Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
JA? Tylko 9 bazgrołów cienkopisowych- same abstrakcje mazane od niechcenia. Nic ciekawego. Wolę pisać, choć też podobno nie umiem :( :)

Moim zdaniem nie jest tak, że się umie albo nie. To chyba zbyt indywidualna sprawa. Nie umieć czy umieć to można pływać, sztuka to coś innego... każdy może to robić po prostu w inny sposób albo w ogóle się tym nie zajmować.

Gość Tomek Kowal
ZAtem róbmy, nawet, jeśli wszyscy bedą się z naszych ,,dzieł" śmiać-robmy i nie przestawajmy być twórczy, jeśli to nam sprawia radość. E Viva l-arte! (czy jakoś tak)

:) Miło się rozmawiało, ja już będę szła. jutro muszę rano wstać ale pierwszy raz zrobię to z miłą chęcią - już jutro koncert AC/DC :) Do zobaczenia!

Gość Tomek Kowal
No, do zobaczenia- życzę cuuuuuuuudownej imprezy, koniecznie zdaj relację jak dojdzie sz do siebie/ wytrzeźwiejesz . Baw sie dobrze , cześć :)

Gość Magada
Moje gg 1116533 moze mnie wyrwie:D

Gość Tomek Kowal
Trollom dziękuję za wpisy, a co do filmików o sobie- jeszcze nie oszalałem. Poza tym od dawna piszemy tu nie o mnie, a o różnych sprawach, głównie o muzyce, jakby to kogoś interesowało.

Gość Rudaaaaaaaa ..................
Zmieniłam nicka bo w sumie nie jestem tak do końca gothic :p Ta galeria robi wrażenie, z chęcią pojechałabym na to castle party do Bolkowa żeby sobie chociaż ludzi i ich kreacje pooglądać :) jak masz Tomku jeszcze jakieś ciekawe linki to dawaj z chęcią pooglądam. A te filmiki na youtubie - cóż tu wiele mówić, żal mi tych ludzi :o

A znasz jakiś link do tego "koncertu" w Lipsku, kiedy on jest i czy co rok? Bo Lipsk to na pewno w Niemczech, kurde pojechałabym na takie coś. Ta dziewczyna co wskazałeś link wygląda prze-bosko. :)

Gość Tomek Kowal
Cześć Ruda- nie, tak tylko wkleiłem zdjęcia, poszukaj na YT. A dziewczyna- świetnie, że i Ty uważasz, ze jest śliczna :)

Gość Tomek Kowal
Oglądałaś te linki? Nie karm troli, to zostało wklejone, żeby mnie obrazić, lub stwierdzić, jakim jestem ekshibicjonistą, bo trochę za dużo pisałem osobie- fakt, przyzjnaję się. A jeśli na Castel Party leci dużo Electro-techniawy - to jakaś pomyłka... Gotykowi powinno być bliżej do metalu, niż techno :( :( To jakieś robienie ludziom wody z mózgu, komuś zależy, by spłyciś ,,czarne klimaty", zgwałcić je syntezatorowym umc umc umc umc umc :) Pewnie to sprawka nawiedzonych didżejów- moherów! :)

"zgwałcić je syntezatorowym umc umc umc umc umc " - dobrze napisane :) popieram No właśnie nie byłam na Castle Party nigdy, ale byłam przekonana, że tam jest muzyka naprawdę daleka od techno, dopiero na youtubie jak oglądałam filmiki to się przeraziłam WTF??? Wiem, że słuchają też industrialu - takie psychodeliczne klimaty, ale "ktoś" namieszał i "sprytnie wprowadził" techno na takie imprezy. Np. Rammstein uwielbiam a też ma wstawki trochę takie jakby techno czy coś, ale mi to nie przeszkadza, nawet mi to pasuje. Co o tym myślisz?

Gość Tomek Kowal
Taka z niej...nieokiełaznana piękność. A ta pani z rurko-sutkami-żal... :( Goci- to najładniejsza wizualnie subkultura! Niektórzy na tych zdjąciach są w stylu visual kei :)

Gość Tomek Kowal
Rammstein- lubię, choć to dla mnie bardziekjj melodyjny, mocny rock, niż metal. A Psyclon Nine znasz? Syntezatorowy, faszyzujący black metal-techno :) :) :) :) Śmieszne, choć koleś ma ładny, melodyjny, trochę blackmetalowy wokal. http://www.youtube.com/watch?v=52xoRLh2dWw

Gość Tomek Kowal
Nie psujmy rocka/ metalu nadmiarem syntezatorów, to niczemu nie służy.

ale rammstein mi się bardzo podoba, wręcz uwielbiam, no ale myślę że te wstawki u nich są bardzo delikatne :) I tak pojechałabym żeby się na ludzi pogapić na takie Castle Party :P

Gość Tomek Kowal
Ja od 2 gimnazjum lubię Rammsteina, :) :)

Kiedyś była taka plota że Rammstein miał grać na woodstocku chyba 2008 ale nic z tego, to była tylko plota :o

Gość Tomek Kowal
Nie wiem, nie słyszałem :( Seeman- co sądzisz o tej piosence w wykonianiu Niny Hagen?

Gość Tomek Kowal
A co sądzicie o ,,hot rodach"?? Buractwo i psucie zabytkowych samochodów- czy też nie, fajny rodzaj tuningu? Jak dla mnie- to szczyt żenady- ale czekam na Wasze opinie :) :) I jeszcze raz pozdrawiam Desperado- i życzę Jej ...wszystkiego. najlepszego z okazji koncertu...

Przepraszam Tomku że tak znikłam chyba się nie gniewasz? Zrobiłabym "słitaśne" usteczka ale nie wiem jak sie je robi :p Seeman- co sądzisz o tej piosence w wykonianiu Niny Hagen - lubie, podoba mi się,ale chyba wole Rammstein Ogólnie nie lubię niemieckiego, ale w przypadku Rammstein mi idealnie pasuje, że jest taki twardy :) http://www.youtube.com/watch?v=KNPiCYxETXE&feature=fvst o hot rodach nigdy nie myślałam, ale ogólnie nie lubię jakoś tak dziwacznie tuningowanych samochodów np tak jak ten samochodzik hipisowski co desperado by chciała mieć, w wersji cabrio wygląda żałośnie, o wersji świni czy stołu do bilarda nie wspomnę...

Nawet nie wiedziałam co to visual key ale właśnie weszłam na wiki :) Psyclon Nine - nie znam. Przegapiłam ten post wyżej dopiero teraz go zauważyłam.

Ale te strollowane filmiki wyżej SZOK O co chodzi z tym lunkiem??? WTF? On tak na serio czy to jakieś jaja są?

Gość Tomek Kowal
No i musiałem wczoraj urwać rozmowę, wybaczcie :( Luntek tak na poważnie, to młody, bardzo kobiecy gej, który szuka wszelkich sposobów na rozreklamowanie siebie, pomimo, iż nic ciekawego sobą nie reprezentuje. Facet nic nie tworzy, nie maluje, nie pisze, nie gra w filmach- a chce być sławny. A co do Gracjana- to rzeczywiście udało mu sie rozreklamować swoją porytą osobę przez pokaz głupoty najwyższej próby- jak wrzucone do netu zdjęcia NAGO z wiszącym małym siusiaczkiem, śpiewanie debilnych pioseneczek etc. To są dopiero narcyzi .

Nie wierzę, że tu teraz piszę. Cały czas widzę przed oczami te piękne sceny! Chyba się rozpłaczę :) :) :) To było takie cudowne, że jakbym chciała to komuś opowiedzieć nie wiedziałabym od czago zacząć!