Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal*
To musi być ciekawy film... :)

Gość Tomek Kowal*
ludzie ktorzy nie mają zaintreresowań to.... Żalll :(

Gość Tomek Kowal*
To już nie nasza klasa jest na topie? :D :D Nieee wiem, co prócz kolekcjonowania znajomych i pisania z nimi się robi na Fejsbuku, nie mam i nawet przez milisekundę nie miałem konta na żadnym portalu społecznościowym. Sorki, że znow o sobie.

Gość Tomek Kowal*
Klapki- cudne obuwie, aczkolwiek nietrwałe jak choroba. Fejsbukom, Naszym klasom itp mówimy zatem stanowcze NIE! :)

Gość Tomek Kowal*
Jak dla mnie to idiotyczne spędy, gdzie wszyscy muszą być, wstawiać sweet foteczki, świecić ryjami, fotkami, samochodami, markowa odzieżą wierzchnią, być sweet, milusi i koorva -porzygać -się -można -wie -jak -cudownie- towarzyscy. Niektórym do łebków nie wchodzi, że ktoś może NIE CHCIEĆ mieć tak konta. Apage!

Gość Tomek Kowal*
A jeszcze tak w temacie ,,Naszej klasy"- to znam ją całą, na pamięć, od 2005 roku. Bardzo ją lubię, obie części. Często pośpiewuję sobie jadąc swoim starym rzęchem. http://www.youtube.com/watch?v=NTNcxGVgn9I http://www.youtube.com/watch?v=9jqjhpVYcls Żałosne, że większość ludzi nie kojarzy tych piosenek, że nie wie, iż nazwa tego portalu wzięła się od piosenki Jacka K.

Gość Tomek Kowal*
Druga część (w 2 linku) zaczyna się PRZEEEEDNIO :D Pierwszy wers tekstu -wymiata :D

Gość Tomek Kowal*
Jednoczmy się- my, wyrzutki pozaportalowi :)

Gość Tomek Kowal*
Przez moment w ub. roku chciałem założyć konto na NK. ,,Tomek Kowal (1986- 2009) Spoczywaj w pokoju, kochany Syneczku", a w profilku wszystkie sweet focie przepaintowane na biało- czarno i z czarnymi wstążkami :D :D :D :D :D Ale uznałem, że taki żart byłby szybko wychwycony, bądź zgłoszony do moderacji, a konto ,,In memoriam"- skasowane. Najlepsze jednak było, jak opowiadałem pewnej dziewczynie, jak to WRESZCIE chcę sobie założyć konto- ale jako trup. Biedaczka, chyba nigdy nie słyszała o czymś takim, jak czarny humor, bo była zgorrrrszona :D

Gość Tomek Kowal*
Dla tego żartu- mógłbym . Jedną, z czarną oblamówką i ,,datami zycia" :). Corpse-paintu nigdy nie robiłem. Nie jestem pozerem, makijaż jest dobry na scenę, jako element show. Nie krzywię buźki na mrrrrocznych fociach, nie maluję pysia, nie jestem truuu metalem, ba, ja w ogóle nie jestem metalem, metalowcem. Jestem po protu człowiekiem, ktory kocha metal. Tyle, aż tyle. Nie zamykajmy się w sztywnych ramach subkultur. Trochę szkoda mi ludzi, którzych cechuje niedojrzała postawa- muzyka Tak, ale równie ważne są naszywki, fryzury i inne pierdoły. Nie o to chodzi, naprawdę.

Gość Tomek Kowal*
ja mam 2 konta, nie powiem gdzie. Jednego używam, a drugiego nie. Mam (miałem) jeszcze kilka mailowych na Interii, ale zapomniałem haseł do wszystkich i nie używałem żadnego od pół roku :) Na kafe- pisuję, ale nie mam konta. Aha, założyłem jeszcze konto na HCFOR, by pooglądać galeria zwłok z wypadków- tak, dla jaj, gdy było mi mało Rotten.com i Charonboat. Obejrzalem galerię i ...do dziś nie pamiętam ani hasła, ani loginu, więcej tam nie wszedłem :)

Gość Tomek Kowal*
To jeszcze nic. Widzialem zdjęcia napuchniętych, zielonych, rozkladających sie ludzi, trupów w robakach, rozjechanych ludzi, ludzi bez głó, spalonych, zmiażdżonych. Strata jednej łapki to przy tym Pan Pikuś. Nie kręci mnie to, nie jara, co łatwo jest zarzucić, takie rzeczy oglądałem z czystej ciekawości. Cholercia, widziałem tajką galerię zdjęć z Ameryki Łacińskiej czy innego LatinoMexico, gdzie na łóżku leżą zwłoki młodego (no, w każdym bądź raznie niestarego) mężczyzny. Na nim 2 gitary, poprzewracane rzeczy w pokoju, połamana meblościanka. Koleś był martwy, cały zielony, ze smugami dyfuzyjnymi, sztywny i z robakami na głowie, karku, toczony przez larwy. Jakiś muzyk został zamordowany, i odnaleziony w stanie rozkładu. Szkoda, ze widziałem to na HCFOR w części tylko dla zalogowanych- dałbym linka :) :)

