Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I hope I will die soon

Czy facet 26 lat co nie miał dziewczyny jest normalny???

Polecane posty

Gość lysek z pokladu
RUSZYŁA POLSKA DARMOWA STRONA EROTYCZNA, POLECAM www.sexstyl.vum.pl

Gość edmonton19
Oceniasz mnie po jakichś 2 słowach??? mam 21lat jakbyś chciał wiedzieć,Ty jesteś starszy ode mnie o te 5lat ale kurde głupi jesteś!! Zmieniiaj cos,naprawde szkoda mi Ciebie

Gość masakra piłą mechaniczną
Darker - no dobra - napisałeś, że nigdy nie miałeś dziewczyny, ktoś inny został porzucony. Może za mało się starasz, skoro nie potrafisz nikogo zainteresować pozytywnie swoja osobą? A może to jeszcze nie czas? i nie pieprz głupot, że czas był 7 lat temu.

Gość edmonton19
hmm no to jak Ci dziewczyna nawet nie odpowie na cześć to albo startowałes do poyebanych lasek,zamiast do milych normalnych,albo wyglądasz naprawdę tragicznie i nikt nie chce z Tobą nawiązywać kontaktu... a na studiach jak było?np w grupie?izolowałeś się od reszty?rozmawiali z Tobą?

może zmień środwisko, odpuść sobie na chwilę laski, co juz wiele widziały itp.

Gość tys
wedlug mnie sam sobie stwarzasz taki obraz i w niego wierzysz. Ludzie pabrdzo czesto popadaja w takie skrajnosci albo uwierza ze sa idealni i wychodza pozniej takie Dody, albo popadaja w taka skrajnosc ze jestem zalosny, nieatrakcyjny, dno... Zmien poglad o sobie, uweirz w siebie jak sam piszesz jestes PRZYSTOJNYM WYSOKIM BRUNETEM... (czy ten opis nie jest przyklejony do idealnych mezczyzn typu casanova, podrywaczy lamiacych serca niewiescie? :) ) jesli nie potrafisz sam sobie z tym poradzic z ta zmiana proponuje wizyte u psychologa. Nie jest to jakies krapujace, po prostu oni sie znaja na czlowieczych lekach i fobiach jak inni lekarze np ginekolog na ciazach. Z cala pewnoscia dopomoga Ci "wewnetrznie" , nastepnym krokiem do sukcesu moze byc zmiana zewnetrzna moze watro "tak dla siebie" zaiwestowac w nowe ciuchy o zupelnie innym stylu, podpatrz to co teraz modne, trendy. Koles idacy modnie ubrany ulica jest zauwazany przez 99% dziewczyn i niejednokrotnie zaczepiany przez nie, te wygadane, spontaniczne i odwazne (a takiej przeciez szukasz) PAMIETAJ ZE WYGLAD JEST NIEZWYKLE WAZNY PRZY KONTAKTACH MIEDZYLUDZKICH ostatnia moja rada to wpakowanie sie w nowe towarzystwo,nie wiem jakie masz zainteresowania ale moze poszukaj cos z nimi zwiazanego moze nawet to byc tak dla przykladu napisze - kolko teatralne:) praca praca jaka bedziecie robic ale pozniej zawsze jakies wyjscie na piwo bedzie, wspolny czas spedzony, wiezi sie zacisnia i otworzysz sie na nich a z czasem przybierzesz ich zachowan czyli niesmialosc nie bedziesz wiedzial coz to jest :) tego Ci zycze. Wydajesz sie byc bardzo inteligentnym, uczuciowym mezczyzna. Wnioskuje to po sposobie Twojego pisania, formy wypowiedzi i tego jak o tym piszesz. A madry facet to skarb takze pamietaj o tym, ze juz samo to stawia Cie wyzej od niejednego lowelasa diskotekowego :) pozdrawiam

Gość wkurzona złotowłosa
Wypierdlam stąd. Tak to kurwa jest, narzeka, narzeka, żadna mu różnica, chuj kurwa i te sprawy, ale jak pasztet, to nie, dzięki, wole nadal być taki żałosny. Chuj wam w krzyż.

Gość edmonton19
"edmonton19 prosiłem Ciebie o rade mistrzu, jak się zmienic? Czyżbyś nie miał nic do powiedzenia? " Trzeba być sobą bo potem jak Cię ktoś pozna bliżej to wyjdzie na jaw jaki jesteś tak naprawdę,no ale ludzie!! Jak chcecie coś zmieniać jak siedzicie non stop na kompie? i z nikim nie gadacie kompletnie nic... trzeba próbować kogoś poznawać,wiadomo że nie z każdym sobie pogadamy,nie każdy każdego musi lubieć..

Gość wkurzona złotowłosa
I jeszcze kurwa jedno, jestem zajebistą kochanką. Ale chuj i tak, gnijcie czekając na cokolwiek.

Gość daker wstaje o 12
masturubje sie je sniadanie wchodzi na kafe siedzi do 2 w nocy i idzie spac

Gość FFFFFAAAATTTT
Nie naprawicie nikogo na siłę.

Gość edmonton19
Darker czekaj sobie i do 70tki :) Jak bedziesz sie tylko tu użalał to prawictwo do 70-tki masz murowane...

