Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hakuna_matata

Kto miał rację w tym sporze? Pomóżcie

Polecane posty

Na zajęciach słuchaliśmy muzyki, każdy miał sobie wybrać jakiś swój ulubiony utwór no i jedna koleżanka puściła Feela...Większość osób zaczęła się śmiać, w tym ja na co koleżanka siedząca obok mnie z wielkim oburzeniem dlaczego ja się śmieję, że tak nie wolno bo ktoś może lubi taką muzykę np. ja i obraziła się :O Potem sobie to wyjaśniłyśmy ale dalej nie daje mi to spokoju :O Ok, może i nie powinnam się śmiać, ale czy to jest powód do obrażania :O No chyba nie...

Gość BeyonceKnowles
zachowałas sie jak kretynka, kazdy słucha tego czego lubi a Ty musisz szanowac zdanie i gusta innych a nie się wyśmiewac

Gość wadimek
ale jestes pusta

Gość karoolek...................x
pzrepraszam bardzo , a;e nie bede słuchał freii ani badziewia , beznadziejne gusta trzeba tepic albo wysmiewać - bo jesli nie , to zaleje nas ów chłam !! tyle , ze czy w kwesti filla mozna tak powiedziec ?

Gość karoolek...................x
Jak by mi ktos puscił Dode , też bym sie zalewał smiechem

Z Dody jakoś też mnóstwo osób się wyśmiewa publicznie i co to przecież też może obrażać uczucia jej fanów a jakoś nikt się nie czepia...a jak się ktoś odważy w twarz powiedzieć co myśli, to zaraz obraza?...

Gość bgg
o gustach się nie dyskutuje...a ty wyśmiewając ją pokazałaś jak niski masz poziom...dorośnij dziewczyno i zrozum, że każdy ma prawo lubić, to co chce i należy to prawo uszanować...to, że ktoś lubi coś innego niż ty nie znaczy, że jest głupszy...albo,że to co ty lubisz jest lepsze od tego, co lubi twoja koleżanka...może to z twojego gustu należało by się śmiać...