Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal**
tak nawet wiek się zgadza koleś ma 73lata (1937 rocznik od dawna na emeryturze, dorabia sobie)

Gość Tomek Kowal**
kurde zabezpieczenie antyhotlinkowe ale koleś to wklejał na kilku forach

Gość Tomek Kowal**
ja tak robiłem wczoraj w HOŁDZIE

Gość Tomek Kowal**
nie, właśnie nie przeklejałem do nowego tematu mysli naszego papkującego geniusza by udowodnić, że FANSÓFKA ISTNIEJE!!!!!!!!

Gość Tomek Kowal**
poza tym tego nie mógł pisać ktoś pijany, czy naćpany to przemyślana prowokacja tyle rysunków / schematów zrobionych na kompie musiało zająć trochę czasu... nie, to nie jest owoc narkotyku, czy wódy to owoc WYOBRAŹNI

Gość Tomek Kowal**
aja bym chciał! chodziłbym dumny i pokazywał ókócie ludziom mówiąc - Patrzajta, mnie faqnsófka ókóła! to zaszczyt być ókótym przez fansófkę to tak jak... zostać potrąconym przez potwora z Loch Ness, podrapany przez Yeti, czy pomacany przez kosmitów :D

Gość Tomek Kowal**
nie poklikamy niech fansófka weń klika o ile, oczywiście będziesz dobrze papkować :D

Gość Tomek Kowal**
fakt, nie zauważyłem oczy mi zaszły kiełbasą

Gość Tomek Kowal**
tak, byłyby niezłe jajca bóg rozpruwałby sobie wnętrzności i wychodziłaby.......... !!!!!!!!!!!FANSÓFKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Tomek Kowal**
albo jeszcze lepiej- zagrać w nim! ja, z racji bycia ateistą nie mógłbym grać boga ale mógłbym grać ZAMKA FANA ktoś papkowałby, a ze mnie, spod wielkiego pokrętła, jakie miałbym umieszczone na grzbiecie wychodziłby sztywny drut i gonił papkującego.

Gość Tomek Kowal**
w roli sztywnego drutu- Kasia Cichopek

Gość Tomek Kowal**
Papkowanie to smarowanie skór od strony mizdry mieszaniną wodorotlenku wapniowego i siarczku sodowego W roli skóry- Kasia Glinka w roli mieszaniny- Marcin Bosak

Gość Tomek Kowal**
rolę główną, papkującego mógły zagrać ktoś znany, jakiś wielki aktor Marek Kondrat albo Daniel Olbrychski albo nie- Jerzy Stuhr!!! tak! Stuhr! a radiem mogłaby być Olga Borys albo Ewa Szykulska

Gość Tomek Kowal**
tak, papkowanie istnieje znalazłem to w necie

Gość Tomek Kowal**
no pewnie, że nie! za to ja chętnie spapkowałbym Kasię Glinkę od strony mizdry :D :D

Gość Tomek Kowal**
dobra, żartowałem snuję jakies podteksty... :)

Gość Tomek Kowal**
wiem na szczęście prędzej fansófkę zobaczę, niż zrozumiem choćby 1 słowo ze skandynawskich wrzasków Varga :D nawet Negura Bunget jest :( :( Lubię ich muzykę :( :( :(

Gość ajajajajaj
jolka, dzieki bedziemy brac pod uwage wszystkich tomkow,:-) FAJNY BRACHOLEK tez bym go chciala z domu wypchac:-)

Gość Tomek Kowal**
tak albo o ojczyźnie umęczonej pod niewiarą jak ksiądz Stefan Ceberek. Choć- lubię UNBLACKOWY zespół ANTESTOR i ich !!!WIJA!!!!! DOLOROSA!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=VCFJlE-uWjg choć to najdurniejsze, co człowiek mógł wymyslic UNBLACK chrześcijański black metal matko......

Gość Tomek Kowal**
nie jestem metalem, dlategp przekaz ma dla mnie trzeciorzędne znaczenie smutne, wręcz tragiczne, jeśli kapela blackmetalowa gra fajnie, ale śpiewa o Jezusku, bozi- czy o mordowaniu żydów w imię czystości rasy ale - jeśli nie rozumiem słów, a piosenki podobają mi się... szczerze? Mam to gdzieś :D To tylko muza take it easy!

Gość Tomek Kowal**
unblack metal- debilizm większy, niż cokolwiek, co znam......:( :(

Gość Tomek Kowal**
NO COŚ TY?????????????????? TO GOWNO ISTNIEJE

Gość Tomek Kowal**
całuski trzymaj się ciepło fansófka na drogę :)

Gość Tomek Kowal**
Antestor gra debilny CHRZEŚCIJAŃSKI BLACK METAL!!!!!!!!!!!! Fajnie, melodyjnie, ale ze wzgledów swiatopoglądowych nieczęsto ich słucham Blackmetalowa piosenka ,,Jesus Saves" :D :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=ULztj50pZus&feature=related zwróć, proszę, uwagę na pierwszy komentarz pod ,,dziełem' Normalnie MISTRZ CIĘTEJ RIPOSTY!!!! :D

Gość Tomek Kowal**
o - i temat z 2009 roku... Czyli- ten temat przewija się już od lat!!!!! ale i tak go kocham :D :D