Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

Gość dokładnie...jesli ktoś
skrytykuje (ale konstruktywnie) to pewnie zazdrosci itp. Ciężko niektórym przyjąc do wiadomosci niewygodne dla siebie opinie. A tak naprawdę dobra krytyka może pomóc człowiekowi a nie zaszkodzic ale jednostki wrazliwe na punkcie swojego ego czesto tego nie rozumieją.

Gość Sally hansen ...
lubisz popadac - skrajność? To ironia ... Czyżby IQ spadało?

Gość oho panna sally
teraz zaczyna robic z siebie ofiarę:classic_cool:

Gość Duffick
Sally ma na pewno mase dobrych przyjaciół na poziomie, szczerych i lojalnych, gotowych dla niej do poswiecen, jak i rózniez posiada fantastycznego chłopaka, mądrego, z pozycja oraz mega przystojnego, dlategop ma w dupie wawasze opinie i dlatego je tak skrupulatnie komentuje i z kazdej sie tak elokwentnie tłumaczy :P:P:P:P

Gość Sally hansen ...
Tak szczególnie zapewniania o mojej szpetności są bardzo konstruktywne ... :O Przestańcie się ośmieszać ... :O Nikt mnie nie widział, więc jak mogą mnie zapewniać, że nie jestem atrakcyjna? Co to za konstruktywność ... :O

Gość Duffick bardzo trafne
:D

Gość Sally hansen ...
Nie, nie czuję potrzeby tłumaczenia się ... ale zabawa to zabawa ... :D

Gość 9058385b
No, ale po co chcesz nam udowodnic ze jest inaczej niz piszemy, ja sie pytam PO CO ? Jakie to ma dla ciebie znaczenie ?

Gość no wlasnie i po co sie
tłumaczysz? czemu schodzisz do naszego niskiego poziomu? widocznie lubisz sie taplać w błotku tak jak my zakompleksieni, sfrustrowani bywalcy kafe:classic_cool:

Gość Duffick
mozesz byc piekna, mozesz byc mądra i atrakcyjna ale klasy to ty kobieto nie masz za grosz...:(:(:(

Gość taaa...teraz to zabawa
jaaaasne:P

Gość Sally nasza gwiazdo
jak zapewne zauwazylas bo w koncu jestes niesamowicie bystra i spostrzegawcza to teraz chyba nikt nie komentuje twojej atrakcyjnosci tylko zachowanie:D

Gość Nieemoralnapropozycja
PRZECIEZ TUTAJ NIESKIE KOBIETY Z PWOODU SWOICH KOMPLEKSÓW ATAKUJĄ WYSOKIE! JAKBY TO BYŁA ICH WINA ZE MIALY WIECEJ SZCZESCIA!

Gość Sally hansen ...
Zachowanie? To jeden z elementów oceny tutejszej ... Skoro te o urodzie takie konstruktywne, to reszta zapewne także ... To logiczne faktycznie ... Zrobiono mi tu już testy IQ. IE... itd. Znaleziono także u mnie wiele zaburzeń psychicznych... co prawda ich nie nazwano jeszcze ... ale nie wątpię, że są z prawie każdej grupy zaburzeń ... Psychoanalizy to i Freud by pozazdrościł ... :D

Gość utorko obetnij sobie stopy
albo głowę :P Przecież te kacze nóżki chlipią po kątach, że nie sa takie smukłe i wysokie jak Ty, głowa do góry dziewczyno, jesteś BOGINIĄ!

Gość Sally hansen ...
Co do moich ataków rzekomych .... Spójrzcie jeszcze raz na tytuł topiku i upewnijcie się, czy to faktycznie atak z mojej strony ... :D Ja tylko odpierałam atak ... i się świetnie przy tym bawiłam ... bo i owszem topik jest głupi ... ale przypominam, że tutaj nie ma inteligentnych topików .... i każdy, który tutaj pisze nie błyska inteligencją .. bo to nie miejsce ...

Gość tylko durex
Ja jakos nie zauwazylam, zeby niskie chlipaly po katach, tylko, ze Sally sie chamsko lansuje. A tak na marginesie przypominam, ze temat zalozyla wysoka (180cm) osoba, a pierwsza, ktora napisala, ze wysokie kobiety tez moga byc ladne, byla niewysoka (165) Energiczna... Ja mam dokladnie 170 cm, to do ktorej grupy sie zaliczam? :P

