Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienaaaawidze jeeeeeej

Moja koleżanka (sz*ata) proboje uwiesc mojego faceta

Polecane posty

poziomeczko kochanie czytanie ze zrozumieniem sie kłania :) wcale sie nie gubie, wspolczuje tobie kobiecie ktora nie wie co to zycie nie kazdy ma regularne godziny pracy, moje stanowisko to tez praca w domu, bez koniecznosci codziennego bycia w biurze :) moje mieszkanie jest w trakcie remontu, dlatego nie chcialam zeby sie meczyla dziewczyna w takich warunkach w jakich teraz mieszkam ja... wypraszam sobie nazywanie mnie gowniara co nie ma innych zajec niz wypisywanie glupot na takim forum, sttasznie mnie irytuje wasza sceptycznosc, nie wierzysz? kmentarz zosyaw dla siebie i do tej drugiej, nie wiem czy wiesz ale kilkadziesiat tysiecy jak nie wiecej polakow jezdzi na delegacje :) pozrawiam reszcie dziwkuje ps. słodko gorzki tez myslslam ze to przyjaciolka na dobre i zle w szczegolnosci ze znamy sie od czasow studiow...

dziekuje* i wogole za bledy przepraszam pisałam zbyt szybko

wiesz jakos nie dązyłam do tego celowo zeby byc teraz na skraju załamania, wiec gratulacje i brawa zostaw dla innych

Gość do nienawidzę jeeej
baby takie są ,towar zakazany bardziej wartosciowy.Pozytywne jest to że teraz a nie po ślubie.Ciężko to znieść ,ale wyobraź sobie jakbys była po ślubie i by ci odwalili coś takiego.Zycie weryfikuje przyjaciół,3maj się

dziekuje za wstawienie sie za mną, ale prosze o bardziej kulturalne zwroty (wiem ze sama ich uzywam, no ale poziomka nie jest winna tylko wscibska)

[zgłoś do usunięcia] poziomka 33 Autorko piszesz że masz własne mieszkanie-dlaczego nie użyczyłaś kluczy od niego koleżance?bałaś się że cię okradnie czy co?a gdzie ta niby przyjaciółka mieszkała przez te 2 tygodnie jak nie była u ciebie?i gdzie ty pracujesz że 4 nad ranem nie sypiasz?dziewczyny ale jesteście naiwne przecież to zwykłe prowo a tobie autorko gratuluję fantazji poziomko, laska jest dobrze znana na "uczuciowym" . Tam też powstawały topiki-tasiemce które ona ustawicznie je karmiła, widzę że przeniosła się na ogólny. Żałosne jest to że niektóre, robią sobie kpiny z dosyć poważnych tematów.

No cóż, przykro mi że są osoby które potrafią czytać ze zrozumieniem. Poziomka widać do nich należy :P

Swoją drogą, zastanawiam się ile jeszcze będziesz podtrzymywać ten temat. Zrobiła się wręcz telenowele brazylijska w odcinkach, no ale pisz, pisz, Bozia ci fantazji nie oszczędziła :P :P

Gość kasiuuuuuuuunia
pisz co tam sie dzieje.....