Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

ciekae jest to ze te wielkie kobiety zawsze naskakuja na jak to mowia 'karly i kurduple'zanim nawet sie zapoznaja ze znaczeniami tego slowa, 160-170cm to dla kobiety wzrost sredni powyzej to juz ponad norme niestety...

Gość kwakwakAve
krótki nożki sa smieszne fakt

Gość Sally hansen ...
Wzrost przeszkadzał mi tylko w podstawówce, bo byłam wyższa od każdego chłopaka ... Ale już w liceum przestało, kiedy słyszałam szepty: "Wow, patrz jakie nogi!"

Gość tak sobie tlumaczcie ze ...
wielkolody sa lepsze, poziom dyskusji jednak wskazuje, ze jestescie zajadle, agresywne i pobudzone i byscie tym filigranowym dziewczynom oczy wydrapaly i o czym to swiadczy :D ?

jessicaalba no to zal mi ciebie skoro musisz stanac obok innej laski zeby poczuc sie lepiej ja raczej obok wyzszych od siebie nie staje ale nie dlatego ze zle sie bede czula ale po prostu sie boje ze mnie ten babochlop staranuje zaraz hahahahah:D

Gość Sally hansen ...
Wysokie nie równa się wielkie przypominam ... Wysoka nie musi być wielka ..

Gość studdentkaumcs
moja mama jest bardzo niska ma 165 i jak była w ciazy to modlila sie zeby jej córka byla wysoka i miala zgrabne nogi i MAM! ale to po tatusiu na szczescie. ale nie mam nic do niskich ale ciesze sie ze jestem wysoka laska to dodaje mi pewnosci siebie. pozdrawiam

Gość Sally hansen ...
Gdzie oczy wydrapały? Wcale mi nie przeszkadzają dopóki nie wmawiają, że mam się czuć nieatrakcyjna ... Ja ogólnie też wolę wokół siebie niskie ... Fajne tło "robią" ...

a nie przeszkadza ci ze jestes wynaturzeniem wsrod tego tla??

no jak to nie ? Karly, kaczki i padly rowniez inne wyzwiska, ja uwazam ze wzrost u kobiety 180cm to nie jest normalnosc. A karlem z pewnoscia nie jest osoba ktora ma 160 czy 165 cm wzrostu :o

Gość studdentkaumcs
nie kazdemu Bóg daje wzrost tak samo jak nie kazdemu daje intelekt wysokie cieszcie sie ze dostalyscie taki bonus ale nie dogryzajcie juz nizszym

Gość Sally hansen ...
W ogóle ... Ogólnie jestem wynaturzeniem, bo mam też stosunkowo egzotyczną urodę .. Południową ... śniada cera, czarne duże oczy, czarne długie kręcone włosy ... i do tego długieeee nogi ... Nie, w ogóle nie przeszkadzają mi moje wynaturzenia ... :D

Gość marria del soll
no niemoge 160 to kalectwo! moja siostra ma 165 i jest niska! za niska nawt rodzice czesto mowia ze ladna dziewczyna ale za mała. a 180 fakt to juz sporo chyyba ze wyglada sie jak cindy crowford ale gdybym miala wybierac 180 czy 160 zdecydowanie to pierwsze. ja uwielbiam patrzec na piekne zgrabne kobiety i uwazam ze niskie niestety sa mnie atrakcyjne. pa kochani!

To ciekawe ze na tym topiku siedza same dlugonogie, super laski, zgrabne, ze az w dolku sciska :D W necie to kazdy moze byc modelka :D :D 🖐️

Gość Sally hansen ...
Na pewno krótka kacza noga gorzej wygląda niż ta długa sarnia ... Taka prawda ... Długie nogi zawsze się podobały ... Naprawdę ktoś ma wątpliwości? :O

tak jak opisalas to polowa lasek w naszym kraju wyglada takze nie jestes zadnym wyjatkiem, min ja :mam wciecie w talii dlugie czarne oczy sniada cere i zielone oczy tyle ze nie jestem taka gidyja jak ty:D

Gość mrtrotyll
saly hansen WYGLADASZ JAK MARZENIE JESLI TO PRAWDA O TYCH DLUGICH NOGACH!

Gość mrtrotyll
face it jesli masz mniej niz 170cm niestety jestes karłem

Gość mfjndjgkd
większej bzdury, ze wysokie kobiety są nieatrakcyjne nie słyszałam.

heheh idz lepiej na wikipedie a nie rzucasz haselkami ktorych sama nie rozumiesz mustancie:D

Gość Sally hansen ...
Nie narzekam ... co ciekawe długo nie byłam świadoma swoich nóg ... dopiero faceci mi to uświadomili ... Nawet się zastanawiam, że sama na to nie wpadłam szukając spodni, bo przecież trudno mi je kupić w odpowiedniej długości odkąd pamiętam ..

Gość żonaswegomezaKoffam
a moja tesciowa jest bardzo malutka taka smieszna ma 160cm jest naprawde mala i jak cos do mnie mówi to niemoge porpostu dusze swój smiech w srodku niechce jej urazic

Gość żonaswegomezaKoffam
raz tylko podczas kłótni z męzem nazwalam jego ojca pedofilem ze wział sobie dziecko a nie kobiete ale przeprosilam potem męża i wiem ze sprawilam mu przykrosc ale tesc jest przystojnym facetem a moja tesciowa taka mała kobietka móglby miec jakas naprawde laske ale nei wiem byc moze czyms go ujela

Gość Sally hansen ...
Mój facet na drugiej, czy trzeciej randce zapytał, czy mam cygańskie korzenie ... :P Już mnie pytano także czy jestem: ormianką, włoszką, hiszpanką itd. ...

mialam dwie takie wysokie w klasie to byly takie niezgrabne i garbate ze az zal bylo jak na wfie cwiczyly i nawet nie umialy pilki zlapac bez wysilku hehe wtedy to dopiero byl ubaw:D

no Sally, teraz juz przegielas :D ze swoja prowokacja :) nawet jesli masz dlugie nogi, zawsze mozesz znalezc portki wykonane na wyzsza panne (wspomnialas, ze nie jestes bardzo wysoka, tylko wysoka). Jesli i te sa Ci za krotkie, taka dlugosc nog w polaczeniu z wysokimi obcasami tworzylaby potwornosc, nie przedmiot podziwu :D Prosze podaj dlugosc nog i miejsce w ktorym je mierzysz, a takze Twoj wzrost :) zweryfikujemy czy faktycznie nie ma takich spodni, czy jestes koszmarem :D

"... dopiero faceci mi to uświadomili ... " "Nawet się zastanawiam, że sama na to nie wpadłam szukając spodni, bo przecież trudno mi je kupić w odpowiedniej długości odkąd pamiętam .." :D :D Ale z ciebie kokietka :D :D Padlam ze smiechu. Musisz byc bardzo pusta .