Gość Duffick
ja ci to nazwe: dysfunkcja emocjonalna... a tak naprawde jakbys miala chociaz troche klasy to juz bys dawno zaprzestala tego durnego tłumaczenia sie i starania sie za wszelka cene udowodnic sobie ze jestes fajna i madra, chyba sobie juz to dawno udowodnilas, inni maja to w dupie, wiec to co piszesz poprawia Ci jedynie nastrój bo wydaje Ci sie ze jestes madrzejsza przez to, a inni i tak zdania o tobie nie zmienia, co gorsza, pogrązasz sie coraz bardzie w kolejnych postach...twoje posty sa na poziomie podstawówki.. jest takie powiedzenie"jak Ci dwie osoby mówia ze jestes pijany to idź spac", chyba jednak nie mozesz byc az tak madra skoro nikt tu tego nie widzi

Gość Sally hansen ...
Na czym moja chamskość polega? Że odważyłam się opisać? Czy faktem, że mam długie nogi? Albo pewnie tym, że napisałam, że badania atrakcyjności kobiet bardzo wysoko punktują długość nóg? To nie ja pisałam ludziom personalnie jak są głupi, ani o ich problemach ze sobą ... fakt że odpisuje na tym chyba moja chamskość polega ... Śmiem być świadoma swoich atutów to także bardzo chamskie ...

Gość Sally hansen ...
Duffick - tylko jedna? Ojj ... pewnie jest więcej zaburzeń ... poczytaj jeszcze ... coś dopasujesz jeszcze ... A psycholodzy tyle badań muszą przeprowadzić, aby dojść do diagnozy ... a tu proszę wpis jeden, czy dwa i diagnozy się sypią .... Ale jak zapewne wiesz każda diagnoza wymaga długiego opisu zaburzenia, które zdiagnozowano ... Takie są procedury ... zatem słucham ... :D

Gość Duffick
twoja dysfunkcja jest jedna, masz przerost wlasnej wartosci...wspólczuje...

Gość 9058385b
O boszzzz z kazdym kolejnym postem pograzasz sie coraz bardziej Sally . I ty mi nie mow ze to dla ciebie zabawa , bo nikt w to nie uwierzy, boli cie to dziewczyno, spojrz prawdzie w oczy. I jak dla mnie twoje nogi moga miec i 2 metry, mozesz wygladac jak Penelopa Cruz i miec taki temperament jak ona, byc doskonala w kazdym calu, charakter masz jednak paskudny, jestes zadufana w sobie, pani co wyzej sra niz dupe ma. Tak tak pisze to bo jestem zazdrosna jak jasna cholera :classic_cool: .

Gość Sally hansen ...
Jak głupi może może wydawać werdykty na temat mądrości? Albo na temat mojej atrakcyjności? Dla każdego pracownika najniższego rzędu zawsze szef jest głupi ... I w zakładzie w którym pracuje 600 osób większość powie, że szef jest głupi ... Jest to konstruktywna opinia? Czy owy szef powinien się załamać swoją głupotą...? Nie ośmieszaj się...

Gość Sally hansen ...
Duffick - poproszę opis diagnozy ... jest on przecież wymagany ... bardzo szczegółowy ... :D Czekam ...

Gość Sally hansen ...
9058385b - ból aż mnie wykręca ... chyba jeszcze bardziej szpetnieje od tego ... :D

Gość 173 :(
śledzę ten topik. Uważam się za osobę wysoką i szczerze mowiac mialam i mam kompleksy z tego powodu. Chodzę w butach na plaskim obcasie lub 4-5 cm (od święta :)) powiem szczerze że zazdroszcze dziewczynom niższym ode mnie bo mogą nosić wyyyysokie szpile. Ale... z drugiej strony dużo wysokich dziewczyn chodzi na takich obcasach i super wyglądają no ale ja jakoś nie mogę się przełamać.

Gość 9058385b
No i widzisz znow szydzisz, to twoj sposob , nie masz zadnych argumentow, nie potrafisz dyskutowac i przyjmowac krytyki. I nadal sobie wmawiasz ze jestes pewna swojej wartosci, na kazdym kroku udowadniasz ze tak nie jest.

Gość Sally hansen ...
Tak, a Ty tak bardzo chcesz mi to udowodnić, że jest inaczej .. Co na tym zyskasz?

Gość Duffick
och, ty ciemna maso...ty szefuniu nasz, normlanie niedługo porównasz sie do prezydenta albo papierza...zal.pl jakbys dziewczynko niezauwazyla to nikogo nie obchodzi tutaj twoja rzekoma atrajcyjnosc, ale kazdy wypowiada sie na temat twoich jakze inteligentnych postów, gdzie kazdy nastepny podkresla twoja jakze wielce rozwinieta inteligencje i mądrosc...napisz cos co bedzie w koncu mądre rzeczywiscie bo jak narazie nic tylko bredzisz jak potłuczona