Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

haha wiedziałam ;D zawsze robiłam to, co mi kazano. Dobra szkoła, dobra praca. w wieku 22 lat mam takie CV że nie jeden by pozazdrościł. Ale jakoś szczęścia mi to nie daje. Jak dzisiaj zaproponowałam swojemu facetowi wakacje na stopa to wywalił oczy na wysokość brody... aż musiałam dodać "żartowałam" bo myślałam że mi chłopaczyna zejdzie..

Jedyne co mi w tym roku wyszło najlepiej, to utrata pracy :) siedzę od 2 tygodni w domu i zbieram się na odwagę. No nic, lece powoli bo egzamin zacznie mi sie snic po nocach. moze jeszcze kiedys tu zajze bo fajni ludzie jestescie :) paa

miałam, ale zobaczyłam post o prowokacji więc pytam czy to o mnie chodzi... wyganiasz mnie? :>

Gość Tomek Kowal*
Promieniuję telekinetozą, zaraz z oczu popłynie mi krew. Nie powiem, ile czasu przesiedziałem dziś przed kompem. Żegnam się słitaśnie i do zobaczenia w wolnym świecie :)

Gość Tomek Kowal*
A teraz coś.. z zupełnie innej beczki (jak mawiali w Latającym Cyrku Monty Pythona"). Zdaję sobie sprawę, że większość tekstów metalowych jest sztampowa- wspomniane przez Desperado-krew, flaki, śmierć i Szatan :) Dlatego czasami uciekam w dźwięki Grechuty, Kaczmarskiego, itd. Moja ulubiona piosenka ś.p. Pana Jacka: http://www.youtube.com/watch?v=R7cAMn2CbPc&feature=related Wiem, że Wam się nie spodoba, że pewnie wyłączycie po 30 sek. , ale czuję, że muszę się tym z kimś podzielić, to jesT ŚWIETNE, po prostu ŚWIETNE.... (Nie tyle melodia, ile tekst...) Dedykuję to wszystkim tele-maniakom i interneto-maniakom :)

Gość Tomek Kowal*
Po harówie wypiłem 7 piw mocnych na pusty żołądek i jestem raczej niezdolny go sensownego pisania przepraszam i pozdrawiam wszystkie wolne osoby kafeteria to mój drugi świat, to tu spowiadam się z tego., że sobie troszkę wypiłem :D :D Miejcie się dobrze, ja mam jeszcze jedno piwo (mocne), cześć :D

Gość Tomek Kowal*
Trzeźwieję przy piwku. Desperado- fajna piosenka, choć dla mnie wszystkie heavy brzmią podobnie :). A co do black, death metalu- większość gra ,,metal-polo" jeśli chodzi o teksty- krew, szatan, flaki, śmierć- jeśli chodzi o depressive black- to wszystko sprowadza się do bólu, cierpienia, samotności, niezrozumienia, samobójstwa- takie wrzaskliwe black-emo dla metali (piszę tak, choć to najbardziej ,,pogięta" odmiana blacku :) Nie jestem ,,metalem" zapatrzonym w kogokolwiek, jestem zbyt wolny na sztampowość subkulturową- parzę na wszystko krytycznie. Black metal uwielbiam ze wzgl. na jego ,,ciążkość" i ,,mroczność" , no i za ,,łeeeeee" :D

Gość Tomek Kowal*
Dewaste sobie poszłą, bo zdała sobie sprawę, że nie jest aż tak wolna :D

Gość Tomek Kowal*
Nie znam się na muzyce :)

Gość Tomek Kowal*
. Mówiąc, że coś jest kwiatem wcale nie masz na myśli tego, że wszystkie są takie same, wyjęte z szablonu. Każdy jest inny ale dzięki temu, że nazwiesz coś kwiatem oznajmisz innym, że nie chodzi Ci o drzewo. Mądra jesteś

Gość Tomek Kowal*
Piosenka milusia, choćwygląd wokalisty- dla mnie nie do przyjęcia :)

Gość Tomek Kowal*
No pewnie- ten mundurek... Milusia laleczka :D

Gość Tomek Kowal*
Właśnie rysuję twarz mężczyzny całego w bąbelkach- ,,dzieło " pt ,,Galateus sferyczny"

Gość Tomek Kowal*
co ty.. bohomazisko, jakich mało...

Gość Tomek Kowal*
A to pewnie jest kadr z jakiejś komedii

Gość Tomek Kowal*
Gość Tomek Kowal*
Tak, coś w stylu Amerykańskiej ,,Pięści Mistrza Zen". Ta laska z tułowiem krokodyla- pochodzi z horroru gore ,,Tokio Gore Police" Właśnie znalazłem cały film z dubbingiem po angielsku. Bajucha straszna, ale jest dużo krwi, są obrzydliwe sceny-więc warte obejrzenia :)

Gość Tomek Kowal*
Skośnooka lalunia ściga i zabija przestępców, którzy mają w ciałach guzy w kształcie klucza- i zamieniają się w potwory :) Taki niedorobiony Blade-wieczny łowca:) Azjatki są śliczne- takie delikatne i kobiece, mniam, mnniam :)

Gość Tomek Kowal*
No pewnie, za mało męscy, nie :)

Gość Tomek Kowal*
Cóż starość nie radość :) Szkoda tylko, że, pomimo faktu niewyłysienia starczego zrezygnował z długich włosów :( A i ubranko jakieś takie bardziej typowe, nieartystyczne ... Pewnie mu sie znudziło bycie radosnym i kolorowym :( :(

Gość Tomek Kowal*
Trzymaj się zatem- heavymetalowo i kolorowo :)