Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienaaaawidze jeeeeeej

Moja koleżanka (sz*ata) proboje uwiesc mojego faceta

Polecane posty

ok zasada jedna odpisuje tym które, mnie rozumieja do reszty... tak chciałam was sprowokowac, siedze na kafe od miesiaca i piszę ta samą historyjke... dzieci z tego co wiem wakacji jeszcze nie ma wiec do ksiażek ;] co do mieszkan, moze w twojej wiosce nie ma duzych apartamentow, przejedz sie do warszawy i zobacz poziom zycia innych ludzi... ok a teraz do dojrzałych kobiet, @kwiattek19 nie mam pojecia, narazie jestem ignorowana i to mnie poniza bardziej... czas pokaze, mam nadzieje, ze los ich ukarze @poposlkdkajdsasd mam 29 lat i jestem z warszawy @biso wiesz, z zechacia bym sie zemscila w te spospb, ale nie byc na ich poziomie nienaaaawidze jeeeeeej Biso i ty też chcesz się z nim stukać? to jest podszyw moje drogi panie... @ taś taś nie nie odpisuje, chociaz mam ochote tak bardzo go wyzwac i napisac jak bardzo mnie zranil... ku*wa caly czas licze na to ze sie odezwie, nie myslalam ze jestem taka glupia

Gość rav_553
Podziwiam Cię, jesteś silną kobietą i dobrze zrobiłaś. Tak trzymać! A gość za jakiś czas wróci z podkulonym ogonem, błagając o wybaczenie, bo zrozumie, jak dużo stracił przez swoją głupotę.. To niesprawiedliwe, że taka fajna dziewczyna musi cierpieć przez to, że zakochała się w dupku i wyciągnęła rękę do "koleżanki", która się okazała niewdzięczną szmatą...

Gość drapaczka
zostw drania i wytnij im jakis numer na pozegnanie powodzeinia napisz potem jak to rozegrałas

Gość kmkomo
:( mi sien wydaje, ze pona teraz z nim siedzi i caly czas Ci dupe obrabia, jaka to jestes, jaka to bylas, moze nawet wymysla nieprawdziwe czy przekrecone historyjki, chcac go przy sobie zatrzymac, bo to sie jje oplaca. Kawal szmaty z niej. A etraz to od niego zalezy czy on w to uwierzy i czy sie odezwie tak jak trzeba . Sam pokazal, ze zaden z niego wyjatek ! A Ty napewno ejstes wyjatkowa. Spodobala mu sie dziwka, sam ma dziwkowate usposobienie. Zachialo mu sie kurwy neich kurwa go karmi , zobaczysz jak szybko zacznie na rzygac ! Nie ponizaj sie teraz , nie odzywaj sie do nich , zatrzyj wszelskie slady o ich istnieniu, najlepiej to zmien nr. telefonu. Uwazam, ze jak facet do tej pory nie podejmuje dzialan, a w smsie pisze tylko jedno slowo to juz nie ma co czkeac az sie odezwie, bo odezwie sie ale bedzie juz pozno, nie warto, teraz jest zdolny do takich rzeczy po roku bycia, to co bedzie pozniej. Daj z nim spokoj, niech teraz mu kurwa utrze nosa ;] Pokaz klase i dojrzalosc , a nie tak jak oni. Napewno czeka na ciebie ktos odpowiedzalny , ktos kto Cie naprawde mocno pokchocha i nie pozwoli bys sie tak czula .

wszytsko mozliwe...

Gość Siedzę sama w domu
Autorko, Kubuś błaga o wybaczenie? :)

Gość drapaczka
i jak odzywa sie:-/??

jak napisałam wczescniej, dostałam dzis od niego tylko smsa: przempraszam i to wsyztsko...

I jak tu komukolwiek ufać. Mój facet raz powiedział mi, że kobiety są najbardziej okrutne jedna dla drugiej. Miał całkowitą rację. Podziwiam Twoją siłę autorko ja nie jestem nawet tak w połowie silna jak Ty.

moze sie wydawac, ze jestem silna, w sordku jeszcze nigdy nie byłam tak rozbita i nie wiedziałam ze człwiek moze tak cierpiec...

a ja wiem co czujesz i gdybym mogla to razem z Toba bym te wszystkie latawice wybila

UWAGA UWAGA!!!! jedna rzecz z którą chce sie wami podzielic... gnojek Kubuś wysłał kuriera z resztą moich rzeczy, których wczoraj nie zabrałam... co za tupet, dołączył liścik o tresci którą za cwile zobaczycie... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/00c2a5f0660f3843.html

Gość polaaaa
szok. idiota.

Gość barabarabab
a to na pewno jego pismo? moze to pismo tej zdziry

Gość 22231122234322354574124222
O_O

Gość polaaaa
i co teraz zamierzasz zrobic ? podziwiam Cie.... tak trzymać!! :)

tak to jest jego pismo... zrobiłam zdjecie waliz, ale nie chce sie załadowac... płacze ze smiechu co za tchórz... niewiedziałam, ze moze byc az tak załosny

Gość polaaaa
nawet nie walczy o Ciebie... zero starań... eh. niech zostanie z tamtą ale i tak później doceni co stracił.. tylko ze moze być już za późno. tak często bywa.

Gość lolusia1505
moja droga....mialam podobna sytuacje...kolesia odpuscilam z pseudoprzujaciolka udawalam ze jest ok a jak opadly emocje zszargalam jej opinie na maxa....jest spalona...pamietaj ze zemsta najlepiej smakuje na zimno....

Gość barabarabab
wez go olej cieplym moczem i bron Boze nie odzywaj sie do niego, co za palant.

Gość karmelina
dziewczyno, ciesz się, że to wyszło teraz a nie po ślubie

wiem,że teraz jestes w cięzkiej kondycji psychicznej...Pamiętaj,że czas leczy rany. Za kilka miesięcy nie zostanie Ci w pamięci żadne wspomnienie związane z nim. Daj sobie 2 tygodnie na rozklejenie się i złość, a potem zajmuj sobie czas różnymi zajęciami byleby tylko nie rozmyślać o tym.

ślubu nawet nie planowaliśmy, niemielsimy czasu sie nacieszyc soba no ale ok koniec uzalania sie nad soba... dzieki dziewczynki ;)

Gość kasiuuunia19899
a ja nawet nie moge zobaczyc tych stron, wyskakuje ze zly adres;/;/

Gość do 812
co tam bylo napsiane? bo str sie nie otwieraja?

Gość frajer z niego
wredny skur****, ciekawe jak on by sie czul gdybys przymilala sie do jego kolegi?? ha, moze zrob tak, zaprosego kkolege i tez nawywijaj :D to bedzie akcja, ale i tak po tym bym odeszla:) chociaz troche dziwnie bo bedac rok ze soba to juz chyba powinniscie wytlumaczyc sobie i wiedziec o tym czego druga strona nie lubi etc.. ;/ ja bym ich zajeb*** :))