Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrób se nastepną piątkee

powiem wam ze bardzo mało ludzi ubiera swoje dzieci ładnie

Polecane posty

Tuniki z getrami tez bardzo lubie :D Czapek i kapeluszy tez mamy mnostwo- przerozne ksztalty i kolory.

Gość fbfgxn
i potem rosna nam puste dziewczynki dla ktorych wygladal liczy sie co najmniej tak jak wnetrze.

Dlaczego od razu puste? Nie znasz zadbanych prawniczek z bogatym wnetrzem? Czy zadbana znaczy pusta? Czy dresiara ma od razu bogate wnetrze?

ale co ma gust do pustoty :O to ze ubieram małą tak a nie inaczej kupuje jej zabawki ekolog.drewniane,czytamy 'stare'polskie baje itp oczywiscie jakies plastik fantastik tez ma-bo dostała albo cuś nie wyrzucam

Gość to pokaż na all co sprzedajesz
autorko wklej proszę jak byś ubrała chłopca rocznego na podwórko. Zdam się na twój gust bo ja szczerze powiem nie znam się na modzie dziecięcej a chcę dla wnuka trochę ubrań pokupować :-) To znaczy prośba też do innych młodych mam, nie tylko do autorki bo nie wiem co jest teraz modne według młodych :-)

nie podpuszcaj po pierwsze ja sprzedaje ' z dziewczynki ' a po drugie teraz nie mam nic wystawine -wyprzedaz zrobie dopiero po lecie to chyba oczywiste

Gość No a jak twoim zdaniem jest
Tunika i legginsy - okej, podoba mi się. Jeansy nie są absolutnie wygodne, chyba że to taka bawełniana miękka imitacja jeansów. W innym razie nie można mówić o wygodzie. Kapelusiki, chusteczki na głowach dzieci strasznie mi się nie podobają. Kapelusik zniosę, jeśli jest bardzo słoneczny dzień, ale chustka kojarzy mi się tylko z chorymi na nowotwór. Nie fajnie. Sztywne płaszcze na dwurzędówki i ubranka a la angielska dama są totalnie niewygodne i takie dzieci budzą we mnie jedynie ogromne współczucie. Sukieneczki na ramiączka - okej, ale pasteli nie lubię, jeśli już to zdecydowane ale spokojne barwy (bez dzikiego różu). No i warunek: nie sztywne! Widzisz, nie wszystko co ty uważasz za gustowne i wygodne, naprawdę nim jest w oczach przechodniów!

Gość zxzahikoor
to jest kwestia gustu przeciez inna sprawa, ze malo ludzi wysyla swoje dzieci do dobrych przedszkoli, np do Skarbu Malucha w wawie

Ooo, zabawki drewniane! Oooh yaeh! :) To mi się podoba.

Plaszczyki dwurzedowe moga byc bardzo wygodne- zalezy jaka marka. Wiec nie uogolniaj :o

No a jak twoim zdaniem jest --> te ciuszki, które Ty tu określasz za niewygodne ja nosiłam jako dziecko. Również starsze. Nie uważałam nigdy, żeby było coś w tym niewygodnego. Dalej uwielbiam taki elegancki styl :)

dziękuję, piękna bluzeczka i najważniejsze że wygląda na wygodną :-)

to szkoda ,że nie widziałaś mojej córki ,zawsze jest ładnie ubrana :classic_cool:

nie wiem jakie ty masz plaszcze :) ale np zadnych płaszczy sztywnych nie mam a raczej wszystkie b.dobrej jakościi fajnie i sie układają i wygodne mała akurat taki płaszczyk ma jeden i jest naprawde swietny to jest płaszcyk wyjsciowy bo uwazam ze nie kazdy ubiór pasuje na kazdą okolicznosc wiec nie bede jej w płaszcyku w miare elegancki włoczyła po warzywniakach ze mną chusteczki mi sie podobają jak małe wystaja włoski (warkoczyki czy cuś) to dopier ale ale to mi

Gość jajco w majonezie
cytuję załozycielkę topiku: "se","kobita","wsiurskie","cuś"... najważniejsze to się "gustownie"wyrażać :D:D:D

do babci co szuka inspiracji - rozśmieszyło mnie to bo ja mam 40 lat a to zdanie zabrzmiało jakbym miała co najmniej 80. Młoda babcia jestem :-)

Takiemu małemu dziecku w ogóle nie kupuję płaszczów. Wystarczy ładna kurtka i tyle. Każdy płaszcz jest sztywny i mało wygodny, tak dla dorosłego jak i dziecka. Bredzicie i tyle. Dla mnie takie ubranie to masochizm i tylko do pracy zakładam (i wcale nie byle co, bo Mango), więc ubieranie w płaszcze dzieciaka byłoby sadyzmem z mojej strony.

nie wiem co złego widzisz w -kobita-kobitka :) cuś :D te 'se mówię' i mi się podoba

prawda? jakby tak trzeba było tylko 1 rzecz z tych 4 stron(sukienek/tunik) to byłby dramat ;) :)

Mnie się w Accesorize tylko biżuteria i dodatki podobają, a z ciuchów raczej nic. Dla dzieci mają tylko fajne klapki, buty i torebki. Ciuchy trochę niepraktyczne, sztywne. Mam ten sklep w mieście, więc wiem jak to wygląda na "żywo".

Accessorize miało być przez 2 "s" :)

A i torby dla pań mają fajne, ale zależy od kolekcji, bo raz jest mnóstwo fajnych rzuconych na sklep, a innym razem same takie sobie.

jeszcze jesli chodzi o dzieci to ZARA http://www.edziecko.pl/zakupy/51,79392,5851836.html?i=3 ale nie mam tego sklepu blisko .no i chyba jest drogi (mam 1 sukienke ) tak co widze NA all i mi sie podoba to czesto jest ZARA

Gość moja córka za nic nie chciala
chodzic w sukieneczkach i plaszczykach " na angielska arystokratkę" , sukieneczki przelezaly i poszly miedzy ludzi, wolala spodnie, bo jej było wygodniej. Ustapilam, gdy urosła, sama sie zaczela super ubierac.

Gość moja córka za nic nie chciala
zwlaszca ,ze do takich sukieneczek i plaszczykow pasuja stylowe buciki, dziecko za nic takich elegantszych nie chciało. Nie mówiąc o rajstopkach.

Dziecięca ZARA jest cholernie niepraktyczna dla małych. Dziecko wygląda jak lalka ale szczęśliwe to nie jest... zapięcia na plecach, buty baletki, spodnie z tysiącem wisiorków i naszywek, dla chłopców z guzikami i paskami z metalową klamrą. O nieee. :o

ale moja ma 2 latka i za bardzo nic do gadania jeszcze nie ma to raz a dwa nie widze sprzeciwu z jej strony do 'arystokratycznych ubran ';) widac ma to we krwi :D