Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tomek1918

Jak pokazać dziewczynie, że jestem zainteresowany?

Polecane posty

Hej, mam mały problem. Niestety latka przeleciały (22 lat), a ja nie za specjalnie jak należy się zachowywać na początku spotkań z nową poznaną dziewczyną. Na początku studiów się nieszczęśliwie zakochałem w jeden dziewczynie, zdecydowanie za szybko wyszkoczylem z uczuciem i niestety skończylo się na niczym, tyle że ja chodziłem zakochany przez dłuższy czas. Podchodzę do spotkań zbyt emocjonalnie i żeby nie pokazać, że mi zależy (aby znowu się nie przejechać) jestem zazwyczaj bardzo zdystansowany. I tu problem. Spotykalem się z pewną dziewczyną (która też nie ujawnia swoich intencji do mnie) już 4 razy i nasze spotkania na razie wyglądaly tak jak spotkania kolegi z koleżanka (nie calowalismy się), a nie chciałbym żeby dziewczyna sobie pomyślała, że traktuje ją jak powietrze. I jak jej pokazać, że jednak myśle o czymś poważniejszym. Można już pisać w smsie że myśle o niej, że stęskniłem sie za nią, itp.? Bo nie chcialbym z drugiej strony wyjść na jakiego desperata. Jakieś pomysły....

Gość przystojniaczek23
jesteś durniem :)

Gość mirabelkaahgmjhjg liok
wy mało inteligentni polacy już lepiej niepokazujcie :D

sam powinieneś najlepiej wiedzieć co masz jej napisać...:-o

możesz pisac że sie steskniłeś że jest ładna że sie nie mozesz doczekac nastepnego spotkania itp :P

Gość h e h e :D
Aga, jakbym miał taką ładną dziewczynę jak Ty, to z pewnością bym tęsknił :)

Ty na gorze nie schodz z tematu bo pomagamy koledze :P

Droga Koleżanko, właśnie pomagam koledze... Niech się uczy zdobywać kobiety ;) Starrry, skoro doszło do 4 spotkań, to znak, że panna jest Tobą zainteresowana. Teraz przyszła kolej na budowanie więzi. Tak jak napisała Aga, musisz zacząć do niej pisać, że o niej myślisz, tęsknisz. Jakiś miły tekst na dobranoc zapodaj, życz jej miłego dnia, ale uważaj - nie przeginaj z ilością i częstotliwością esów. Zaskakuj ją, np. zabierz na jakąś ciekawa wycieczkę. A jak z nią jesteś gdzieś na mieście, to stawiaj na dotyk. Złap ją przypadkowo za rękę, dotknij jej włosów... Jak się zapyta co robisz, to zbajeruj że jakiś pyłek jej się przykleił czy coś. Dostarczaj emocji, bo kobiety to uwielbiają. W sumie możesz już na tym etapie znajomości dać jej buziaka w policzek na do widzenia. Tylko wcześniej spojrzyj jej głęboko w oczy :) Jak dobrze pograsz, to dziewczyna oszaleje na Twoim punkcie. Powodzenia.

OOo nie wiedziałam że tu jest taki specjalista na forum hehe ;) ;)

Aga, jakbyś była na miejscu tej koleżanki Autora, dałabyś się pocałować na pożegnanie na tym etapie znajomości? ;) Dla mnie to trochę dziwne, że chłopak na drugiej randce już tego nie zrobił. Przecież kobiety stawiają na dotyk, zapach. A... bo wcześniej się sparzył - no tak. Ale wszystko zależy od dziewczyny. Ja zawsze całowałem na pierwszej randce i nie spotkałem się z odmową, czy odwróceniem głowy przez panienkę. Pamiętaj Starrry, nie bądź nudny, cały czas zaskakuj dziewczynę, dostarczaj jej wrażeń. Te pierwsze spotkania są najważniejsze.

po czterech spotkaniach ... hmmm zalezy czy by mi sie spodobał, czy by mi sie fajnie gadało, jaka byłaby atmosfera i w ogole :P

Jeśli dziewczyna się spotkała z Autorem 4 razy, to znak, że jej się podoba i lubi z nim przebywać. Inaczej nie traciłaby czasu na randki. Autorze, do dzieła! Nie spoczywaj na laurach, tylko walcz.

Gość autor niech lepiej
popełni samobójstwo bo jest za późno

Nie przesadzaj. Jeśli będzie się stosował do wskazówek, to ta dziewoja może być jego. Nigdy nie jest za późno!

Gość autor niech lepiej
normalni ludzie mają związki w wieku nastoletnim wtedy 99% kobiet traci dziewictwo

Gość autor niech lepiej
niepełnosprawni i fanatycy religijni jak kobieta kończy 20 lat to na pewno nie jest dziewicą

Pierdol ... isz, że się golisz a zarostu nie masz. Wrzucasz wszystkie kobiety do jednego worka. Ja znałem klika dziewic powyżej 20 lat, więc takie są. Czekają na tego jedynego... A jak ich zegar biologiczny zaczyna szybko bić, tracą dziewictwo z jakimś kolegą, bądź przypadkowym mężczyzną. Takie życie. Autorze, nie przejmuj się, tylko ciśnij panienkę! Pamiętaj tylko jedno - nie mów jej, że Ci na niej zależy, albo co gorsze że ją kochasz. Przekonuj ją o swoim zainteresowaniu czynami, a nie pustymi słowami. Jak powiesz jej, że jest Ci bliska itp. na tym etapie znajomości, przegrasz. Bądź również trochę niedostępny, pewny siebie, a nie "ciepły kluch". Kobiety nie lubią "ciapowatych". To tyle. Powodzenia.

Gość M a r i n a
Autorze, stosujesz sie do zalecen ludzi z tego topiku? :P