Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Zajrze póżniej bo się musze obiadkiem zająć bo mąż zaraz będzie:)

Gość Przyszła mama Milenki :)
Witajcie :) Ja również mam 21 lat i jestem w 27 tygodniu ciąży, czuję się bardzo dobrze. Czekamy razem z narzeczonym z niecierpliwością na naszą córeczkę. Troszkę pokrzyżowała nam plany, bo musieliśmy przesunąc termin ślubu i weźmiemy go już po urodzeniu córeczki ;) A wlasnie dziewczyny, wybralyscie juz imiona ? :)

Witaj Przyszła mamo Milenki:) U nas będzie chłopczyk i najprawdopodobniej Krystian;)

oo super witamy witamy :) Widze prawie wszystkie 21lat mamy :) Prawdopodobnie u mnie bedzie dziewczynka a imie to Oliwia:) No my ślub z narzeczonym wezmiemy dopiero za jakies dwa latka.. Nie rozumiem ludzi którzy wtracaja sie w zycie innych i mysla ze dziecko przed slubem to zło.. eh bo wiele tutaj takich opini przeczytałam..

hej dziewczyny :) to moja pierwsza ciaza jestem obecnie w 23 tc termin na 2.09. mam prawie 20:)

U mnie była zupka grzybowa ziemniaki kotlecik schabowy i duszone warzywa. No ładnie to jak narazie mój synuś będzie tu rodzynkiem:)

Hihi Rodzynek :D:) Ja zawsze marzyłam o córeczce:) I się spełniło chociaz Oby usg się nie mylilo :D:) To miałaś pycha obiadek:D:))) Mnie sie nie chce dzis bawić w kuchni :P wiec taki zwykly :)

No pyszny. Teraz M drzemie ja chwile na cafe a potem biore się za nauke bo semestr do końca maja chce zaliczyć :) Choć powiem szczerze nie mam już siły na nauke. a jednak nie rodzynek będzie:) Tez chciałam córeczke ale jest synuś może następna będzie gwiazdeczka;)

Ja właśnie skończyłam się uczyć, w sobotę mam zaliczenie buuu :( I tez zupełnie nie mam glowy do nauki, ale mam nadzieję, że pójdzie gładko... Też marzyłam zawsze o córeczce, ale w razie co dla synka mialam przygotowane imię też Krystian :)

Ooo .. ja niestety już nie studiuje:( Pucia dasz rade:) Przyszła Mama Milenki - 3mamy kciuki za sobote :) Ja za to mam mase wolnego czasu.. No jednak nie rodzynek :) Zawsze tak jest ze kobieta chce miec coreczke:D :)

jeszcze mam sporo ale jak z czymś nie zdąże to we wrześniu podejde do reszty egzaminów. A Krystian to jedyne jak na razie imie które obojgu się nam podoba . A jak wasze przygotowania na przyjście maleństw?

Rozumiem senność ja tak miałam na początku ciąży że ciągle spałam potem 2 miesiące było ok a teraz znowu bardzo dużo śpie . Ale to różnie bywa i nie jest regułą.

Ja mam termin na 20. listopada :) We wtorek wybieram się na usg. porodu nie mogę się juz doczekać a tutaj jeszcze tyleeeee czekania. Ogólnie ciąże znoszę całkiem nieźle- nudności minęły tylko senność troszkę mi jeszcze dokucza :)

W przygotowania bardzo się mój narzeczony zaangażowal no i dziadkowie ;) Ciągle coś dostajemy w prezencie od kogoś, a to jakieś ciuszki itp. a to coś innego My nie mamy jeszcze ani wózeczka, ani łóżeczka i tym podobnych rzeczy, ale wkrotce będziemy musieli się zaopatrzyć. Czekoladko, co do tych bóli, o ktorych pisalas, to ja też mam takowe, ale niezbyt często i nie są bardzo uciązliwe.

Przyszla Mama Milenki - mi niestety dokuczaja bardzo te bole:( Bardzo bolesne az chodzic sie nie da no ale trzeba:( A co do wozeczka i lozeczka to lozeczko bedzie kupowała tesciowa i juz niedlugo bedziemy mieli :) A podobaja wam sie baldachimy do lozeczka?:) http://hindianka.pl/sklep/images/pokoj/baldachim%20babyland%20na%20zolto.jpg cos takiego :)

hej laski:) ja mam termin na koniec sierpnia-początek września (z uwagi na nieregularne cykle co raz inny termin) seryjnie juz kompletujecie wyprawkę?? nie boicie się zapeszyć?? ja to chodzę osrana cały czas, szczególnie, że początkowo plamiłam dwukrotnie i leżałam w szpitalu, ale to był 6-7 tydzien; teraz dzidzius kopie:) cudowne experience:) ale mimo wszystko boje sie mowic o przyszłości, imionach, robic zakupy, by własnie nie zapeszyc:( tak sie boje o mojego maluszka....

No dokladnie ja tak samo jak chodze albo w nocy sie przewracam na bok to tez straszny bol a jak siedze albo stoje to nie. Nasza macica sie rozszerza.. wszystko sie przygotowuje do porodu :) Ale dla malenkiej jestemw stanie wszystko zniesc hehe:)