Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Wielka Krowa

dlaczego wysokie kobiety sa tak nieatrakcyjne?

Polecane posty

Go艣膰 dorraaam
pokazalas tu akurat zajebista laske raczej IDEAL anie zaburzone proporcje. tak na marginesie uwazam ze wzrost ponizej 170cm to niestety ale taka ma艂a stara kobietka nie jest to fajne.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 edwarrdnozycoreki
ktora ma tu kacze n贸zki to zapraszam powywijam powykrecam i pytonem cie ukuje! ja tam lubie wyginac te kacze nozki chociaz sarenki moga cie oplesc swoimi smuklymi udami chyba jednak wole smukle sarenki mniamm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edwarrdnozycoreki
with lips like morphine takiego krasnala to bym do 艂贸偶ka nie zaprosil nie jestem pedofil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...bia艂y tulipan...
...a sk膮d teoria, 偶e Sally Hansen jest brzydka albo ma艂o inteligentna? Jak wida膰, nie mo偶na podyskutowa膰 na forum bez obra偶ania innych...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel-A-87
beznadziejny topic za艂o偶ony przez jak膮艣 prowokatork臋 albo faceta (crossdresser?) Kolejny konflikt kto jest 艂adniejszy ,niskie czy wysokie, brunetki, blondynki, szatynki czy rude, d艂ugonogie czy biu艣ciaste, chude czy grube... "A ja jestem malutka i podobam si臋 wysokim" "a ja mam przystojnego m臋偶a i jestem wysoka " ble ble ble... Wsp贸艂czuj臋 z g贸ry waszym partnerom jak s膮 dla was tylko dodatkiem do waszego ego tudzie偶 wzrostu. B膮d藕cie sobie filigranowe ,b膮d藕cie sobie modelkowe, a ja si臋 pytam -co macie w sercach i umys艂ach? pr贸偶ni臋? Jeste艣cie swoimi duszami czy centymetrami wzrostu? A gdzie w tym wszystkim miejsce na mi艂o艣膰, cz艂owiecze艅stwo, empati臋, przyja藕艅. Wasze k艂贸tnie s膮 pozbawione sensu, bo wszystkie b臋dziecie (je艣li ju偶 nie jeste艣cie) brzydkie je艣li b臋dziecie odrzuca膰 warto艣ci, kt贸re macie wewn膮trz. Zajmijcie si臋 sob膮, swoim wn臋trzem i umys艂em zamiast por贸wnywa膰 si臋 do innych i odnosi膰 si臋 do nich z pogard膮. Ka偶dy z nas jest pi臋kny je艣li potrafi czyni膰 dobro, szczerze si臋 u艣miecha膰 i odnosi膰 si臋 z 偶yczliwo艣ci膮 i szacunkiem do innych ludzi,a przedewszystkim je艣li potrafi kocha膰. PS. Mam 178 cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zale偶y jaki wed艂ug Ciebie jest wysoki. Og贸lnie 艣mieszy mnie jak dzuewczyny o wzro艣cie od 172 w g贸r臋 albo od 160 w d贸艂 m贸wi膮 偶e ich wzrost jest idealny. I krytykuj膮 te niskie albo te wysokie. Prawda jest taka 偶e idealny wzrost to wzrost 艣redni czyli ok 163-170

Udost臋pnij ten post