Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatoosia21

Napisalam chlopakowi sprosnego smsa, a On na to.....

Polecane posty

Gość beatoosia21

ze jestem zberezniarą i ze za dlugo chyba w domu siedze i sie nudze. Co mam mu odpisac, zeby go zbesztac? Bo nie podobal mi sie sposob w jaki do mnie napisal.

Gość nowy dzien nastal
a jemu nie spodobal sie twoj sposob :D

ale beznadzieja;/ moj to by skakal z radosci.. slinil sie i czekal na powrot do domu hehe. Napisz mu ze nie takiej odpowiedzi sie spodziewalas.. pa. Zobaczy ze foch i zacznie cie przepraszac :D

Gość beatoosia21
Jest mi w tym momencie przykro, bo nie widzimy sie czesto, do domu wraca co 3 weekend i tylko na 2 dni i jedzie z powrotem. Jutro wraca dlatego chcialam mu zrobic przyjemnosc, zeby wiedzial co go czeka... Odpisalam mu, ze jest sztywniakiem i ze odebral mi ochote na wszytko a On na to: I O TO CHODZILO, NARKA!

Gość jak w temacieeeeee
czas poszukac kogos nowego, ewidentnie nie krecisz juz faceta... szkoda marnowac czasu na kogos "takiego" jak on

moze mu przeszkodziłaś w pettingu z inną :P

Gość beatoosia21
hmm i nie wiem co mam myslec, tak podniosl mi cisnienie, ze chyba zaraz wybuchne. a jutro wroci i bedzie sie dobierał... ale ja naiwna nie bede. bede spala sama, oddzielnie zobaczymy jak wtedy bede spiewal.... ale jest wsciekla!!!

Gość napisz co dalej
bo mnie to ciekawi. Sama chyba nie maialbym juz na dalsza znajomosc z tym czlowiekiem.

ale ja naiwna nie bede. bede spala sama, oddzielnie zobaczymy jak wtedy bede spiewal." trutututu majty z drutu :) bujac nie nas ;)

Gość gizzzmo
beatosia-dasz mu dupy,na bank więc nie pierdol tu farmazonów

przestan marudzić.....kobiety mają jaja....zapomniałas......weź sie w garśc.............skoro tak Ci odpisał...............czyli związek mu nie leży....a dojazdy i odjazdy niech sobie wsadzi w pupcię........zmień faceta...........................tyle cudowności chodzi po świecie...........ejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość beatoosia21
wiecie co ludzie? pisze w szczegolnosci do gizzmo i do regres, jestescie szurnieci. Co wy robicie tutaj! Ty ludzie naprawde pisza o powaznych problemach a wy sobie jaja robicie? widac ze macie jakies glebsze problemy...

Ja bym tez na Twoim miejscu nie liczyła na cudowny powrót i więcej się nie odezwała do kogoś kto potraktowałby mnie w taki sposób.

Gość beatoosia21
Do "napisz do niej" Napisalam mu dwa smsy ale na zaden juz nie odpisal. I wlasnie to jest taki czlowiek, ciezki do zycia, baaardzo ciezki. Jestesmy juz 5 lat ale dziwie sie jak tak dlugo wytrzymalam. I wiecie co? zebym przygotowala sie jakos specjalnie na jutrzejszy wieczor to nawet by nie zauwazyl...

Marudzisz bo tak chcesz czy moze marudzisz bo czekasz na słowa otuchy ? :)

jak to co zrobi? Nic , bo przeciez ona go kocha :)

ach ciezkie to zycie z tymi facetami a my jestesmy nader wyrozumiale...

Gość beatoosia21
Tak regres zebys wiedzial, ze kocham! Bo z dnia na dzien nie da sie odkochac!! I wogole spadaj z mojego tematu! Nie umiesz sie wypowiedziec to nie zaczynaj swoich glupich filozofii!!! Do "doneczki" Nie wiem, narazie jestem wsciekla na niego! Mieszkamy razem wiec ciezko mi bedzie. Zwlaszcza, ze nie widzialam sie z nim 3 tygodnie. Ale napewno nie wskocze mu do lozka. Teraz to on ma do mnie przyjsc i mnie przeprosic, nawet nie przeprosic, ma mi powioedziec co jemu nie pasuje w tego typu smsach. Wytlumacze mu, ze jestem mloda, pelna fantazji i ze mnie np. kreca takie smsy, a pozniej nech robi co chce... Bo ten weekend bedzie do niczego!

Gość beatoosia21
Mnie takie zarty nie bawią, i nie wiem czy ktoras by sie z takiego smsa usmiala. Wy faceci nie widzicie kiedy robicie nam przykrosc nawet w takich blachych sprawach/ Jenym smsem potraficie spieprzyc wszystko!!

I wogole spadaj z mojego tematu! Nie umiesz sie wypowiedziec to nie zaczynaj swoich glupich filozofii!!! ' ohoooo zaczyna sie:D pytałem juz wczesniej ? ponowie... oczekujesz pocieszenia ? czy wyjscia z sytuacji?

Wy faceci nie widzicie kiedy robicie nam przykrosc " wy nawet nie widzicie kiedy z błahego problemu robicie WYDARZENIE ROKU !!!

Gość beatoosia21
Nie pocieszenia nie oczekuje, oczekuje jakis form wyjscia z tej durnej sytuacji ! Wystarczy regres!!

Gość beatoosia21
Kto ma dosyc REGRESA??!!

ale takie sa kobiety, ciagle mamy problematory i fochy, ale wy i tak nas kochacie...takie life ;) a co do tej sytuacji to wiadomo ze autorka bedzie sie czula zawiedziona jego zachowaniem ale szybko mu wybaczy bo tez takie jestesmy i musi uplynac bardzo duzo wody zebysmy zrozumialy ze komus po prostu na nas nie zalezy...

beatoosia21 Kto ma dosyc REGRESA??!! " powiedział bym raczej że chcesz sobie popsuć topik !!! na własne życzenie

Nie pocieszenia nie oczekuje, oczekuje jakis form wyjscia z tej durnej sytuacji " na pewno ? zastanów sie !!!