Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal**
właśnie wiedziałem

Gość Tomek Kowal**
będę trollować tymi zgrozkładającymi sie zwłokami na Kafe pozakładam tematy- ,,czy jestem ładna" i TRACH!!!!!!!! w linku- napuchniety, zielony trup jeśli nie będę pisać- znaczy, ze mnie zbanowali na ok. 6 godz.

Gość Tomek Kowal***
nie nauczy ale ludzie za to wkurzają się - aż miło :D ale- robie to tak często-że raczej nauczeni są już NIE KLIKAĆ

Gość Tomek Kowal***
Fajny żart wymysliłem wyslać komuś na skrzynkę taką fotke na Walentynki jakiemuś nachalnemu adoratorowi :D z dopiskiem- ,,to moja słodka focia, misiaczku" :D

Gość Tomek Kowal***
pamiętaj- jeśli będzie Cię kiedykolwiek podrywac jakiś brzydal, dresiarz, lub ktoś kim zwyczajnie nie jesteś zainteresowana- zrób tak. To go z pewnoscią odstraszy :D

Gość Tomek Kowal***
a co - podrwywal Cię ktoś???

Gość Tomek Kowal***
a taki, który słucha Satanic Warmastera i Burzum -ale nie jest narodowcem, faszystą, rasistą, czy innym śmieciem- mógłby być :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal***
mnie nikt nie musiał podrywać- na tyle lubię dziewczyny, że zawsze pierwszy to robię :D :D

Gość Tomek Kowal***
to był pOdofil!! nie pEdofil, ale właśnie podofil- bo tak nazywa się to zboczonko na pkcie stóp- podofilia, miałabyś rację!!! nie rozumiem tych mniejszych i większych zboczonek

Gość Tomek Kowal***
o- takie zboczenie to ja rozumiem i popieram :D

Gość Tomek Kowal***
no pewnie, że prawda!!!!!!

Gość Tomek Kowal***
dobrze, nie będę.

Gość Tomek Kowal***
ale na Kafeterię ten link wstawię komu? Wiem! służebnicy Jani- albo Kamelii zobaczcie- jakie piękne świadectwo nawrócenia Ojca Tomasza

Gość Tomek Kowal**
przecież nie wstawiłbym prawdziwych danych!

Gość Tomek Kowal***
no, to tak jak przed wojną marynarze wysłali do grafloga kartkę zapisaną ,,pismem" oswojonej małpy, która pływała z nimi jako maskotka- a ten odesłał opinię, że to musi być wybitmnie inteligentna i pełna ekspresji osoba, skoro ma takie nieczytelne ,,magisterskie" pismo

Gość Tomek Kowal***
kafe się chyba zapchała

Gość Tomek Kowal**
wymysliłem nwe święto Bonzonarodzenie czyli swiętowanie urodzin Bonza. 31 maja, jak mówi wikipedia

Gość tomek Kowal***
dobra- mam pomysł na urozmaicenie wizji pana Hirscha chcesz posłuchać?

Gość tomek Kowal***
wystarczy wpisać ,,hirsch w wyszukiarkę grafilki"- iwyswietli się wiele zdjęć z krwią i mięchem zaraz napiszę o moim pomysle

Gość tomek Kowal***
a wię c tak pseudotwórczość pana H. opiera się na krwi i mięsie a co, gdyby tak zawęzić obiekt tych krwawych orgii, krwawych bahanalii do np jednego organu ciała? Bez krwi. np do- nosa? np ja jako artysta ogłaszam otwarcie dwudniowych ,,Nosaliów"- wszyscy statyści plus ja jesteśmy przebrani za nosy, łazimy w kostiumach nosów i rzucamy sie humowymi nosami, brodzimy w basenie wypełnionym gumowymi nosami, jemy i pijem z zastwy w kształcie nosów, rozmawiamy tylko o nosach, etc. takie noso-bahanalie, noso-święta później przyszedłby czas na ,,Włosalie" ,,Palcalie",, ,,Ustalie" ,,Zębalie" ,,Nogalie" itp. orgie z mięchem i krwią jakie pan H. robi od dziesiątków lat są nudne ja wymysliłem śmieszne, groteskowe pseudocelebrowanie innych elementów ciała.

Gość tomek Kowal***
czemu napisałem Hirscha- bóg jedyny w swej mądrości wiedzieć raczy tak to jest jak się nie myśli, co pisze półidiota ze mnie

Gość Ty z Tworek piszesz ?
Minister edukacji firmuje tego gniota. Widmo Komisji Europejskiej krąży nad Europą. KE rzuciła właśnie na kontynent 3 miliony egzemplarzy edukacyjnych kalendarzy dla gimnazjalistów. Polskie ministerstwo edukacji objęło naszą edycję honorowym patronatem. Tymczasem jak informuje krakowska "Wyborcza": Kartki z 24, 25 i 26 grudnia są czyste. Na dole strony z Bożym Narodzeniem [którego nie ma -red.] umieszczono sentencję: "Prawdziwy przyjaciel to ktoś, kto podzieli twoje troski i podwoi twoje radości" (B.C. Forbes). Próżno też w kalendarzu szukać na przykład takiej Wielkanocy. Jest za to żydowski Nowy Rok, jest też Nowy Rok muzułmanów, jest też święto sikhów, o którym nigdy nie słyszeliśmy. Po interwencji dziennikarzy eurourzędniczka odpowiedzialna za kalendarz zapowiedziała w następnej edycji "lepszą równowagę między religiami". Nie trzeba być wojującym katolikiem (ani w ogóle katolikiem), żeby zawołać: zmiłuj się, Panie! A i tak w tym wszystkim najefektowniej brzmią słowa wstępu do kalendarza napisane przez polskiego komisarza ds. budżetu Janusza Lewandowskiego: Ten oto kalendarz pokazuje, że Europa jest tuż za rogiem. Dzięki za ostrzeżenie - może jeszcze zdążymy schować dzieci.

Gość tomek Kowal***
tak teraz siedze i myślę- no nie wiem, czemu tak napisałem dobrze, że wiem jak ja sam się nazywam (chociaż zaraz....Tomek Kolwewski, czy Kowalski??)

Gość tomek Kowal***
Cośśś Ty, jestem trzeźwy jak niemowlę