Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jas i malgosia

Czy przy wzroscie 167cm. 58-59 kg.to duzo??????????????????

Polecane posty

Nie, masz idealne wymiary, jestes spelnieniem marzen meskiej czesci globu. Kazda kobieta chcialaby byc w Twojej skorze, byc Toba to jak jedzenie czekolady mlecznej, czysta rozkosz. Zadowolona, czy mam jeszcze slodzic? ;)

ja mam 164 i waże 59-60 kg mam męża jestem atrakcyjna, owszem idealnej figury nie mam ale nikt nigdy mi nie zarzucil ze jestem gruba- po prostu taka figura mi pasuje.

Gość jestesnabita
Szczerze, to jestes raczej taka normalna i zaokraglona. Ja wazylam tyle samo, to mialam wielkie udziska i tylek i bylam taka duza. Teraz waze 52 kg i dopiero wygladam niezle

ja pamietam jak jeszcze 3 lata temu wazylam 50-51 to wygladalam masakrycznie wszytsko na mnie wisialo ciuchy za szerokie masakra :/

Mam 168 cm i ważę 52-53kg, a są jeszcze szczuplejsze, ale to nie znaczy, że ty wyglądasz gorzej. Może akurat to pasuje do twojej budowy ciała, masz więcej mięśni itp.

Gość ja przed ciaza
wazylam 57 kg a mam ok 173 cm wzrostu ale chudzielcem nie bylam. mialam nawet lekki brzuszek;) ale nie ma co porownywac, u jednych z twoja waga i wzrostem duzo jest tluszczyku u innych mniej-kazdy ma inna budowe i to indywidualna sprawa.

mnie sie chyba Twoja fota nie wyswietla :( ..takie opinie padly, ze musialas ja wlepic..bo nie mozna tak pisac bez obejrzenia zdjecia czy zapoznania sie z wymiarami... byla tam fota czy nie? ...:]

Naked ... ja mam olbrzymia wyobraznie, nie potrzebuje fotki ;) Moge nawet powiedziec w ktorym miejscu jas ... no ... yyy ... malgosia, ma pieprzyk ;)

... ten nick tez jest ponad moje sily :( ni do jasia sie czepic, ni do małgo :D ... warto zauwazyc, ze Twoj komentarz to chcialaby kazda zobaczyc/uslyszec -takze strzelaj 'pieprznie' , a co autor/ka z tym zrobi...:D PS. czyli nie musze do okulisty isc.. tudziez wzywac panow do kompa..? :P

Odebralo mi glos tez dlatego nie wolam :P Mhm..to wiemy, ze BF 15%, miska D..taak?:P -pomagam autorce..zeby sie przelamala :D

hahahahaaHAHAHA!! jeszcze jescze :) po calym dniu pisania mgr tak mnie rozbawiliscie w dwojke :) uwielbiam was. powaznie.

jej a gdzie Borsuk? :( widzisz chantalko jak to jest...zdazylam ze spaceru wrocic (zreszta z jedynym stworzeniem 'na zawolanie', ktore i tak nie nalezy do mnie..no musialam to dodac:P)..a B. juz na innych topikach harcuje :( :)

..za to mi nikt nie placi :D zreszta, kto mowi, ze psa wyprowadzalam ?...no, no, i po co te skojarzenia (?):P

Gość konarek
dla mnie duzo, mam tyle samo wzrostu i wazme mnij...ale to moze temu ze ejstem modelką ;)

jest wiele innych, ciekawszych futrzakow ... i sie tak zastanawiam, czy borsuki lubia 'smyczki' (prosze mi nie przekrecac na 'samiczki' :P..zwykla, krotka (nie tylko) psia smycz ;]) ? wiesz cos na ten temat? ;)

Psia kosc ... eh, no nie wiem, bo ja nigdy nie bylem prowadzany na smyczy :( Zreszta te smycze, ktore sobie niektorzy ludzie zakladaja na szyje ... maja chyba inne przeznaczenie ;)

ojj..to ludzie sie bawia w prowadzenie 'na smyczy' na spacerach? ale po co? przeciez moga sie 'poganiac' .. ...zreszta moja pani od 'nauk o funcjonowaniu istot zywych', szybko zaszla w ciaze i mi program nauczania zredukowali ..:(

Gość samczy odzew
dziewczyno, masz idealne wymiary, moja koleżanka jest niższa od Ciebie i waży 63 kg, i super wyglada nie słuchaj tych co tutaj piszą.... "wazylam 57 kg a mam ok 173 cm wzrostu ale chudzielcem nie bylam. mialam nawet lekki brzuszek" to nie kobieta a wieszak, same kości i skóra, takie to myślą, ze doskonale jest jak nie mają tłuszczu na sobie i tak radzą innym przy swoim wzroście to niżej nie powinnaś ważyć - JA FACET CI TEGO ZABRANIAM ;)

Gość FGHJKJHGF
mam tyle samo wzrostu i dokladnie tyle samo waze 58 kg i nie mam zarzutow do swojej figury;) zalezy ot wszystko od budowy ciala ale lepiej miec troszke kraglosci niz same kosci facet nie pies na koscinie poleci:)

Gość samczy odzew
FGHJKJHGF - jedna normalna na całym forum ;) cała reszta za ideał uznaje 52 kg przy wzroście min 170 cm, pomijając że to nie estetyczne to jednak też już NIEDOWAGA :O