Gość Tomek Kowal*
łot de fak? Dobra, wpisz w wyszukiwarkę ,, Charonboat maggot therapy" i wejdź w pierwszy wynik wyszukiwania. Dwa zdjęcia jakiegoś pana jedzonego przez robaczki. Przez dużo robaczków.

Gość Tomek Kowal*
To dobrze, że uszłaś-- bo z kim bym teraz pisał?? :) Pewnie ten sen był po nasłuchaniu się o tym wczorajszym strasznym wypadku busa. Wszędzie te zdjęcia- w gazetach, tv, necie... A ja ostatnio mialem we śnie zabić Adolfa H. Była wojna, ruscy partyzanci, esesmani w cudownych czarnych płaszczach i ja- prawie Kloss, chodzący z ręczną małą piłką do cięcia i polujący na Hitlera- by mu poderżnąć nią gardło :D To jeden z moich lepszych snów ever. Sorki, że znów o sobie, ale tak mi się przypomniało.

Gość Tomek Kowal*
nie bój się- powiększ zdjęcia, szczegolnie to drugie. Nie ma się czego bać, to tylko piksele na ekranie.

Gość Tomek Kowal*
Chyba nikt nie chcialby być znany Z TAKIEGO POWODU :( Co innego okryć się niesławą jako podpalacz kościołów i morderca, albo stanista, lub chociażby z powodu samobojstwa u szczytu sławy (jak paru znanych).

Gość Tomek Kowal*
,,sorki" to nie żadne przepraszanie, a walczę w ten sposob z natręctwem pisania o SOBIE

Gość Tomek Kowal*
JA na Twoim miejscu zagadałbym dla jaj na Informatyce do tych ,,Pustaków Facebookowych" w stylu: ,,Co tam ciekawego oglądacie, dziewczyny? Facebook? E, ja otatnio widziałam w necie świetne zdjęcia. - Jakie? - Rozkładających się ludzkich zwłok, mówię wam, cudo- facet cały w robakach"- i obserwowałbym ich reakcję :D. Tekst w stylu ,,ty jesteś jakaś nienormalna"- murowany. Ja tak robiłem, w liceum opowiadałem discopolowym dziewczynom o mojej pasji dotyczącej metalu, zwłok, Varga V i jego czynów, krwawych horrorów i seryjnych morderców. Ich zgorszenie było jak balsam.

Gość Tomek Kowal*
To jest właśnie CZARNY HUMOR- tekst o robakach leczniczych i zdjęcie robaków- reducentów na zwłokach. Tak, tak, temu panu na kanapie napewno robale pomogą dojść do zdrowia :D :D :D Smutne- sucha gangrena, panu Azjacie odpadły stopy. Ale niech się cieszy, że żyje, że nie doszło do ogólnoustrojowego zakażenia przez rozkładające się tkanki.

Gość Tomek Kowal*
Twój pomysł - lepszy, przyznaję. Zrób tak! W razie czego jestes inteligentna- to jakoś wybrniesz w rozmowie z ,,troskliwymi dorosłymi" Pamiętam, że na Informatyce po zapaleniu kompa i podączeniu się do Netu zmieniałem sobie tapetkę ze słitaśną przekoloryzowaną łączką na coś w TYM STYLU- (ot, taki manifeścik) :) http://www.freewebs.com/dory69/dani%20filth.jpg

Gość Tomek Kowal*
cudownie !!!! Uwielbiałem ich !!! Najlepszy program, jaki pamiętam z dzieciństwa!!!!!! Lofffciam ich! Serio!

Gość Tomek Kowal*
jeśli zostaniesz uwieczniiona dla potomnych na YT- oczywiście- dasz link ? :)

Gość Tomek Kowal*
a nie boisz się, że naziole uwiecznią Cię na stronce Redwach? Gnoje tak robią- tworzą galerię , kogo należy pobić, bo jest antynazistą :(

Gość Tomek Kowal*
yebmy nazioli, niech zdychają, szmaty. Oczy krwawią mi na komputerowo-megabajtowo. Kładę się w swej odludnej pieczarze mroku, spędzać noc ze strzygami i sukkubiami. Miłej nocki.

Gość Tomek Kowal*
wredne koorvy z tych neofaszystów!!!!!!!!!! Na pohybel im!!