Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaam

właśnie odkryłam straszną rzecz

Polecane posty

Gość kazdy facet tak robi
to wy jesteście głupie histeryczki i nie rozumiecie ze kazdy facet robil i bedzie robił ... tylko wiekszosc jest inteligentna i potrafi takie idiotki omotoac i oszukać taka bajeczką ze z ręki im je hehehee , nie znacie dnia i godziny co wasi faceci robią i z kim

bym sie usmiala jabys chciala poderwac mojego faceta, przeciez ty nie masz zadnych wartosci, na sama dupe facet nie poleci, chyba, ze jakis pierdolony cham ktory ma gdzies zone i dzieci. ale normalny nie.nie sadze zebys miala cos wiecej ode mnie. wiec taka pewna to mozesz sobie na necie byc. zreszta pewnie polowa jak nie wiecej jest zmyslona. bajkopisarko. o ile jestes kobieta, bo w to rzeczywiscie ciezko uwierzyc.

jestem kobietą i nie mam potrzeby bajania na necie, co do bycia zdzirą zgadzam się z Tobą, jestem i to lubię, uwielbiam sex, nawet sześć razy dziennie , mam paru stałych żonatych na spotkaniu i kilku luzem w weekendy bo wiadomo że żonaty facet w weekendy musi grać i udawać cacy męża i tatusia ...

a co do wartości to byś się zdziwiła po za rozrywkowym trybem życia prowadzę własna firmę i jestem tłumaczem językowym, a co robię po drugiej prywatnej stronie życia to już insza sprawa, dwa światy dwa życia

wlasnie mowie o prywatnej stronie zycia.. niestety wartosci masz bardzo wypaczone. zeby sie cieszyc, ze sie pierdoli faceta, ktorego zona oczekuje dziecka, to juz najgorsze szmaty maja z tego powodu wyrzuty sumienia.

ja mam mieć wyrzuty sumienia to facet powinien, ja jestem wolna i robię co mi się podoba ;)

Gość a jjaaaa
Co za głupota że każdy facet tak robi ! Nie każdy zapamiętajcie to raz na zawsze