Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaWrozterce

beznadziejna sytuacja? czy dać sobie spokój?

Polecane posty

Gość takajednaWrozterce

spotykałam się z facetem z którym ustalilismy, że będzie nas łączył wyłącznie niezobowiązujący sex. Ja mam 29 lat on 34. Wszystko było ok dopóki on nie poinformował mnie, ze kończymy spotkania dla sexu - chce poznać kobiete która pokocha. Pogodziłam się z tym - było ciężko ale prawie o nim zapomniałam. Po jakimś czasie zaprosił mnie na herbatę i czułam, że chce ode mnie czegoś więcej....nie uległam chociaż miałam wielką ochotę. Po pewnym czasie dostałam od niego sms że ma ochotę i w ogóle....nie uległam chociaż znowu miałam wielka ochotę. Po wymianie sms stwierdziłam, że zaczynam czuć coś więcej do faceta i powiedziałam mu wczoraj o tym. Ale że przy nim nigdy nie potrafię logicznie myśleć pozwoliłam się pocałować - czułam, ze on chce czegoś więcej ale nie było do tego odpowiednich warunków. Powiedziałam mu ze zaczyna mi sie podobac i zaczynam do niego cos czuc i poprosiłam o przemyślenie sprawy. Po spotkaniu napisałam mu sms, ze to nie tak miało wyglądać :) że przygotowałam się na dokładniejszą rozmowę ale że przy nim nie myślę logicznie i nie potrafię się wysławiać - po prostu nie wyszło. w odpowiedzi dostałam buziaka przez sms. Postanowiłam, ze nie będę sie z nim kontaktować, ze poczekam na jego ruch. Jeżeli mu w jakimkolwiek stopniu zależy to się powinien odezwać . Co mam o tym myśleć....również mam ogromną ochotę napisać do niego, ale....... No właśnie, co o tym sadzicie?

sądze, ze przegrałas :| działa zasada niedostepności i to NA CIEBIE, bynajmniej nie na niego. niedostpne sa dla Ciebie jego uczucia wyższe (cos ponad pożądanie), wiec sie 'zakochalas" chcesz sobie pocierpieć to sie wikłaj w to dalej ale i tak pewnie do niego napiszesz i mu sie wkrótce oddasz :|

Gość takajednaWrozterce
nie chcę tego :( ale zdaje sobie sprawę z tego, że on może tak sobie ze mną pogrywać.... :(

Gość czekolada__________
idź i nie grzesz więcej

Gość Agateczkaaa
Nie zdaj sobie sprawy...bo taka jest prawda, ze z Ciebie pogrywa...odezwal sie bo "cos" chcial. "coś" czyli seksu... Krótko mówiąc...związku na seksie nie zbudujesz... a Ty popełniłaś makabryczny błąd...na samym poczatku dalas mu to "najwazniejsze" co mógł od Ciebie dostać...i teraz uczucie Go do Ciebie nie przyciągnie...chyba, że na ulotną chwile...

Gość Facet co ma 35 lat
Ciężka sprawa :) Może zaczniecie ze sobą się spotykać ale bez seksu. Jak on się zgodzi to zależy mu bardziej na Tobie niż na potrzebach jego penisa. Zaproponuj mu to w rozmowie, sms nie wysyłaj jako pierwsza. Zobaczysz jaka będzie jego reakcja.

>Powiedziałam mu ze zaczyna mi sie podobac i zaczynam do niego cos czuc i poprosiłam o przemyślenie sprawy. masz 29 lat a gadasz jak gimnazjalistka?

Gość facetddddddkkk
Nie ulegnij mu jeszcze ze dwa razy a zupełnie straci tobą zainteresowanie i znajdzie to czego szuka u innej. Wcześniej spotykaliście się dla samego seksu a teraz dziewicę z siebie odgrywasz, na pewno po wszystkim był wkurwiony ale do tego się nie przyzna. Gdyby nie ten tekst o nielogicznym myśleniu przy nim to już by sobie pewnie darował.

i jak c faceci maja kochac kobiety, skoro one im wszystko 9i tylek i milosc) tak ot dają, za nic, zero starań czy choć kiwniecia palcem z ich strony? :| "Ciężka sprawa Może zaczniecie ze sobą się spotykać ale bez seksu. Jak on się zgodzi to zależy mu bardziej na Tobie niż na potrzebach jego penisa." hmmm hmmmmmmmmm

Gość kobieta ksiedza polecam
opowieść dziewczyny o romansie z księdzem wielkiej jej milości do niego co wy na to? jesli macie cos jej do powiedzenia zapraszamy do komentowania albo napisania do niej wiadomosci moze uda sie jej?? http://www.youtube.com/watch?v=C5HA0EbGKE4 http://www.youtube.com/watch?v=duVFe9g1xNA http://www.youtube.com/watch?v=0BSbUw_2XAY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=VuUZHOqc31c&feature=related Pozostale filmy aby oglądnąć wystarczy wpisac kocham ksiedza na youtube PRZYJACIELE SYLWII

Gość takajednaWrozterce
macie rację....i ja to wszystko niestety wiem ;( tylko muszę przywrócić swoje logiczne myślenie i zapomnieć o tym wszystkim jak najszybciej