Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina2323

czy według was wypada zaprosić kogoś na ślub przez telefon ?

Polecane posty

Gość Paulina2323
dzięki wszystkim za dyskusję:)

Gość gfmjhhjbk,n,m
;)

Gość Paulina2323
:)

Gość errteee
mieszkam na zachodzie, część mojej rodziny we wschodniej części kraju. Przed wysłaniem zaproszeń zadzwoniłam powiadomiłam o weselu i wypytałam o moje młodsze kuzynki, tzn czy maja chłopaków i jak cos to jak wypisać zaproszenia:) Zaproszenia wysłałam na następny dzień priorytetem. Na szczęście nikt się nie obraził, że nie przejechałam 600km żeby wręczyć je osobiście:)

Gość Paulina2323
600km jechać to by była przesada...ale ładnie z twojej strony ze wogóle zaprosiłas bo inni by nie brali pod uwagę osób mieszkających tak daleko

Gość Serrena23
nie idz

Gość gość
Kolega bliższy mojemu narzeczonemu ale tez mój, zaprosił go przez telefon powiedział jeszcze , żę trzeba się spotkać żeby nas zaprosił. Znaczy w ogóle zadzwonił z inna sprawą i powiedział dokładnie, że trzeba sie jakoś spotkać bo ma wesele wtedy i wtedy i by nas zaprosił. Do wesela 4 dni a tu ani widu ani słychu. A więc postanowiliśmy nie iść. Dobrze zrobilismy? Dodam jeszcze , że do samego kościoła. Dodatkowo kolega nie zaprosił nas na pępkówkę, i dzwonił ostatnio tylko jak czegoś potrzebował:/