Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Mam dziewczynę ktorą kocham ale teraz piję piwo i przegladam na GG rozmowy z eks

Polecane posty

I nie wiem skad sie to bierze..... Mam laske ktora naprawde kocham..i ona mnie ale jednak wspomnienia wracaja.. nawet dzis jechalem do miasta w ktorym spie spotkalismy pierwszy raz....ale jednak z powodu zlej pogody i problemow z moim starym gratem zawrocilem.. jednak wiem, ze pojade tam za tydzien , w rocznice gdy sie pierwszy raz spotkalismy .minalby rok nie wiem jestem glupi al emnie tam ciagnie. a moze po prostu kocham to miasto bo mam tam tez duza rodzine i zawsze chcialem tam mieszkac.. jasny gwint co sie ze mna dzieje :/ pomocy ! jakos dopiero teraz, po 7 miesiacach od skonczenia znajomosci naszly mnie wspomnienia... to chyba cos mna steruje a moze to jakas klatwa jest ? :/ Jutro przyjezdzamy do mnie z moja obecna i bedzie fajnie ale poki tam nie pojade to spokoju nie zanam.. psia krew . teraz pisze zmoja esy i sie glupio czuje .. ehh

bez wulgaryzmow prosze !! fakt ona mnie zostawila ale ponoc za malo sie staralem. widzialem ich zdjecia na NK... facet lysy..jak jej pierwszy, ja bylem drugim, kurcze moze to pogoda tak na mnie dziala ale normalnie czytam to archiwum i czuje jakies dreszcze ... niestety wiem ze nigdy przenigdy nie wroci zreszta chyba anwet bym sie bal, bo moja rodzina jak sie dowiedziala co zrobila to jej znac nie chce .....dlatego mam fajna laske i chce sobie znia ulozyc zycie...ale wspomnienia mnie nachodza czasem jak bumerang... chyba ja sobie wyidealiozwalem po prostu...ale co zrobic z tym dalej ?

Gość skasować archiwum
:)

WYPIERDALAĆ KURWA Z MOJEGO TOPICU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szuka porady a wy na razie PIERDOLITA jak pod gs-em !!!

Gość mmm.....
chyba jestesmy w podobnej sytuacji. nie jestem juz z moim facetem 8miesiecy i ostatnio zaczelismy utrzymywac kontakt, rozmawiac na gg... on chcialby zebym wrocila. mnie ciagnie do niego, choc to ja odeszlam... bylismy ze soba 3 lata i tego nie da sie tak latwo przekreslic. nie wiem co robic, bo podobnie jak u Ciebie nasze rodziny sa zle nastawione, jego na mnie, bo odeszlam, a moja na niego bo odstawial mi rozne nr a oni byli tego swiadkami.. dlatego wiem ze jakbym sie zdecydowala na powrót do niego nie mielibysmy lekko.... ile masz lat?

Gość mmm.....
u Ciebie jest tez inna sytauacja, bo ty kogos masz. ja jakos nie moge sobie ulozyc zycia z kims innym...

ja z moja kontaktu nie mam. tzn na gg od stycznia zero odzewu... i pewnie nawet nie wie ze ja mysle o niej, po nocach mi sie sni czasem ona..

Gość tak.........
Wrażliwy chłopak z ciebie;)

'to chyba cos mna steruje a moze to jakas klatwa jest ?' Zapomniałeś dodać, że to pewnie los - byłoby zabawniej. Przestań się nakręcać, to domena kobiet :)

Gość mmm.....
Długo byliscie ze soba?

Gość mmm.....
Kolego jak nie interesuje Cie ten temat to żegnamy!!!!

Gość tak.........
A ty wulgarny że aż głowa boli :-P

Gość jaaaacek a ta twoja
nowa też jest pusztysą brunetką? :D

tak tez jest puszysta , bardziej nawet od tamtej, ale jest ruda . z tamta bylem 8 miesiecy . buzke ma od niej ladniejsza. pierwsi fajniejsze.. ale tata miala lepsze biodra i pupe, w morde jeza.... tak mi sie znia fajnie gadalo na tym gg przed 1szym spotkaniem, , bo gadalismy zanim sie spotkalismy 3 miesiace , z ta sie poznalem na czacie i po 8 dniach spotkanie i zaiskrzylo.... w miedzyczasie sie pokoliclem z eks i od tego czasu konttaltu nie mamy. takto w grundiu po roztasniu jeszcze czasem na gg cos pisala...

Gość do wpierdalaj k***
sam jestes CIOTA!!!!!!!!!!!!!!!! zaden prawdziwy meski mezczyzna z honorem nie zachowywalby sie tak jak ostatni cham i prostak