Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pracownica Biurowa

Notorycznie uprawiam seks w pracy

Polecane posty

Gość Pracownica Biurowa

Witam. Mam pewien problem, wiem że dla wielu może wydawać sie smieszny, ale mi wcale nie jest do śmiechu. Jakies pół roku temu zatrudniłam się do pracy biurowej w pewnej placówce kulturowej. Ekipa była fajna, moją uwagę przykuł natomiast nielubiany przez wszystkich szef. Przykuł to mało powiedziane:po dwóch tygodniach pracy uprawialiśmy seks w jego biurze...i nie wiem co mam zrobic. Przez ludzi uważany jest za chama, buraka, do tego brzydkiego i niechlujnego...a ja po prostu nie mogę sie powstrzymac i codziennie w pracy mam ochotę na seks z nim...Co mam z tym zrobic? Przestać? Cały czas boje sie co pomyslą ludzie, co bedzie jesli się to wyda...Mieszkam w niewielkim miescie więc tym bardziej ryzyko jest duże. Proszę o konstruktywne rady.

Gość zastanawiajace
to tak zwane k*****wo :/

Gość nie do reki
glupi problem

Gość jedna z wielu pomarańczy
zakazany owoc kusi

Proponuję załatwić sobie papiery zaświadczające, że po urodzeniu zostałaś podrzucona do wykarmienia niedźwiedzicy i odnaleziona przez cywilizację niezbyt długo przed podjęciem wzmiankowanej przez Ciebie pracy. Coś w stylu zatrzymanie w rozwoju na poziomie człowieka pierwotnego.

Gość Pracownica Biurowa
dziś też jestem w pracy i czekam tylko na znak od szefa bo juz mnie korci aby pójść do niego i poprosic o sex

Gość Pracownica Biurowa
luśka >>> to wcale nie jest smieszne , ciekawe jak ty byś sie czula w mojej sytuacji:(

Gość Nogi długie troszkę krzywe:)
ja bym się czuła jak szmata która skamle o seks wyobraź sobie kim jesteś w jego oczach wiem że to prowo

Gość kljlkjljljljlkjljl
ale co w związku z tym głupim tematem? bzykaj się dalej albo przestań. ps. w samoobronie jedna tak karierę zrobiła, ale niestety dobrze nie skończyła ;)

Gość Pracownica Biurowa
czy wy nigdy nie czuliscie tego zwyklegpo porządania. moj problem polega na tym ze nie wiem jak sobie z tym poradzic, jak przestać. chciałąby,m nadal uprawiac z nim sex moze nawet cos wiecej jednak on ma zone i 3 dzieci. co bedzie gdy to sie wyda?

Nie ma porządania. Jest pożądanie. A jak się wyda będzie piękna katastrofa.

Gość kljlkjljljljlkjljl
no to kurva zmień pracę! w czym problem? zacznij szukać innej pracy i tyle. najlepiej by było, gdybyś po prostu kogoś poznała i samo by ci przeszło to walenie się w pracy z szefem.

Gość Pracownica Biurowa
chciałabym tak zrobic jak mówisz jednak wiecie jak ciezko teraz o prace... poza tym lubie tą pracę.

Gość Cicho baby
"... poza tym lubie tą pracę." No ba :D

Gość ile masz latek ?

kręci cię to,bo to owoc zakazany. Taka spełniona fantazja dla znudzonych kobiet/

ciesz się przynajmniej ,żywy kutach cię grzmoci, a tak byś musiała z piczki robić wariatkę i wibratorem ją zaspakajać.....

Gość Pracownica Biurowa
Mam 23 lata. Ktos wczesniej pytał czy nie moge znaleść sobie jakiegos faceta...Czy wszyscy mysla, że to takie proste??? Akurat ludzie z tego forum powinni najlepiej wiedziec, jakie to cholernie cieżkie.

Gość kljlkjljljljlkjljl
tia, walić się z żonatym facetem który ma rodzinę - to ci jakoś łatwo przyszło a poznać kogoś to już trudne? ;) żałosna jesteś. jak na 23 lata, to nic dobrego z ciebie nie będzie.

Gość kljlkjljljljlkjljl
i ciekaw jestem ile lat ma ten "szefuncio" :)

to sie zle skonczy...stracisz ta prace. Takich rzeczy sie nie robi...

Gość kljlkjljljljlkjljl
ale w sumie takie kobiety jak ty są potrzebne. :) może kiedyś też będę miał własną firmę i jak seks z żoną będzie mi sie nudził, to zatrudnię taką jak ty i będę ją grzmocił w pracy :) przyjemne z pożytecznym - i dobra pracownica, która lubi pracować i kochanka :) oby takich więcej jak ty! :) ps. jak będziesz kiedyś miała rodzinę, to nie zapomnij powiedzieć mężowi co wyprawiałaś za młodu :)