Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka11111

czy moge TAK zajsc w ciaze???

Polecane posty

Gość malinka11111

wspolczyjemy z chlopakiem dosyc krotko, to moj pierwszy chlopak..zawsze sie zabezpieczamy..prezerwatywa..problem w tym ze nie ejstem w tym doswiadczona i niewiem czy jak partner na poczatku stosunku pare razy we mnie wejdzie potem juz oczywiscie z prezerwatywa czy jest mozliwe ze moge zajsc w ciaze???? okres mi sie troche juz spoznia...

Gość 453543d
oczywiscie mozesz zajsc w ciaze . Dlaczego nie ?

Gość malinka11111
wiem ze trudne to nie jest ale gdzie tu sprawiedliwosc by byla ludzie woogle sie nie zabezpieczaja i uprawiaja seks bez wpadek a ja tu dbam o to a mialabym wpasc:( chyba sie zalamie czyli co facet ma odrazu zalozyc prezerwatywe i pzred tym nie wchodzic tak?

malina to oczywiste, że prezerwatywe zakłada się przed rozpoczęciem współżycia a nie w trakcie!! doświadczenie doświadczeniem - ale pomysleć czasami warto!!

Gość malinka11111
ja niby wszystko wiem ...kurcze to tylko kilka ruchow potem zaklada gumke..teraz to wogole boje sie kochac:(

zależy od twoich reakcji seksualnych Są kobiety które mają orgazm podczas stymulacji pochwy i wówczas niebezpieczeństwo ciąży jest bardzo duże bo występują skurcze mięśni kegla gdy penis wykonuje ruch w kierunku pochwy to powoduje tak wielkie podniecenie u faceta że mimo woli zaczyna się wytrysk i sprawa załatwiona

Gość rtyfgty4ft
Zawsze przed wytryskiem z penisa wydobywa się przezroczysty płyn który ma za zadanie oczyścić drogi którymi wydobędzie się sperma. Zazwyczaj nie ma w nim plemników, ponieważ ta droga jest regularnie oczyszczana poprzez oddawanie moczu :P Jeśli wczesniej Twoj facet miał wytrysk i sie nie wysiusiał, to wtedy w tym płynie mogą być plemniki. Ja od wielu lat tak kocham się z facetem i nie mieliśmy wpadki.

Gość no jak sobie współczujecie
to dobrze,znaczy że się kochacie i jesteście oboje wrażliwi

Gość malinka11111
moj chlopak moze sie dlugo kochac i zanim dojdzie do wytrysku to naparwde mija dlugo czasu ...orgazmu nie miewam....ale nie w tym teraz problem....

Gość rtyfgty4ft
Lepiej poczytaj sobie jakieś książki do biologii albo zapytaj ginekologa bo tutaj na kafe to ci gówno powiedzą. Wcale nie tak łatwo jest zajść w ciążę.

mysle ze jesli pzrez kilka dni nie dostane okresu to pojde do lekarza,ale najpierw chcialam sie poradzic nawet w takim miejscu..

mysle ze jesli pzrez kilka dni nie dostane okresu to pojde do lekarza,ale najpierw chcialam sie poradzic nawet w takim miejscu..

Gość fsfsfssf
Wcale nie tak łatwo jest zajść w ciążę. tylko dlaczego tyle wpadek jest ?

malinak ciąża to nie choroba gumke zakładaj chłopakowi przzed stosunkiem. a okres może opóxnic się z powodu stresu czy choroby np.

Gość I ja się wypowiem
Jest raczej mała szansa, że zaszłaś w ciążę. My z mężem robimy tak praktycznie cały czas. Jeśli się obawiasz, że możesz być w ciąży w celu uspokojenia nerwów możesz zrobić test ciążowy, np. Pinktest kosztuje ok.6-7zł. Możesz go zrobić o każdej porze dnia i nocy. Ja kiedyś jak poszłam do ginekologa, bo mi się okres kilka dni spóźniał to mnie pani doktor wyśmiała :)

Gość dadadadada
Nie strasznie jej w sumie jak kontroluje swojego kolege to nie jest łatwo zajść w ciąże, ryzyko zawsze istnieje, ale jest małe.

Gość wielcy znawcy sie znalezli
wpadki sa dlatego ze sie bzykaja bez zabezpieczenia, najczesciej dni plodne - bo jak sie czlowiek napije to nie mysli jaki to dzien i do tego z wytryskiem w srodku. od tego sa wpadki. w ciaze od tak sie nie zachodzi.

Gość I ja się wypowiem
Ale dziewczyna chyba napisała jasno i wyraźnie, że tylko kilka pierwszych ruchów jest bez gumki, na pewno nie wytrysk. Trzeba czytać ze zrozumieniem!

od kilku ruchów penisa w twojej pochwie w ciaze nie zajdziesz;;) w gruncie rzeczy zeby zajsc w ciaze trzeba sie postarac;) ja sie kocham bez gumki i jakos w ciaze nie zaszłam

Gość I ja się wypowiem
No nie popadajmy w skrajności. Teoretycznie poprzez kilka ruchów w pochwie bez wytrysku zajście w ciążę jest możliwe. Nie mówmy więc, że można się kochać bez gumki i nie zajść w ciążę. Prawdopodobieństwo znacznie się zwiększa jeśli następuje wytrysk w pochwie.