Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

wiadomo na slodkosci bo bedzie dziewczynka:) ja tak samo mam moglabym ciagle jesc cos slodkiego :):D ale sie ograniczam zeby za duzo w tylek nie poszlo hehe:P Ty masz ciagle ochote na czekolade to czasem nie zjedz mojego nicku hehehe:P:D

Witam Coś dziś cichutko:) Ja to dziś tak z doskoku bo dużo rzeczy mam do zrobienia

Czesc Pucia:) A ja dziś sama na cały dzień i na noc w domu :( Nie pojechałam z narzeczonym do rodziny na wieś bo nie moge w cale chodzić tak boli :( No więc chyba przesiedze przed kompem :( Dobrze ze taka brzydka pogoda jest.

hej dziewczyny znowu mamy paskudną pogodę niewiem co dziś będe robić mąż do pracy na popołudniówkę idzię mam ogród jak jest słonko to sobie siedze w nim i jakoś leci a tak hmmm . ja też mam kalendarz specjalnie sobie zrobiłam powiesiłam na szawkach w kuchni i codziennie skreślam krzyżykiem minione dni i się cieszę że jest już bliżej końca niż początku .

czekoladko idź może lepiej do swojego ginekologa z tymi bólami może jakąś nospę ci zapiszą no bo ile można tak w bólu cierpieć nie mam pojęcia co tam ci taki ból powoduję.

czesc dorka:* Jak rozchodze to to mniej boli np. jak sprzatam czy cos.. ale jak usiade na dluzsza chwile i wstane to juz masakra. Jakoś dam rade do 25. :) Fajnie masz ze masz swoj ogrod:) Tez chcialam zawsze miec:) No ale mieszkam niestety w bloku :) A dziś to konkretne nudy będą juz zaczynam sie nudzic jak mops.:)

wiesz co ja jak więcej chodzę to mnie ciśnie na pęcherzu i takie kłucia przy schyleniu mam brzucha w dolnej częsci mamuśki które już urodziły mówią mi że będzie jeszcze gorzej z tym . już nie mówię o kręgosłupie tak mi napierdziela ale to tez moja wina bo mam buty na koturnach kurcze nie czuje sie w balerinach taka kaczucha się czuję w nich . przed zajsciem w ciaze to tylko szpilki nosiłam .

Tak czytam o tych waszych bólach i stwierdzam że doskonalne to znam ja już nie mogę się schylić bo zaraz mam skurcze jak brzuch troche zgniote

hahaha fajnie się patrzy na brzuszki jestem bladziochem tylko zdjęcie troche niewyraźne mi wyszło no i się juz opalałam pierwszy raz wyszłam na słońce jak mielismy tą żałobę narodową i zauważyłam że w ciąży szybciej cię bierze słońce tak na 2 godziny zawsze sobie wyjde na słoneczko. zazdroszczę ci wagi jestes szczuplutka ja jeszcze jak zaszłam to już ważyłam 67 kilo tera juz mam wage wielorybią 72 :) na zdjęciu też tej wagi tak niewidać niewiem ale jak byłam nastolatką to byłam szczupła moja waga to tak 49 kilo a jak byłam w twoim wieku to tak 52 , 53 a puźniej z roku na rok coraz więcej mnie było ale mam plan jak tylko urodzę to się ostro odchudzam tak do 58 kilo musze schudnąć

przesadzasz:) fajna masz figurke:) No ja tez chcialabym sie poopalac ale nie mam gdzie:( Nie mam nawet balkonu :( A chciałabym byc ciemniejsza przed ciaza bylam zawsze opalona nie przesadnie ale lekka opalenizna byla:) Teraz jakims balsamem brazujacym sie smaruje ale nic nie daje;/ Aa i tez po ciazy sie biore za siebie bo "boczki" mi sie straszne zrobily od tych zachcianek moich hehe:)

do przyszłych teściów kochana jedż sobie jak bedzie pogoda, na wsi to na pewno jest dużo miejsca aby sie poopalać .

Apropo opalania to powiem wam że nie wskazane jest w ciąży zapytajcie lekarza to wam powie . Kurcze czekam na wypłate bo chce dziś zakupy zrobić a w sobote mam uplanowane zakupy dla dzidzi tzn to czego jeszcze nie mam i normalnie co 10 minut sprawdzam konto jakby to miało czemu pomóc|:)

hej dziewczyny :) jeśli chodzi o bóle w dolnej części brzuszka to to normalne bo może dzidzia was tam gniecie i dlatego tak jest ...sama ostatnio też tak mam i byłam w szpitalu na kontroli bo spanikowałam i wszystko jest ok :) więc nie martwcie się tak :)

Witajcie, dziewczynki :) Śliczne macie brzuszki :) Jak tylko wgram swoje zdjęcia z aparatu to zaraz wkleję swój. Czekoladko, ja też mieszkam w bloku , ale na szczęście mam balkon :D Zrobiłam dzisiaj na obiad kopytka, a teraz czekam za narzeczonym :)

hehe a nie bylo mnie bo ogladałam sobie teleturnieje na IPLA :) super darmowe mozna wszystko obejrzec:) A co do opalania tez wlasnie slyszalam ze w ciazy jest niewskazane ale chyba troszke sloneczka nie zaszkodzi?:) Witamy nowe dziewczynki 🌼 Mamusia Milenki - to ja czekam na zdjecie z niecierpliwoscia:D:) Smacznego zycze! Ja dzis nie robie obiadku ::( bo jak mowilam caly dzionek i cala nocke sama jestem :( Wiec ide zaraz chyba po lody :D:))) bo skonczylam jesc ptasie mleczko hehe