Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

Gość edytałęczna
ja odbieram Saly Hansen jako świadomą swojej atrakcyjnosci kobiete fajnie. pozdrawiam

Gość Sally hansen ...
Nie mam się za 7 cudu świata ... tylko doceniam to co mam ... i tak jestem zakompleksiona jak większość ... mam niewielki biust ... i nie mam brazylijskiej pupy o jakiej marzę ... :O

Gość jusstkaa
ale cos w tym jest bo mam na uczelni taką wysoką dziewczyne zgrabna jest fakt szczupla nom atrakcyjnosci nie mozna jej odmowic ale jest tak pyszna widac ze uwaza sie za supermodelke bo nos nosi wysoko w górze

Gość edytałęczna
ja w liceum mialam taką wysoką laske zgrabna i do tego duuzy biust BOZE JAK JA JEJ ZAZDROSCILAM I ZAZDROSZCZE DO DZIS!

Gość Sally hansen ...
A co do pustości ... Czas przestać się oszukiwać, że wygląd nie ma znaczenia ... bo ma i to ogromny w dzisiejszych czasach ... I jak dla mnie pusta jest ta, która uważa, że jest tak inteligentna, że wyglądać już nie musi ... Ważna jest każda sfera ... i fizyczna i umysłowa i finansowa i duchowa ... Dlatego pracuję nad każdą ...

Gość duza ja
ale faceci i tak wolą niskie, bo taka wzbudza czulość itp. gdzies przeczytałam madre zdanie i prawdziwe, że faceci marza o dlugich nogach itp ale i tak na zony i dziewczyny wybieraja niskie filigranowe. ktore jak zaloza ladne butnki na obcasie sa bardziej sexy niz wysokie nigdy nie odbieralam swojego wzrostu za przejaw atrakcyjnosci;| i chyba nigdy nie odbiore...

Gość Sally hansen ...
Ja też się prostuję, bo wysokie mają świadomość, że mają tendencję do garbienia się, dlatego też chodzę wyprostowana ... co może stwarzać pozory zadzierania nosa ... :P

Gość taki jeden facet :D
małe laski takie do 165 sa poprostu smieszne, wyglądaja jak dzieci, akie stare malutkie, okropne sa te ich krótkie nozki które odsłaniaja krótkimi spódniczkami, wyglada to nieestetycznie wręcz....wysoka laska wyglada jak modelka o ilejest zgrabna, wyglada jak kobieta i facet nie wyglada przy niej jak tatus, nie ma nic bardziej głupiego niz laska 150 z facetem 180 idacy za reke, smiesdzne poprostu Sally - jestes głupia... tyle w temacie

Gość Sally hansen ...
duza ja - bo nie każdego stać na swój ideał ... Nie oszukujmy się "idealny" facet to 1/1000 ... czyli te 999 musi odstąpić od swojego ideału ... i zejść do swoich możliwości ...

Gość ruuslana
a ja musze przyznac ze nosze troche glowe w gorze bo mam 173 i zakladam wyoskie szpilki i czuje sie jak gwiazda

Gość ruuslana
saly hansen wypowiedz ostatnia CZYSTA PRAWDA BRAWO!!!

Gość Sally hansen ...
taki jeden facet :D - a Ty przedszkolak ... Dzieci mają tendencję do okazywania w ten sposób swojej antypatii ... zawsze, gdy ktoś działa nie po jego myśli rzucają "jesteś głupi". Więc schodzę do Twojego poziomu i rzucam: "jesteś głupi" i wzmacniam wywalonym językiem ... :P Geniusz się znalazł ... :O

Gość Sally hansen ...
facet - trochę głupio, że po przedszkolu się nie rozwinąłeś ... nie uważasz?

Gość 9058385b
"Ważna jest każda sfera ... i fizyczna i umysłowa i finansowa i duchowa ... Dlatego pracuję nad każdą ... " Co taka super laska robi tyle czasu na topiku i wszystkich chce utwierdzic w tym ze jest nieprzecieta i wyjatkowa. Zgodnie z twoja wypowiedzia idz wzmacniac swoja sfere umyslowa, bo poki co to widze ze jestes okropnie pusta. To jest tak jak z ludzmi wyksztalconymi i z duza wiedza, im sa madrzejsi, im wiecej wiedza, im wiecej osiagneli to sa skromniejsi, nie obnosza sie z tym na prawo i lewo. Jak to sie mowi krowa co duzo ryczy malo mleka daje.

Gość Sally hansen ...
9058385b - bardzo cieszy mnie, że "widzisz pustość" ... Ok ... tłumaczę ... w ten wyjątkowy, deszczowy dzień - mam dzień SPA ... Siedzę tutaj sobie w maskach różnych, robię zakupy ...i delektuję wolnym dniem ...

