Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpragniona

kochanka - to zawsze ta zła?

Polecane posty

Gość bezmajowyyy
farciara- nie tłumacz bo i tak nie zrozumieją, zazdrość o to , że ktoś jest szczęśliwy przysłania im zdolność rozumienia prostych rzeczy:)

Gość farciara.
Powtarzam jeszcze raz la tych co nie umieją czytać.Ja się nie wybielam i wiem że to jest moja wina że zdradziłam męża.Nie powinnam,wiem.Ale stało się trzymałam,trzymała i wkońcu puściłam :-0.Odchodzę od męża on odchodzi od żony,psy szczekają karawana idzie dalej.Będziemy razem bo tego chcemy.I

Będziemy razem bo tego chcemy.I i myslisz, ze przekonanie kogos na forum o tym niezaprzeczalnym fakcie cokolwiek zmieni? :-)

Gość lateksowe wdzianko
frciar puściłaś się z innym?--------->puściłaś, to chyba dobrze czytam :) ach te prawa fizyki... ciało puszczone raz........... ;)

farciara będziecie albo i nie będziecie....... nie mów hop

Gość farciara.
Szczery tak na koniec,nie znasz mojego męża więc nie pisz.On by własną matkę sprzedał za kase aby tylko mieć na nową zabawkę w postaci jakiejś właśnie nowo wyprodukowanej furki.Ale on też zasługuje na szczęście więc niech je ma,ja tam mu nie bronie i nie broniłam. Ja się żegnam z wami(fajnie się pisało,tak z ciśnieniem,nooo :-)),spadam na spotkanie i to już nie biznesowe :-),już się go nie trzymam już się "puszczam" i zawsze będę to z moim kochaniem będe robić,już nie długo na legalu ;-).To dopiero będzie szczęśie kolić w oczy co niektórych ;-0. Miłego dnia i wieczoru.

Gość i znów czarne wizje
czarnych wdów!

Gość Zuzanna Amelia
Moze mi ktos wyjasnic te sprawe z orzekaniem winy przy rozwodzie? Jakie to ma znaczenie?

Gość lateksowe wdzianko
no spore, mozna sie potem domagac alimentów od takiego kurwiszonka :D:D

Gość bezmajowyyy
farciaro-powodzenia!

Gość lateksowe wdzianko
"kolić" :D:D:D mnie już "koli" ;)

Gość Zuzanna Amelia
Alimentow na kogo? Na siebie? Na dziecko? Czy wedlug polskiego prawa ex malzonek ma nadal obowiazek utrzymuwania partnera jesli rozwod jest z jego/jej winy?

Gość lateksowe wdzianko
tak, ma obowiązek, jesli przez rozwód znacznie pogorszy sie sytuacja finansowa ex małżonka----->tego, który nie jest winnny rozwodu, trzeba tylko wniesc pismo o alimenty, na dziecko mozna dostac bez względu na winę, ten który dostaje opieke ma przyznawane na wniosek

Gość Zuzanna Amelia
To dlaczego zle traktowane kobiety nie rozwodza sie twierdzac ze nie dadza sobie rady finansowo?

Gość lateksowe wdzianko
bo najpirw trzeba udowodnić winę małżonkowi za rozpad związku, a bez dowodów to nikt na słowo nie uwierzy, myślę,że dlatego

Gość Zuzanna Amelia
Idac za tym rozumowaniem - zle traktowanie nie da sie udowodnic wiec lepiej byc zle traktowanym ale miec kase. Za to zdrade mozna udowodnic , ba nawet komus wmowic i wtedy mozna zachowac status finansowy?

Gość jejuniu :)
strasznie duzo to kur,ew na tym topiku :)

Za to zdrade mozna udowodnic , ba nawet komus wmowic chyba sobie żartujesz nic na gębę! nawet świadków sąd traktuje z przymrożeniem oka bo wiadomo, że znajomy zaświadczy co chcesz......

Gość Zuzanna Amelia
Macie jakies paragrafy na to zobowiazanie finansowe przy orzeczeniu winy ?

Gość lateksowe wdzianko
nie pamietam juz tego, bo to miałam na studiach, ale każdy adwokat ci to powie, na małżonku winnym rozpadu związku ciąży obowiązek alimentacyjny

Gość Zuzanna Amelia
No to ja sie dziwie facetom, ze w ogole daja sie wrobic w malzenstwo. Chyba im sie rzeczywiscie sperma na mozgi rzuca.

Gość zerpjedynkowa królowa
zuzanko, niektórzy męzczyźni są zdolni do takiego kroku z miłości oraz chca miec dzieci, a tak się składa, ze społeczne konwenase w tym przypadku nie są bez nzaczenia (dla dzieci oraz ich matek, czyli kobiet - wybranek meżczyzn z "rzucona na mózg spermą")

Gość Zuzanna Amelia
W tym wypadku raczej z obsesyjnego zapotrzebowania na bzykniecie , a braku innych mozliwosci. Te poswiecenia z prawdziwej milosci /jesli prawdziwa milosc jest rowniez ze strony wybranki i nie dotyczy tylko podpisania cyrografu/ Raczej nie maja potem problemu ze zdradami i nowym zwiazkiem.

Gość biały papieros
Niktórzy tu wszystkie uważają za k....ewki.Te co są z mężami(bo ma kase)te co są ale mają kogoś na boku i te co chcą odejść(do kogoś innego),no i co z tego chce niech odchozi nikt nikogo nie zmusi do bycia razem.A wy tu zaraz bo wina alimenty,kasa,kasa,kasa..........Z tego co czytałam to ta farciara ma w gdzieś kase bo ją ma,może latego stać ją na miłość.Jak tak czytam to niektórzy czepiają ię o wszystko i wszystkiego innym zazdroszczą. Powodzenia farciaro,żyj tak jak chcesz.

Gość zerojedynkowa królowa
"biały papieros" w pierwszej chwili przeczytałam biały pampers i po zapoznaniu sie z tekstem zamieszczonym ponizej pomyslalam z podziwem : cóz za trafny nick! :)

Gość oj przestan
A Wam sie chce dalej deliberowac nad tym co oczywiste?

Gość do biały papieros
nie umiesz czytać ze zrozumieniem?? Nowy nabytek farciary ma 2 dom!! Zostawia wszystko żonie!! Dobre, przy tym pękałam ze śmiechu!! Zamieszkają w tym domu!! Żona pewnie dostanie pierwszy!! Podział fifti fifti!! Farciara jednak uważa, że wszystko ma zostawia żonie!! Chop dobrze zarabia!! Co się chwali, bo bidok farciary nie intersuje!! Kumasz już??!!! Największa hipokryzja jaką czytałam to wątek farciary, można się uśmiać!! Dobrze zarabia!!, to czemu z jakimś nieudacznikiem siedziała, jak mogła by się sama utrzymać!!! Lepszy byle kto niż nikt??

Gość ródawa
to znowu ja czytam Was i nie dziwie się że mąż zostawia Was dla innej waszym zdaniem gorszej- takiej jak ja bo zieje z WAs tyle nienawiści ze z Wami nie da się normalnie żyć

Gość ródawa
I PAMIĘTAJCIE: wZyciu jest taka dewqiza: ZDRADŻ PIERWSZA ZEBYŚ NIE BYŁA ZDRADZONA tego sie trzymam i jestem bardzo szcześliwa jak o siebie nie zadbam to jego 1 zona tego też nie zrobi