Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego wy?

Dlaczego kobiety zdradzają swoich mężów?

Polecane posty

Gość dlaczego wy?

j.w.

Gość dlaczego ja ?
Hmm niewiem być moze dlatego ze nie doceniacie tego co macie w domu i szukacie lepszej, ładniejszej, młodszej, a moze chodzi tylko o seks niewiem czemu tak jest ale wiem jedno jest to bolesne przezycie dla osoby która dowie sie ze jest zdradzana .

Gość ewcia***_
Bo po kilku latach najczęściej uczucie się kończy i pozostaje tylko przyzwyczajenie i zobowiazania. I wtedy szukamy kogoś kto da namiastkę szczęścia, najczęściej zdając sobie sprawę, że to nie miłość...

Gość dlaczego ja ?
wieć szukamy szczęscia ... Nie chyba nie chyba raczej innych wrazeń ,doznań , byc moze zainteresowania którego często w domu niemamy .

Bo po kilku latach najczęściej uczucie się kończy i pozostaje tylko przyzwyczajenie i zobowiazania.' Eureka.

Gość ewcia***_
Przy pierwszym małżeństwie to jest zawsze eureka:-)

Gość ojej ojej
bo wy męzczyżni to brutale a my takie malutkie jestesmy

Gość dlaczego ja ?
ja niezdradzam kocham i nawet mi to przez myśl nie przeszło szkoda że bez wzajemności :(

Żadne tam pierdolenie że wam brakuje zainteresowanie ze strony partnera, że rutyna, że monotonia. Wam się już tak w dupach poprzewracało, nigdy nie doceniacie swoich mężów zawsze wam mało. Nie jesteście zdolne absolutnie do miłości do szacunku do drugiego człowieka. Potraficie tylko zdradzać, ranić, zadawać ból swojej rodzinie. Tylko wy kobiety potraficie dawać dupy na boku a potem wracać do domu jak gdyby nic. Obecnie nie ma mowy żeby mężczyzna stworzył trwały związek, choćby na rzęsach stawał.

Gość ojej ojej
no smutne to, wspólczuję, ale moze panowie podpowiedzą co zrobić

Gość dlaczego ja ?
Ja odpowiem a przy 7 to juz niemają siły zdradzać bo mają po 97 lat :).

Gość dlaczego ja ?
Dominik nie zgodze sie z toba, nie wiem czemu tak piszesz może przeżyłeś włąsnie cos takiego ale bardzo sie mylisz .

Gość banalne pytanie
poza nielicznymi sądzę wyjątkami zdradzamy z MIŁOŚCI

Gość ewcia***_
dlaczego ja :):):)

Gość dlaczego ja ?
z miłosci do ???

Gość ojej ojej
z miłośći do zdradzanej, czy do pani nazywanej 'tą drugą'

Gość ewcia***_
Czasem dla własnego zdrowia psychicznego, sa sytuacje, że nie można inaczej...Ja mam taki zamiar...

Gość dlaczego ja ?
nierozumiem to skoro kocha to czemu zdradza w imie czego ?

Gość ewcia***_
Ja już nie kocham niestety, jest dziecko, nie można odejść... Czasem nie da się inaczej, życie bywa skomplikowane... Mąż chyba tez już mnie nie kocha... No i poznałam jego...ale nic wielkiego z tego nie będzie.

Co do tego że sie nie mylę nie mam nawet cienia wątpliwości. Nie ma wiernych kobiet, uczciwych, dla których rodzina jest najważniejsza. Każda myśli tylko o sobie.

ja zdradziłam dlatego ze czułam sie niedowartościowana przez niego , choć znam swoją wartosc , ale on tego nie doceniał po jakimś czasie , i chyba podswiadomie chcialam poprawic swoją samoocene.

Pewnie kurwa śpij w jednym lóżku z mężem a w między czasie idź dawaj dupy innym. Taki przykład dawaj dziecku jako matka. Później dziwne że dzieci znerwicowane jak mamusie takie warunki im zapewniają.

Gość dlaczego ja ?
Dominik to jak według Ciebie powinna zachowywac sie żona ? Wiesz taka idealna i taka która dowiaduje sie że jej facet ja zdradza ,co powinna go na kolanch prosic by przestał czy co ?

Mężczyźni nie zdradzają od tego trzeba zacząć. Jeżeli już to jest to jeden facet na 100 kobiet.

Gość dlaczego ja ?
ejj a co powiesz na to ? Mam męza kila dni temu nie dalej jak ok 1 maja dowiedziałam sie ze mój kochany wierny męzuś mnie zdradził .i co ciekawe sam mi o tym powiedział ,chociaż niewiem czy to sie liczy bo był na niesamowitej bani ,potem po dwóch dniach niechcacy przeczytałam smsy od jego kruszynki że fajnie było wieczorkiem a miałbyc w tym czasie w pracy co mam o tym myśleć ?

Gość ewcia***_
Taaaak...a Ty myślisz, że z kim ja się spotykam z kawalerem? A mimo, ze się spotykamy od kilku miesięcy to nie zdradziłam, bo mam męża...choć go nie kocham... A myślę o zdradzie z braku czułości chyba głownie:-(

Gość dlaczego ja ?
spadam juz wpadne jutro . pa wszystkim.