Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

Gość żonaswegomezaKoffam
ja mialam na studiach Panią Dr juz starsza babka ale wysoka laska i byla dumna z tego czesto to podkreslala raz siedzialam z moja kolezanka w pierwszym rzedzie a ona przy sprawdzaniu obcenosci powiedziala o ''Dwie najladniejsze wysokie pewnie jezdzily na rowerze bo takie wysokie i zgrabne'' troche nie wiem o co z tym rowerem ale to bylo mile.ona byla taka pewna siebie udzielilo mi sie to.po tej kłoni z mezem moja mama mnie uswiadommila ze niemoge traktowac nizszych ludzi z pogardą bo to ze jestem sczupla i wysoka to nie ode mnei zalezy ze to dar od Boga a te nizsze moga miec jakas zdolnosc ktorej ja nei mam jakis talent i ogólnie trzeba SIE SZANOWAC

Gość Lildegu
Zgromadzenie pustaków na tym topiku

Gość tak na prawdę liczy się
głównie w miarę szczupła(nie chuda!)figura,ładna twarz,piękne włosy,a wzrost to drugorzedna sprawa,no chyba ,ze jest sie w ekstremalnych nawiasach-całkowity karzeł lub żyrafa ponad największe drzewa....

Gość Sally hansen ...
Energiczna Trzydziestolatka - owszem noszę spodnie 28/36 czyli 92 w biodrach i długie na 188 cm ... Teraz będziesz mi wmawiać, że jestem nieproporcjonalna ... ale jestem proporcjonalna! A przy wysokich obcasach nie mogę mieć ani cm krótszych .... Więc jeśli chcesz wiedzieć z reguły spodnie mają długość 115, 116 cm.

Gość zuzzadziewczynaigora
ja nie jestem wysoka bo ma tylko 171 takze jestem sredniego wzrostu ale tez uwazam ze pwoinnismy sie szanowac nawzajem rzeczywsice wysokie troche mnie onieśmielaja bo nie ma co ukrywac szczeglnie wida to w klubach ze czujecie sie lepsze od niskich dziewczyn ale jak jak zaloze 10cm obcasy to bez kompleksu staje kolo wysokiej i nie czuje sie gorsza

Gość Anita Lipnicka
- wysoka i nieprzeciętnie atrakcyjna!

Gość duza ja
kazda kobieta jest atrakcyjna jak ladnie dopasuje ubrania, odpowiednio do wzrostu. dla mnie bardziej atrakcyjne sa nizsze dziewczyny, sama chcialabym miec np 170, byc taka normalna, niestety mam 180, jak dla wiekkszosci 'cos nienormalnego', dla mnie to byla po prostu udreka w gimnajzum najwyzsza, w liceum najwyzsza, az dziwne ze nie bylo nikogo wsrod dziewczyn rownej mi wzrostem;/. co z tego ze mam dlugie nogi, chcialbym sie czuć jak normalny czlowiek, a nie - jak wlasny chlopak i inni wodza oczami za nizszymi.. kobieta powinna byc nizsza od faceta i tyle..

Ja pytalam ile dokladnie maja Twoje nogi i w ktorym miejscu je mierzysz. Masz ponizej 180 cm i piszesz "noszę spodnie (...) długie na 188 cm " :D :D :D Umarlam :D w to, ze "z reguły spodnie mają długość 115, 116 cm" wierze :D

Gość zuzzadziewczynaigora
przesadzasz moj wujek ostatnio po spotkaniu klasowym stweirdzil '' TE DZIEWCZYNY KTORE BYLY TAKIE LASECZKI DZISIAJ WYGLADAJA JAK PULPETY A TE CO BYLY ŻYRAFY TO SIE TAKIE LASKI ZROBILY JAK GWIAZDY''

Gość Sally hansen ...
Co do mierzenia spodni, to jeansy tylko renomowanych firm, bo im się zdarza taki rozmiar... ale wiadomo istotny jest fason także, a tylko wybrane fasony mają taki rozmiar... bo i dobra figura w jednych lepiej wygląda, a w drugich gorzej ... Albo kolor nie ten ... Przy spodniach klasycznych, to już dramat ... Nędzny wybór ...

