Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina318

czy bierzecie na wesela małe dzieci

Polecane posty

Gość ja zawsze zabierałam
Ręce mi opadają jak czytam np... że dziecko ma mordę (mordę to ma pies) albo,że jakaś kobieta ma nasrane w głowie. Ręce mi opadają jak czytam ograniczone wypowiedzi pozbawione zdrowego rozsądku.

Gość autorko mam pytanie
nie wierze ze przez 1,5 roku nikomu dziecka nawet na godzine nie zostawilas, to jest niemozliwe:O

Gość SWETE SLOWA MAMUSIE EGOISTKI
pralka aeg Jak nikt nie chce nikomu nic zwalac na głowę,to niech sobie zabiera albo nie,jej problem.Dziecko się wynudzi,będzie rozdraznione,narobi syfu,będzie trzeba odstawiac gimnastykę w kiblu,zeby zmienic pieluchy,upieprzy matce sukienkę,a ojcu garnitur jakąś zupa,sosem,rodzice sie nie pobawią-ale jesli to wszystko ma mniejsze znaczenie niż obecnosć dziecka na weselu- proszę bardzo.Co ma to nam przeszkadzac?Tylko tez trzeba uwazać -zeby dziecko brudnymi łapami nie pobrudziło komuś sukienki,żeby sie nie plątalo pod nogami itp.

Gość ewelina318
no ja mam niestety taki... może Cię to zdziwi, ale dla niektórych dzieci są ważniejsze niż imprezy.

Gość autorko mam pytanie
odpowiesz na moje pytanie co zrobisz w nocy z dzieckiem?

Gość ewelina318
oczywiście, że zostawiam dziecko innym osobom, ale nie na noc

Gość no ja mam niestety taki
szczęka mi opadła :D

Gość nie pomyliło ci się coś
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4458057 to jak to jest z tym zaproszeniem? zresztą, nawet jesli to inne wesele to co zrobisz na tym? pójdziesz z mała spać do samochodu?

Gość nie chodzi o imprezy
ale np zwyczajne pojscie do lekarza, na zakupy itp... Przeciez tez wtedy corki samej nie zostawialas tylko z kims...

Gość nie chodzi o imprezy
no w nocy chyba lepiej dziecko zostawic, w nocy bedzie spala, nawet nie zauwazy ze Cie nie ma :D

Gość ewelina318
autorko mam pytanie... będą tam pokoje, i wcale nie wynajęte specjalnie dla mojego dziecka. Po prostu młodzi sami wpadli na ten pomysł, że może ktoś jak się narąbie to dobrze jak się prześpi. Przy okazji skorzystają dzieci

Jak ktoś pisze pod wpływem emocji to rożne rzeczy wpadają do głowy:) Ale tu raczej ograniczone jest czepianie się słówek a pomijanie ogólnego sensu treści.... Można napisać ze drze mordę to popularny zwrot, ja mogę nazwać dziecko które pobrudziło mi na weselu sukienkę bachorem, do tego rozwydrzonym bo normalne dziecko nie wymachuje nogami i rekami jak matka próbuje podać mu łyżeczkę z lodami i nie rzuca tą łyżeczka w osobę siedzącą obok... A mamusia która pozwala na takie zachowanie(jakie opisała) i nic z tym nie robi ma nasrane lub powiem więcej, w jej głowie nie ma nawet "nasranego", tam jest pustka...Brak podstawowych zasad współżycia społecznego i kultury osobistej. I wychowuje takiego samego człowieka...

Gość ewelina318
nie pomyliło ci się coś... tam chodzi o inne wesele, na które córka nie jest zaproszona, więc sie nie wybieram

Gość kilka_pilka
ej autorka to jakas maskara my jej tluamczymy ze to jesty glupi pomysl wziecie malej na wesele, bo pytala o nasze zanie....a ona alej swoje...po co w ogole pyta

Gość ja zawsze zabierałam
:-)

Gość autorko mam pytanie
czyli jednym slowem zmyjesz sie z imprezy o 22 i pojdziesz spac z dzieckiem. Wspolczuje mezowi, ktory jako swiadek bedzie musial zostac, ale moze chociaz fajna swiadkowa mu sie trafi, ktora w przeciwienstwie do ciebie sie nim zajmie:P

Gość ewelina318
nie martw się o mojego męża, być może w twoim związku jest tak, że jak znikasz na 2 godziny to twój mąż podrywa kogoś na boku..

Gość autorko mam pytanie
to twoje dziecko ma zamiar spac tylko 2 godziny? podziwiam:D ja sie o twojego meza nie martwie, ja mu wspolczuje:P

Gość ewelina318
kilka_pilka szanuję twoje zdanie, proszę o sugestie, a nie o podjęcie za mnie decyzji

Gość ania_z wrocka
ewelina ja nie zabieram nigdy moich dzieci chociaz maja 4 i 6 lat a tym bardziej 1,5 roczne dziecko, jak mam Ci poradzic to nie bierz malej...to naprawde glupi pomysl

Na jedno wesele nie idziesz, bo nie masz z kim zostawić córki, na drugie nie wiesz, czy iść, bo nie masz z kim zostawić córki, na imprezy nie chodzisz, bo wolisz siedzieć z córką.... Biedactwo, ty to masz przesrane przez to twoje dziecko :D tyle problemów :D Oby tylko córka udźwignęła w przyszłości ciężar zmarnowanej młodości mamusi :O

Gość ewelina318
nie jestem juz młoda, a moje życie towarzyskie jest w jak najlepszym porządku

W takim razie jesteś stara i głupia :O

Gość to chyba na kinderbalach
tylko bywasz bo jak nigdy dziecka nie zostawiasz to co to za imprezy?

Gość micha lpopard
my nie bierzemy z zona naszego 8 letniego syna chhociaz 2 razy byl zaproszony zazwyczaj zostaje u babci albo u kolezanki zony

Gość ewelina318
byc może:-)

Gość ewelina318
Dziękuję tym co pisali na temat, miłego dnia

Gość adamooo_37
ależ prosze:)

Gość i co przewrazliwione mamusie?
temacik sie skonczyl?