Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

Gość niemorrallna propozycja
Sally jestes BOSKA!!! KOCHAM CIE!!!

Gość Sally hansen ...
Swoją drogą zawsze się wydawało, że małe jest szybsze ... A tutaj proszę tylu piszących, ale jakoś strasznie wolno piszą ... jak na tytuły profesorskie ... Ktoś za Was pisze prace naukowe? :D

Gość bradstanley
Nie cierpię karzełków. Piękna kobieta jest smukła, wysoka i porusza się z klasą. No ale mali mężczyźni też muszą kogoś mieć.

Gość bradstanley
te niskie laski są czasami i laski dopóki mają 16-18 lat bo potem robią się znich grube rozlazłe baby. Nie mówiąc już co się z małą dzieje po urodzeniu dziecka. Fe!!

Gość Sally hansen ...
napewno - wiem, strasznie złości mnie to, że nie ja jestem właścicielką kaczych nóżek... Dziwi Cię to? Każda o takich marzy ... Już to ustaliliśmy ..

Gość bradstanley
zobaczcie jaką figure ma CIARA ideał piękna twarz cialo wzrost zajebisty to jest prawdziwa kobieta

Gość Sally hansen ...
napewno - jak się wg Ciebie konstruktywnie odpowiada na zarzut szpetności? :D

Gość Sally hansen ...
Dlaczego tak wolno piszecie?

Nie muszę czytać tematu pewnie i tak na postach trwa wojna wysokich kobiet które chcą uświadomić że są atrakcyjne:D Podobnie jeśli temat dotyczył by niskich wtedy był by zlot samych atrakcyjnych dziewczyn o wzroście do 160cm

Gość Sally hansen ...
Przecież każdy intelektualista wiele spędza przy klawiaturze i szybkość ma opanowaną ... Ja z IQ ziemniaka jestem szybsza, niż profesor, który pisze przez wiele godzin? Ja to pewnie przy łopacie pracuje z takim IQ?

Gość niemorralnapropozycja
postawmy taka kasie cichopek przyklad karła a np anne kurnikową albo edyte góniak no to nie ma szans karzeł ale oczywiscie kacze nóżki będą walczyć i uparcie twierdzic ze kacze nożki są bosskie taak taak są w innym świecie( fantazji waszej)

Gość napewno
ty kretynko do potegi, nikt o twojej SZPENTOSCI nie pisze tylko o sensie twoich postów...zauwaz to w koncu od 7 stron

Gość Sally hansen ...
Piszcie, bo się nudzę ... :D I w końcu wrócę do pracy ...

Gość napewno
i oczywiscie IQ przejawia sie szybkoscia pisania na klawiaturce, gratuluje mózgu...

Gość niemorralnapropozycja
KARŁY Z KRÓTKIMI NÓŻKAMI NIE MAJĄ SZANS Z DŁUGONOGIMI PIĘKNOŚCIAMI A TO ZE SALY MÓWI O SWOJEJ ATRAKCYJNOŚCI TO ŚWIETNIE ZNACZY ZE JEST ŚWIADOMĄ SWOJEJ ATRAKCYJNOSCI KOBIETĄ Wiele jest pięknych gwiazd które otrwacie mówią ze są wdzieczne Bogu za urode i są to piekne kobiety i co powiecie ze ona sie dowartosciowuje bo jest brzydka KIEDY NIE JEST? Litości Schowajta te kacze nożki i zajmijta się czyms np puzzle

Gość Sally hansen ...
napewno - kretynka Ci mówi, że zaczęło się od zapewnienia, że atrakcyjna nie jestem ... to było pierwsze .... W drugiej kolejności rozpracowano moje IQ .... P.S. Rozumiem, że nick to taka prowokacja ortograficzna? :D

Gość wysoka laseczka
średnie i wysokie + szczupła sylwetka = atrakcyjna kobieta. Karyple sa do bani.

Gość Sally hansen ...
a nawet jesli chce podbudowac moja niska samoocene, szydząc na forum to uwazam ze nie ma w tym niz złego, ze chce pracowac nad swoim rozwojem duchowym, nie musze byc piekna, bo nie jestem, ale jak tak wam napisze to czuje sie lepiej...i wcale wam nie zazdroszcze, tak naprawde mam wszystkich głeboko w dupie, nie musze byc mądra, w mojej wsi i tak jestem najmądrzejsza bo skonczylam szkole i jutro zdaje mature :D to było mądre :D:D

Gość Sally hansen ...
napewno - a co uważasz, że ludzie inteligentni w tych czasach nie pracują na komputerze? Nie znam takich ... A każdy pracujący na klawiaturze musi z czasem osiągnąć jakąś wprawę w tej kwestii ... Przecież nie pisze dwoma palcami ... :D Choć pewnie się mylę z tym moim IQ ...

Gość edwardnozycorekki
małe są dobre do ru chańska dobrze sie je przezuca w łożku szybko podwijaja krotkie nozki a kumplom lubie sie pokaza z wysoka sarenka z klasa wiem ze zazdroszcza

Gość Sally hansen ...
O pięknie... mam już podszywacza ... Cóż za szczęście mnie spotkało ... Nawet dublera mi przyznano ... :D

Gość galaretka z owocami
a ja mam 160, te wasze słynne 'kacze nozki', nie jestem idealnie szczupła, ale mam ładną twarz, duży (nie wielki!) krągły biust i wspaniałego chłopaka, dla którego jestem najpiękniejsza na świecie. no i na zainteresowanie innych mężczyzn też nie narzekam ;) a jeśli miałabym wybrac idealny wzrost to 165. nie chciałabym miec ponizej 160, a powyżej 171 to już na pewno...

Gość Duffick
jak ja bym chciala zapewnic kogos o swojej atrakcyjnosci to bym zdjecie dala i sie pochwalila a nie tylko gadala :/ ja mam 172 cm wzrostu, tez mam dlugie nogi, waze 60 kg, i jestem szczesliwa...

Gość Sally hansen ...
edwardnozycorekki - dobre ... :D Aż mi się wyobraźnia uaktywniła ... jak zarzucasz kaczymi nóżkami ... :D

Gość Sally hansen ...
Duffick - haha ... aż mnie dziwiło, że dotąd to nie padło ... :D naprawdę ... Za głupia jestem ... więc pewnie nie potrafię... 🖐️

Gość Duffick
i powtarzam jeszcze raz, nie wazen czy jestes madra i ładna, nie masz po prostu klasy...tyle w temacie

Gość Sally hansen ...
Wiem, klasowi mi tutaj powtarzają to ciągle ... Jak każdy z klasą zresztą ... zaznacza takowy brak u innych ... 🖐️ To bardzo jest z klasą... :D

Gość Sally hansen ...
Zaraz mam trening, więc bryknę stąd ... ale piszcie ... i tak zdążę odpowiedzieć każdemu ... Przynajmniej nie będę musiała czekać na zarzuty ... :D

Gość with lips like morphine
a ja mam równiez 160 i mam piękne, proporcjonalne nogi z ładnym wycięciem w kostce. poza tym mam cudowne wcięcie w pasie, które uważam, że jest wyznacznikiem kobiecej figury - bo można miec długie nogi, można miec duży biust, ale bez zaznaczonej talii jest po prostu w moich oczach nieatrakcyjna. poza tym na ulicach zamiast tych 'długonogich gazel' widzę jedynie dziewczyny z 180 i zaburzonymi proporcjami, jak np ta: http://aimhigh12.files.wordpress.com/2009/04/bra-2.jpg tragedia

Gość Duffick
jak ona ma zaburzone proporcje to ja nie wiem jak wyglada ideał :/