Gość juuzekk
KUU RWA ALE MACIE PROBLEM!!! Niskie do garów Wysokie na wybieg i do telewizji i JUZ ROZWIAZANE WON Z TĄD!!!

Gość Sally hansen ...
Nóg nie mierzyłam, a spodnie i te muszą mieć 115 cm najmniej ...

Gość bartekkMotorLublin
JA UWAZAM ZE MNIEJ NIŻ 170 CM TO KALECTWO I NIE ŁADNIE WYGLADA MIEDZY 170-180 TO SĄ PRAWDZIWE LASKI A POWYZEJ NIESTETY JUZ WIELKOLUDY

Gość Sally hansen ...
Energiczna Trzydziestolatka - umieraj do woli, fakty są faktami ... i wcale nieproporcjonalna nie jestem ....

Gość Sally hansen ...
Najwięcej spodni jest do 105 długości ... a od 115 cm to wyjątki ... sprawdź sobie na allegro ... bo ja szukam spodni codziennie ...

Gość 9058385b
Sally hansen ... wg tego co podalas jestes cholernie nieproporcjonalna niestety. Pewnie jeszcze masz dluga szyje :D

Gość Sally hansen ...
Energiczna Trzydziestolatka - nigdzie nie pisałam, że spodnie mają długość 188 cm, a na wzrost 188 cm ... Nigdy nie kupowałaś spodni? :D

Gość Sally hansen ...
Wiem, że tak może się wydawać, ale jestem bardzo proporcjonalna ... jedyne, co to biust mógłby być większy trochę ...

Gość takajednazładziewczyna
ja mam 173cm:) bardzo ładną figurę typu klapsydra i świetnie mi w sukienkach i spódnicach - bo bosko podkreślają zgrabne kształty i dłuuuugie nogi:) Lubię swój wzrost, bo uważam że jest idealny - ani za mało, ani jeszcze za dużo. Mogę nosić szpilki i jeszcze nie czuję się jak wielkolud:) Pozdrawiam wszystkie piękne wysokie panie:)

Gość Sally hansen ...
Widzę 30-cha, że rzadko kupujesz spodnie ... :D

Gość Sally hansen ...
Nie wiem, nie wyrokuje ... możesz być także gruba .... przy grubych nogach też musi być więcej długości ... bo materiał opina ...

Gość bartekkMotorLublin
a ile ma Bachleda curuś ona jest bardzo zgrabna i ma dobry wzrost

Gość Sally hansen ...
alicja ma 168 cm wzrostu ...

z reguly nie nosze spodni z rozciagliwego materialu ani opietych ;) nie mam najmniejszego problemu z zakupem dlugich spodni :) nie uwazam, ze kobieta musi byc brzydka, jesli ma tylko 150cm czy 180 cm ( choc uwazam swoj wzrost za idealny) i nie rozumiem, dlaczego, Sally, tak usilnie starasz sie zbudowac na forum swoj obraz jako 7 cudu nad Wisla :D a teraz przepraszam, musze wracac do projektu :D

Gość bartekkMotorLublin
angelina jolie jest idealna piękna i ma najlepszy wzrost! nikt jej nie przebije

Gość bartekkMotorLublin
alicja nie wyglada na taka niska musi nosic wyoskie buty

Gość fajnymietek
ja wam powiem laski, że najlepszy wzrost dla dziewczyny to od 165 do 175cm. Powyższej to już mi nie pasuje, bo jak założy obcasy, wygląda jak żyrafa, poniżej to znowu trochę kurdupel, a że sam ma 182cm, to mi najbardziej taki przedział odpowiada. ;)