Nie, nie jest odwrotnie. I na to nie ma zadnego wzoru. Tak po prostu jest, ze czlowiek ktory zna swoja wartosc nie musi na sile szukac uwielbienia u innych. Owszem ja nie twierdze ze osoba swiadoma siebie nie lubi byc chwalona i adorowana , to zupelnie inna sprawa. Kazdy lubi jak sie go docenia, chwali, okazuje mase pozytywnych uczuc, to naturalne. Ktos jest zalozmy swietnym kucharzem, wie ze doskonale gotuje, jest w tym bardzo dobry, ale na pewno ucieszy sie gdy ktos go pochwali i zachwyci sie nad tym co zrobil, to dodaje dodatkowej energii i jest przy tym przeciez bardzo mile. Chodzi jedynie o to, ze prawdziwie swiadoma swojej wartosci osoba nie bedzie atakowac innych gdy np. spotka sie z krytyka, nie bedzie obrzucac innych blotem, mowic im ze sa nic nie warci, nie bedzie z tego czerpac satysfakcji. Machnie reka i to oleje, bo sama wie, ze jest w czyms dobra, badz jest atrakcyjna , badz cokolwiek innego. A ktos kto szydzi z innych, lapie ich za slowka, nabija sie i jednoczesnie chce wszystkim pokazac ze goruje, ze jest osoba lepsza, ladniejsza, madrzejsza, no to coz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sally jak widac ty wszystko
odbierasz jako atak na siebie co jest nie po twojej mysli...ironizujesz, szydzisz a tak naprawd臋 jestes przewrazliwiona na swoim punkcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Sally
zmieniam zdanie..jestes nieroformowalnie g艂upia, ide, nara

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dokladnie 90583
czy osoba pewna siebie, swiadoma swojej wartosci musi to udowadniac poprzez probe osmieszania innych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Tak jestem okrutnie g艂upia ... wiem, 偶e wy wiecie lepiej ... 偶e jestem szpetna ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sally proponuj臋 wiecej
dystansu do siebie i popracowac nad wlasnym poczuciem wartosci ale nie kosztem innych A ironizowanie to fajna rzecz ale w twoim wykonaniu na tym topiku robi sie z tego 偶a艂o艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
dokladnie 90583 - tak inteligentni nigdy nie s膮 aroganccy ... :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dajcie spok贸j dziewuszce
udaje, ze j膮 to lotto a tak naprawde w sobie pewnie sie gotuje:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
A atrakcyjni ukrywaj膮 si臋 w 艂achmanach ... i workach ... Nigdy nie podkre艣laj膮 swoich atut贸w ... faktycznie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sally arognacja swiadczy
tylko i wylacznie o kulturze tego cz艂owieka - mozna by膰 chamem po podstaw贸wce i chamem po 10 fakultetach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 9058385b
I nie kazda krytyka jest powodowana zazdroscia, ale w ten sposob najlatwiej sie ja tlumaczy - najlepiej walnac jestes zazdrosna bo tak mowisz i miec wszystko z glowy i znow poczuc sie lepiej - jaka to ja jestem fajna, ladna i zgrabna, a ta wredna sucz jest zawistna i zazdrosna to ja wezme i zmieszam z blotem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Tak, bardzo si臋 gotuje ... Co ja teraz zrobi臋!!!!?????? skoro ju偶 wiem, jak bardzo szpetna jestem ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubisz popadac
w skrajnosci? nic pomiedzy? albo 艣mieszne wychalanie sie albo fa艂szywa skromnosc? caly swiat Sally widzisz w barwach albo czarnych albo bialych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
sally arognacja swiadczy - chyba nie s艂uchasz tutejszego gremium ... bo arogancja nie dotyczy tych po 10 fakultetach jednak ... tylko g艂upich ...

Udost臋pnij ten post