Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka75i7

podwyzszona temeratura od kilku dni- brak choroby

Polecane posty

Gość mandarynka75i7

hej od jakiegos tygodnia może mam podwyzszona temperature to znaczy tak koło 37 stopni a nie mam zadnych objaw choroby czym to moze byc spowodowane?? moge byc w ciazy?? czy jeszcze czym innym moze byc spowodowana ta temperatura??

Gość mandarynka75i7
up

Gość mikkka,,,
ja tez miałam kiedys podwyższona temp... i czułam sie bardziej zmieczona ale nie miałam objawów choroby ... pojechałam do lekarza - miałam jeszcze powiekszone wezły chłonne i dostałam antybiotyk... przeszło .. nawet nie wiem co mi było :o

Gość może po prostu
masz owulację??

Gość mandarynka75i7
owulacje mialam pod koniec tamtego tugodnia- przynajmiej wtedy tak myślałam bo tak wychodziło ale od tamtej pory utrzymuje mie sie ta temperatura

A gdzie mierzylas ta temperature? U kobiety wewnetrzna czyli mierzona najlepiej w pochwie, temperatura skacze okolo owulacji i utrzymuje sie do miesiaczki. W okolicach miesiaczki spada. A jesli jest ciaza - utrzymuje sie dalej

Gość mandarynka75i7
mierzyłam pod pacha

Gość lady madonnna 2355
Ta choroba to Aids

Gość mandarynka75i7
BARDZO ŚMIESZNE Lady!!! ja nie zyzce nikomu czegos takiego ! i nie pisz bzdur bo akurat aids nie mam

Możesz czekać , aż coś się z tego wykluje albo dla świętego spokoju zrobić badanie krwi na OB.

No to raczej masz jakas infekcje ktora nie daje dodatkowych objawow. Bo kobieta, chciac poznac swoj cykl powinna mierzyc w pochwie. i zeby wiedziec dokladnie ci i jak powinno sie mierzyc caly cykl. powinno sie mierzyc kilka cykli zeby dobrze sie poznac. Zeby wiedziec kiedy nasza temperatura naprawde skacze. Jaka jest nasza "normalna temperatura" I jaka jest nasza podwyzszona temperatura. Temperatura zmierzona raz nic nie powiem. A tym bardziej nie stwierdzisz ciazy po temp zmierzonej pod pacha. Pozdrawiam

Gość mandarynka75i7
ja wiem tylko ze ja mierze co dziennie o tej samej porze pod pacha wiec wiem keidy mam podwyzszona i jestem pewna ze jest owulacja... a teraz mmam codziennie 37 stopni.... a w pochwie nie cierpie mierzyc temperatury:/