Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina318

czy bierzecie na wesela małe dzieci

Polecane posty

Gość ewelina318
no nie mam i muszę wziąć małą i trochę mnie przeraziliście, bo więcej głosów jest na "NIE":-(

Gość maciek_38
ewelina318 a czego sie spodziewalas.............

Gość ewelina318
ja zawsze zabierałam.... napisz mi czy to był koszmar czy jakoś dało radę, też nie mam rodziny na miejscu i jest problem

Gość ughiiiczka
nie przejmuj sie, nie bedzie tak zle, zreszta napisz po weselu relacje :)

Na weselach zazwyczaj są starsze dzieci ,np takie 7 letnie. Moja córka ma 2 lata i nie wzięłabym jej na wesele ,bo wiem że dla mnie to była by męczarnia i dla niej też. Byłam z nią na weselu raz i dziękuje.

Gość dzieci na weselu?o nie!nie!nie
rycza przeszkadzaja i w ogole poco je brac?!glupia jestes autorko ze chcesz wziac swoje!

nie mam jeszcze dziecka, ale mysle ze jakbym miala to na pewno na wesele bym go nie wziela, moje kolezanki nie zabieraja maluchow ze soba, ja na moje wesele nie zapraszalam dzieciakow:)

Gość zaproszenie jest dla
pary doroslych - malzenstwo, albo dla kogos z osoba towarzyszaca. Nie ma tam mowy o dzieciach zwykle i najczesciej zaproszenie dotyczy tylko doroslych, a niemyslacy egoistyczni goscie ciagna swoje dzieci tam, gdzie nie sa proszone :O

Gość ewelina318
myślę, że większość z Was nie ma dzieci i dlatego jesteście tak negatywnie nastawieni. Rozumiem to, bo dopóki sama nie miałam też ich nie lubiłam... Dziękuję wszystkim

Gość ewelina318
zaproszenie obejmuje również moje dziecko

Gość to prawda!
zaproszenie jest dla pary doroslych-malzenstwo,albo dla kogos z osoba towarzyszaca.Nie ma tam mowy o dzieciach zwykle i najczesciej zaproszenie dotyczy tylko doroslych,a niemyslacy egoistyczni goscie ciagna swoje dzieci tam,gdzie nie sa proszone

Gość dgdfghhhh
Ewelinko droga lubimy dzieci ale uwazamy ze nie powinno sie ich brac na wesele, umiesz czytac wyciagac wnioski analizowac:)????

Gość raczej trzezwo myslimy i nie j
estesmy w nie slepo zapatrzeni!ewelina318 myślę,że większość z Was nie ma dzieci i dlatego jesteście tak negatywnie nastawieni.Rozumiem to,bo dopóki sama nie miałam też ich nie lubiłam.Dziękuję wszystkim

Gość raczej trzezwo myslimy i nie j
do;dgdfghhhh masz racje!

Gość misia_37 l
ej zartyjeszdziecko na weselu to porażka...naprawde.....kurcze a jeszcze 1,5 roczne;/

Gość pralka aeg
Nie. I uwazam to za glupi pomysł. Lepiej dziecko zostawić z babcia czy inną opiekunką i samemu sie wybawić. Ta "opieka" na weselu to zwykle wciskanie dzieciaka jakims młodym osobom, ktore w ogóle nie mają na to ochoty. Takie akcje sa zwyczajnie chamskie

ewelina 318--- Jeżeli chcesz to je zabierz , nikt tu nie mówi że nie wolno itd. Tylko pamiętaj to Twoje dziecko i nie obarczaj innych opieką nad nim Postaraj się by nie przeszkadzało pozostałym biesiadnikom przy stole itd. No i Twoja zabawa będzie wyglądać tak jak opisałąm gonitwa i opieka . Jeżeli chcesz takie wesele Twój wybór :-) Inni nie biorą TAK MAŁYCH dzieci jak Twoje bo nie można się pobawić swobodnie .. Ale to Twój wybór .

Gość mmmnmn
cwaniary jesteście bo macie z kim zostawić nie każdy ma się kim wysłużyć ;-)

Gość nie obarczaj opięką innych?

Gość innka34
nie bierz ja mam dziecko w tym wieku co twoje i tez ide na wesele. tylko sie umęczysz i umęczysz dzieciaczka! posłuchaj innej mamy

Gość nie obarczaj opięką innych?
A jak babci zostawi to jej nie obarcza opieką nad dzieckiem? Wolne żarty!

Gość gggggghhhhhhhhhhhjj
dokladnie jak chcesz to zabierz Twoja sprawa, tylko dopilnuj zeby nikomu nie przeszkadzalo, nie biegalao po sali miedzy tanczacymi, nie szwedalo sie pod nogami pod stolem, nie halasowalo itp.:)

Gość ewelina318
nie zamierzam nikogo obarczać, nawet o tym nie pomyslalam

Gość zaproszenie jest dla
jak stac na pojscie na wesele (prezent, kiecka) to stac na opiekunke. Jakby mnie nie bylo stac to na wesele bym nie poszla, proste... Ale nie zwalilabym sie komus na glowe tylko dlatego, ze nie mam warunkow odpowiednich :O Uwazam to za brak kultury.

ja mam dziecko ,ale nie wzięłabym go na wesele . Dziecka trzeba pilnować.Nie myśl że ktoś z chęcią na weselu Ci się zajmie dzieckiem.Każdy idzie po to żeby potańczyć ,wypić i mieć święty spokój. Ale jak uważasz ,ja w takich sytuacjach zawsze dziecko zostawiam z babcią.

Gość ughiiiczka
niektore zaproszenia sa tez dla dzieci! pisze czarno na bialym: IMIE I NAZWISKO MATKI, IMIE I NAZWISKO MEZA, IMIE I NAZWISKO DZIECKA wiec sie nie wymadrzajcie bo chyba kazdy robi wesele wg jego uznania i kazdy bierze na nie kogo chce dziekuje,

Gość gggggghhhhhhhhhhhjj
babbcia na peweno bedzie zalamana z powodu tego ze bedzie musial sie zaopiekowac swoja wnuczka.....poprostu to jest tragedia:(((

Gość ewelina318
po prostu to nasze pierwsze wspólnie wesele i byłam ciekawa waszych doświadczeń

Gość pralka aeg
opiekunce można zapłacić, jeśli juz tacy chcemy byc akuratni - takze babci a o obarczaniu opieką na weselu można powiedzieć tyle, że dotyczy to ludzi, którzy przyszli na wesele, żeby sie bawic, i nagle dopada ich mamunia, wciska im swojego bachorka i idzie "potańczyć" babcia natomiast zostaje w domu i wie, że jej zadanie to opieka nad wnukiem - ona nie planowała w tym czasie tańców i zabawy

Gość rosa na kwiatku...
dokladnie!slusznie jej radzicie...ale ona glupia uwaza ze to przeciw jej dziecku...dziewczyno a co zrobisz jak np zacznie grac muzyka a twoje dzoecko sie jej wystraszy?znam taki przypadek dlatego o nim pisze