Gość edmonton19
Darker Twoim problemem jest to że w przeszlosci miałes same negatywne doswiadczenia z ludżmi i to teraz negatywnie procentuje... ale nie powiedzialeś jak bylo u Ciebie na studiach...??gadałeś tam z kimś wogóle?miałeś jakichś kolegów normalnych z którymi mogłeś bez obaw pogadać/?a były JAKIEKOLWIEK koleżanki które z Tobą gadały??

Spokojnie nie po raz pierwszy kafeteria ma takich idiotów jak Darker czy looser. Zauważcie że te debile maja swoje tematy i tam pierdolą i niech tak zostanie. Tacy ludzie tutaj zawsze sie pojawiali, pisali czesto dużo bzdur i nagle przepadali bezpowrotnie. Także troche cierpliwości, oni też znikną jeżeli nie będzie się im poswięcać uwagi.

Darker - w twoje nudziarstwo już nie wątpię - gadasz w kółko o tym samym. Szczęściu czasem trzeba dopomóc, ale nic na siłę. Moze nikt nie był tobą zainteresowany, bo nie dałeś się bliżej poznać? Może nie wystarczy zagadać jednokrotnie "Cześć"? Jak grochem o ścianę. Też spadam. czekajcie prawiczki na ponętne laseczki, które podjedą do was i usłyszycie - "moja cipka cię pragnie". Może to się stanie dzisiejszej nocy?;-)

Gość I hope I will die soon
wkurzona złotowłosa I hope I will die soon no bo niestety, nie da się dłużej ukryć tego faktu, jestem k**wa obrzydliwym pasztetem. Eee tam, nieprzesadzaj :) nad wyglądem zawsze można popracować, i z moich obserwacji wynika że nie jest najważniejszy :( osobowość się liczy a z tym jak jest do dupy to nic się nie da zrobić ;o edmonton19 Darker K**wa skończ się użalać nad swoim losem skoro nie chcesz, nie masz zamiaru NIC nawet PRÓBOWAĆ zmienić!!!! edmonton19 jak się nie ma komu wygadać to po to jest to forum by wylać tu swoje smutki i żale :) wkurzona złotowłosa Noo, zrób z tym coś k**wa, albo przestań pie**olić gdyby zrobienie czegoś sensownego z swoim życiem było tak łatwe jak pisanie głupot tutaj to byłbym chyba najszczęśliwszym człekiem na ziemi :D edmonton19 Darker to jak nic nie zamierzasz robić to skończ już pisać że k**wa jesteś pokrzywdzony że nikt Cie niechce itp.jak dlugo bedziesz sie tu użalał??to końca swojego życia???? do momentu w którym coś się zmieni i będe szczęśliwy ;) Prawiczek bez wiary To że nic się nie robi w tym kierunku to też jest element ułomności. Jedni po prostu kiedy chcą to mogą, a inni mogą chcieć ale nie są w stanie się przełamać, jeszcze inni przełamują się ale nic to nie daje. Ty natomiast wrzucasz wszystkich do jednego wora, a psychiki człowiek sobie nie wybiera, tak jak wyglądu. masz rację, mój błąd :/ wałęsa nie chciał ale musiał, ja chcę ale nie mogę :o :D z psychiką jest ten problem, że jak jest zjebana to jest bardzo ciężko cokolwiek z nią zrobić by zaczęła działać jak należy :( a nad wyglądem zawsze można popracować ;) logistyyk jeśli dobrze wyglądasz, masz kasę to możesz mieć każdą nastolatkę one na takich facetów właśnie lecą, starszych od siebie oczywiście nie mówię tu raczej o jakichś długotrwałych związkach, choć kto wie ale problem ( choć co to za problem ) prawictwa można łatwo rozwiązać ja tam nawet blachary wyrwać nie mogę :o wkurzona złotowłosa I ch*j, wystraszył się paszteta. J**ać, wódki lać :D :D pisałem wcześniej że nie oceniam ludzi po wyglądzie :P prysznic brałem ;) 🌼 nie pij za dużo :P

Gość TH is IT PR
Przebijam 28 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Tylko jakos nie umiem zrozumiec motywacji? Czego tu szukacie - porady? Chyba nie, bo jestescie mądrzejsi od wszystkich. Pocieszenia, chyba tez nie, bo w sumie, to wam wszystko jedno czy jest dobrze w zyciu czy zle, a jak zle, to nawet lepiej - bo to cos pewnego przynajmniej. :) Wsparcia? Tez raczej nie, bo nie ma jakiegokolwiek działania. Takie pitu pitu, z którego nic nie wynika.

Darker, to życzę ci wytrwałości choćby w mówieniu Cześć. i odpuść sobie tę zajetą. I uwierzcie - mężczyzna bez doświadczeń seksualnych może być ciekawy. I piszę tak, choć bliżej mi do 30 niż do 20 urodzin.

Mała Fiki Miki (lasia99@tlen.pl) Tylko jakos nie umiem zrozumiec motywacji? Wymiana poglądów? Doświadczenia na ten temat?

Gość TH is IT PR
Za 12 lat pójdę do rozmów w toku i zarządam 3 razy średnią krajową Jako 40 letni prawiczek

offerma laski są popie**olone i tyle. - są, na pewno te, które zostawiają faceta, bo nie przeleciał żadnej.

ja to bym wolała nawet takiego 29-letniego prawiczka, byleby nie gadał takich bzdur co wy.

Darker (proszeniepisac@gmail.com) Słowa nic nie kosztują. i pewnie dlatego pierdzielisz takie głupoty?