Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

Go艣膰 偶onaswegomezaKoffam
ja mialam na studiach Pani膮 Dr juz starsza babka ale wysoka laska i byla dumna z tego czesto to podkreslala raz siedzialam z moja kolezanka w pierwszym rzedzie a ona przy sprawdzaniu obcenosci powiedziala o ''Dwie najladniejsze wysokie pewnie jezdzily na rowerze bo takie wysokie i zgrabne'' troche nie wiem o co z tym rowerem ale to bylo mile.ona byla taka pewna siebie udzielilo mi sie to.po tej k艂oni z mezem moja mama mnie uswiadommila ze niemoge traktowac nizszych ludzi z pogard膮 bo to ze jestem sczupla i wysoka to nie ode mnei zalezy ze to dar od Boga a te nizsze moga miec jakas zdolnosc ktorej ja nei mam jakis talent i og贸lnie trzeba SIE SZANOWAC

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Lildegu
Zgromadzenie pustak贸w na tym topiku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak na prawd臋 liczy si臋
g艂贸wnie w miar臋 szczup艂a(nie chuda!)figura,艂adna twarz,pi臋kne w艂osy,a wzrost to drugorzedna sprawa,no chyba ,ze jest sie w ekstremalnych nawiasach-ca艂kowity karze艂 lub 偶yrafa ponad najwi臋ksze drzewa....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Energiczna Trzydziestolatka - owszem nosz臋 spodnie 28/36 czyli 92 w biodrach i d艂ugie na 188 cm ... Teraz b臋dziesz mi wmawia膰, 偶e jestem nieproporcjonalna ... ale jestem proporcjonalna! A przy wysokich obcasach nie mog臋 mie膰 ani cm kr贸tszych .... Wi臋c je艣li chcesz wiedzie膰 z regu艂y spodnie maj膮 d艂ugo艣膰 115, 116 cm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzzadziewczynaigora
ja nie jestem wysoka bo ma tylko 171 takze jestem sredniego wzrostu ale tez uwazam ze pwoinnismy sie szanowac nawzajem rzeczywsice wysokie troche mnie onie艣mielaja bo nie ma co ukrywac szczeglnie wida to w klubach ze czujecie sie lepsze od niskich dziewczyn ale jak jak zaloze 10cm obcasy to bez kompleksu staje kolo wysokiej i nie czuje sie gorsza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anita Lipnicka
- wysoka i nieprzeci臋tnie atrakcyjna!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 duza ja
kazda kobieta jest atrakcyjna jak ladnie dopasuje ubrania, odpowiednio do wzrostu. dla mnie bardziej atrakcyjne sa nizsze dziewczyny, sama chcialabym miec np 170, byc taka normalna, niestety mam 180, jak dla wiekkszosci 'cos nienormalnego', dla mnie to byla po prostu udreka w gimnajzum najwyzsza, w liceum najwyzsza, az dziwne ze nie bylo nikogo wsrod dziewczyn rownej mi wzrostem;/. co z tego ze mam dlugie nogi, chcialbym sie czu膰 jak normalny czlowiek, a nie - jak wlasny chlopak i inni wodza oczami za nizszymi.. kobieta powinna byc nizsza od faceta i tyle..

Udost臋pnij ten post

Ja pytalam ile dokladnie maja Twoje nogi i w ktorym miejscu je mierzysz. Masz ponizej 180 cm i piszesz "nosz臋 spodnie (...) d艂ugie na 188 cm " :D :D :D Umarlam :D w to, ze "z regu艂y spodnie maj膮 d艂ugo艣膰 115, 116 cm" wierze :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzzadziewczynaigora
przesadzasz moj wujek ostatnio po spotkaniu klasowym stweirdzil '' TE DZIEWCZYNY KTORE BYLY TAKIE LASECZKI DZISIAJ WYGLADAJA JAK PULPETY A TE CO BYLY 呕YRAFY TO SIE TAKIE LASKI ZROBILY JAK GWIAZDY''

