Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robbbbooo

Jak znalezc sobie w końcu dziewczynę? :)

Polecane posty

Kobiety też są wzrokowcami :) wy chcecie ładną dziewczynę, a nam już nie wolno? Kobiety (brzydkie) przynajmniej się tak nie poniżają pisząc takie głupoty jak wy. 🖐️

Gość Abbcca
@Webster Posiadanie dziewczyny jest jakąs odskocznią, do której mozemy dążyć. Dla nas to coś nieosiagalnego, można by powiedzieć mistycznego i trudno powiedzieć, czy jeśli spotka nas kiedyś takie szczęście to nie będzie to motorem do zmian reszty. Zresztą ja w sumie mam tylko jeden problem ze sobą - samtoność.

Pewnie, że wolno. Tylko po co kłamać, że wygląd nie ma znaczenia?

owszem wygląd ma znaczenie :classic_cool: panowie nie oszukujcie się :D nie podrywalibyście panienki która w pasie ma 2x więcej niż wzrostu :)

Gość kama1233444
ja raczej nie he he ;) ale zapraszam tu można tu poznać kilka osób , zadać pytania , pisać wiersze warto zobaczyć pozdrawiam http://sonikamalutka.gliteruje.pl

panowie nie oszukujcie się nie podrywalibyście panienki która w pasie ma 2x więcej niż wzrostu Oczywiście, że nie, ale nikomu nie wmawiamy, że jest inaczej.

Ja tam nie kłamie, że wygląd nie ma znaczenia :] Najpierw zwraca się na wygląd, potem reszta... niestety tak jest i to działa tak samo u kobiet i mężczyzn.

chłopaki pomyślcie, że dziewczyny też mają takie problemy :P Nie wiem dlaczego piszecie o sobie takie złe rzeczy, wiadomo niema ideałów ale takiego złego zdania o sobie nie można mieć.

no właśnie tak samo kobiety :D jestem wysoka i nie zainteresowałabym się facetem dużo niższym ode mnie (np 170) ale to nie oznacza że taki facet jest nieatrakcyjny :)

22kwietnia2010 dziewczyny mając takie problemy mogą przebierac w facetach :O

darker pewnie bierzesz się za same dziunie :classic_cool: dla dziuń trzeba mieć pieniążki :D albo przynajmniej dres :D

ja tylko jestem wysokim , szczupłym wysportowanym przecietniakiem 😭 a dziewczyny wymagają aby ich facet był ciacho a ja jestem ciacho z zakalcem 😭

"cream ale głupoty pieprzysz " Przecież cream jest z tego znany, że ciągle pieprzy... ale tylko na forum :]

Gość kurczakuuu
haha, ja również zapytam: jak znaleźć sobie w końcu chłopaka? :D

Gość Abbcca
"jak znaleźć sobie w końcu chłopaka?" Chłopaka, czy ksiecia z bajki? Bo to różnica. Pierwszego spotakasz pewnie nawet jutro, każda dziewczyna znajdzie wielbiciela. Co do drugiego to chyba trzeba zostać księżniczką...

weźcie się w garść bo jak w życiu codziennym zachowujecie się jak tu na forum to się nie dziwię że połówek nie macie

Zawsze mnie zastanawia dlaczego jeżeli ktos nie potrafi powiedzieć czy doradzić czegoś rozsądnego, rzuca ogólnikowym i bezsensownym "weź sie w garść" ?

Gość kurczakuuu
a jak się niby zachowuję? :) spoko ludzie, przeciez tu nie ma płaczu ani krwi- nie jest tak źle :) ps. księcia z bajki w postaci normalnego chłopaka :)

**cream** - niektórzy właśnie uwielbiają ciastka z zakalcem ;) Piękną cechą drugiego człowieka jest pogoda ducha, nieumartwianie siebie i otoczenia; każdy ma problemy ale narzekanie na nie mało daje a tylko powoduje, że wpada się w dołek psychiczny. Ostatnio poznałam niezwykłego faceta, nie-bajerant, wierzący w siebie i w szczęście, w to, że każdego coś dobrego spotka i umiejący się cieszyć z każdej chwili jak dziecko.. cudo ;) hehe

Gość Abbcca
" księcia z bajki w postaci normalnego chłopaka" Takich nie ma, wymarli. Znajdziesz koogoś dopiero wtedy, jak zwrócisz łaskawie uwagę na normalnego szarego obywatela.

Darker nie obrażaj dziewczyn nie wszystkie sępią :D ja nie pozwalam za siebie płacić na pierwszych randkach. nie chce być potem "winna"

Zapytać "po co kasa" może tylko ktoś bardzo bogaty. Albo kobieta.

Gość robbbbooo
Ja powiem tyle mam 182 wzrostu,jestem szczupły bo waze te 77kg więc niemam nadwagi,brzydki chyba nie jestem,dziewczyny sie popatrzą na mnie dość często na ulicy jak idę ale nie mam tak odwagi żeby zagadywać od razu :)