Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinaaaaaaaaaaa83

Ślubna Bielizna

Polecane posty

Gość Karinaaaaaaaaaaa83

hej dziewczyny:) Pytanie raczej do mężatek..bo chodzi o opinię:) mam taką suknię http://www.sarah.com.pl/foto/galeria.php?id_kat=3&id=2935&num_foto=2 I tak się zastanawiam jaki stanik pod nią kupić...siedzę i czytam na różnych forach...czy wziąć taki z tymi paskami silikonowymi czy może lepiej wiązany na brzuchu... Który będzie stabilniejszy..i bardziej komfortowy?:)

Gość piękność
ja na swoim slubie bede miala podobna sukienke i będę bez stanika. bedę jednak miała wszyte wstawki do sukienki. to duzo wygodniejsze:)

Gość Karinaaaaaaaaaaa83
w moim nie da rady czegos takiego zrobić...

mialam taki z paskami bardotka i bez, normalny push up. Ogolnie wygralam ten bez bo ladniej wygladal. Moim zdaniem bez znaczenia jak masz dobrze dopasowana suknie to wszystko bedzie na miejscu przez cala noc..

Będziesz musiała trochę się namierzyć... Mi wszyscy polecali staniki z triumpha, odwiedziłam około 10 sklepów we Wrocławiu z markową bielizną i żaden stanik nie leżał na mnie dobrze, noszę 75 D i zwykle mi spłaszczał biust albo źle się trzymał... troszkę się zdołowałam ale tydzień temu weszłam do H&M i tam znalazłam rewelacyjny stanik z żelowymi paskami wewnątrz, jest to pierwszy biustonosz bez ramiączek który ładnie modeluje mój biust. niestety nie było białego w moim rozmiarze, poluję na niego, mam nadzięję że do września uda mi się kupić... Obecnie kupiłam czarny żeby wypróbować i jest świetny... Ale każda z nas ma inny biust i każdej inny stank może pasować... Powodzenia:)

A mierzyłaś już sukienkę na żywo? bo nie raz się okazuje że po pierwsze biustonosz nie jest potrzebny- sukienki są usztywniane i nic się nie przesuwa. Czasem można wszyć miseczki do- bo żaden stanik nie pasuje. Wystaje z tyłu lub z przodu.

To też zależy od wielkości biustu;) Ja bym się nie odważyła wyjść bez stanika, ponieważ czułabym się niekomfortowo, zwłaszcza w tańcu,chcociaż Pani w salonie też mi proponowała takie wyjście, na przymiarkę idę ze stanikiem, który będę miała w dniu ślubu i teraz są takie "zawiaski" które się wszywa w odpowiednim miejscu i stanik na 100% się nie wysunie:) Ale moja bratowa ma mniejszy biust, miala tylko wszyste miseczki i byla bardzo zadowolona:)

Przy dużym też się da;-) tylko odpowiedni krój sukienki musi być.