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Co do mierzenia spodni, to jeansy tylko renomowanych firm, bo im si臋 zdarza taki rozmiar... ale wiadomo istotny jest fason tak偶e, a tylko wybrane fasony maj膮 taki rozmiar... bo i dobra figura w jednych lepiej wygl膮da, a w drugich gorzej ... Albo kolor nie ten ... Przy spodniach klasycznych, to ju偶 dramat ... N臋dzny wyb贸r ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juuzekk
KUU RWA ALE MACIE PROBLEM!!! Niskie do gar贸w Wysokie na wybieg i do telewizji i JUZ ROZWIAZANE WON Z T膭D!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
N贸g nie mierzy艂am, a spodnie i te musz膮 mie膰 115 cm najmniej ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bartekkMotorLublin
JA UWAZAM ZE MNIEJ NI呕 170 CM TO KALECTWO I NIE 艁ADNIE WYGLADA MIEDZY 170-180 TO S膭 PRAWDZIWE LASKI A POWYZEJ NIESTETY JUZ WIELKOLUDY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Energiczna Trzydziestolatka - umieraj do woli, fakty s膮 faktami ... i wcale nieproporcjonalna nie jestem ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Najwi臋cej spodni jest do 105 d艂ugo艣ci ... a od 115 cm to wyj膮tki ... sprawd藕 sobie na allegro ... bo ja szukam spodni codziennie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 9058385b
Sally hansen ... wg tego co podalas jestes cholernie nieproporcjonalna niestety. Pewnie jeszcze masz dluga szyje :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Energiczna Trzydziestolatka - nigdzie nie pisa艂am, 偶e spodnie maj膮 d艂ugo艣膰 188 cm, a na wzrost 188 cm ... Nigdy nie kupowa艂a艣 spodni? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Wiem, 偶e tak mo偶e si臋 wydawa膰, ale jestem bardzo proporcjonalna ... jedyne, co to biust m贸g艂by by膰 wi臋kszy troch臋 ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takajednaz艂adziewczyna
ja mam 173cm:) bardzo 艂adn膮 figur臋 typu klapsydra i 艣wietnie mi w sukienkach i sp贸dnicach - bo bosko podkre艣laj膮 zgrabne kszta艂ty i d艂uuuugie nogi:) Lubi臋 sw贸j wzrost, bo uwa偶am 偶e jest idealny - ani za ma艂o, ani jeszcze za du偶o. Mog臋 nosi膰 szpilki i jeszcze nie czuj臋 si臋 jak wielkolud:) Pozdrawiam wszystkie pi臋kne wysokie panie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Widz臋 30-cha, 偶e rzadko kupujesz spodnie ... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
Nie wiem, nie wyrokuje ... mo偶esz by膰 tak偶e gruba .... przy grubych nogach te偶 musi by膰 wi臋cej d艂ugo艣ci ... bo materia艂 opina ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bartekkMotorLublin
a ile ma Bachleda curu艣 ona jest bardzo zgrabna i ma dobry wzrost

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sally hansen ...
alicja ma 168 cm wzrostu ...

Udost臋pnij ten post

z reguly nie nosze spodni z rozciagliwego materialu ani opietych ;) nie mam najmniejszego problemu z zakupem dlugich spodni :) nie uwazam, ze kobieta musi byc brzydka, jesli ma tylko 150cm czy 180 cm ( choc uwazam swoj wzrost za idealny) i nie rozumiem, dlaczego, Sally, tak usilnie starasz sie zbudowac na forum swoj obraz jako 7 cudu nad Wisla :D a teraz przepraszam, musze wracac do projektu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bartekkMotorLublin
angelina jolie jest idealna pi臋kna i ma najlepszy wzrost! nikt jej nie przebije

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bartekkMotorLublin
alicja nie wyglada na taka niska musi nosic wyoskie buty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajnymietek
ja wam powiem laski, 偶e najlepszy wzrost dla dziewczyny to od 165 do 175cm. Powy偶szej to ju偶 mi nie pasuje, bo jak za艂o偶y obcasy, wygl膮da jak 偶yrafa, poni偶ej to znowu troch臋 kurdupel, a 偶e sam ma 182cm, to mi najbardziej taki przedzia艂 odpowiada. ;)

Udost臋pnij ten post