Gość Sally hansen ...
9058385b - a dlaczego akurat teraz muszę pracować nad sferą umysłową? Bo Ty tak mówisz?

Gość ruuslana
saly skad jestes ja lublin? tez uwielbiam maseczki i zakupy

Gość Sally hansen ...
Ja Wielkopolska ... :)

Gość 9058385b - popieram
Bieda i kompleksy, poczucie nieatrakcyjności wyzwalają zachowania agresywne. Ludzie szczęśliwi nie atakują innych tak, jak Sally Hansen. Która jak widzę za wszelką cenę usiłuje przekonać wszystkich, że jest piękna. Zgadzam się z Energiczną 30, która napisała, że piękno nie zależy od wzrostu. Mi podobają się kobiety wysokie i niskie, blondynki i brunetki - każda może być piękna na swój sposób, jeśli jest oryginalna, zadbana, ma ciekawą osobowość i żyje w zgodzie ze sobą. Kłótnie o długość nóg są dla mnie śmieszne. Ładniejsze są długie, ale kobieta z krótkimi nogami na obcasach, odpowiednio ubrana może przewyższać długonogą z brzydką twarzą. Sally Hansen, z tego, co piszesz, wyglądasz na złośliwą, wredną chwalipięte. Na dłuższą metę żaden rozsądny facet nie chciałby takiego złośliwego babona, nawet jeśli byłby ładny - w co wątpię. Gdybyś naprawdę była piękna, nie czułabyś potrzeby podkreślania tego, tak jakbyś codziennie powtarzała to jak mantrę przed lustrem, by w końcu uwierzyć :D A teraz czekam, aż w odwecie stwierdzisz, że sam jestem niski, biedny i niewykształcony :D

Gość racja...czlowiek
zakompleksiony i niezadowolony z siebie daje upust swoim frustracjom krytykujac, wysmiewając innych:O

Gość Sally hansen ...
Ty sobie wiedz więcej o mnie, niż ja ... Co mi to przeszkadza? :D Możesz jeszcze coś dodać, dasz radę :D .. nie zaszkodzi mi to ... :D Nie zamierzam się tłumaczyć ... wyraziłam zdanie i to nie tylko moje (bo każde badania atrakcyjności kobiet to potwierdzają).

Gość Sally hansen ...
Choć trochę masz racji... oj mam ja charakterek ... Ale mylisz się co do tego, że faceci takich nie chcą ... jest wprost przeciwnie ... im jestem gorsza dla faceta tym bardziej wariuje za mną ... Mój facet niedawno mi powiedział, że jestem złą kobietą, ale niestety faceci takich kobiet nigdy nie mają dość ...

Gość 9058385b
No to jestes idealem :D Niestety takie pustaki nie przyjmuja informacji z zewnatrz i nadal bedziesz tu ciasnac, ze jestes super :P Ok jestes super idz naloz kolejna maz na swoja nieskazitelna twarz :D

Gość Sally hansen ...
Żaden facet nie gustuje w potulnych owcach ... bo szybko się nimi nudzą... Zresztą podobnie z kobietami ... też nie lubimy takich męskich ciot ... bez charakteru ... też wolimy tych złych .. .

Gość ruuslana
Laseczki po co w dajecie sie w dyskusje z tymi małymi kaszalotami one są zazdrosne.

Gość Sally hansen ...
9058385b - a Ty w ramach pokazania swojego geniuszu będziesz tutaj zapewniać innych o ich pustości ... Cóż za gejzer umysłowy ... :D Mniemam, że większość profesorów tutaj wchodzi, aby właśnie poinformować tego i owego o jego pustości .. :D 🖐️

Gość Sally czyli wdlug ciebie
tylko osoba zła ma charakter? zreszta co ty w ogole rozumiesz pod pojeciem "charakter"? no chyba, ze masz na mysli tzw. "charakterek" - czyli złosliwosc, wredność itp.

Gość ruuslana
skoro nie maja kompleksu to dlaczego chodza w 11cm szpilach chociaz widze jak czesto te małe pokraki sie męcza jestes karlem? nie rób na sile z siebie laski dlugonogiej zaakceptuj siebie pa Kochani

Gość oho patrzta jak sally
szpanuję swoja elokwencją...to chyba typ pani "Ą,Ę" co to wyżej sra niż dupę ma😴 :D

Gość Sally hansen ...
Nic tylko pozazdrościć takiego wysokiego IQ :D Tak wiem, dla mnie nie do osiągnięcia ... Wow ... niesamowite ... Jak ja teraz będę żyć z tą moją pustością? ... :P Jejku ... :D