Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna samotna.

Dlaczego piękne kobiety są często samotne?

Polecane posty

Gość oj tam śmieszne jesteście
mało wiem o życiu? właśnie dużo wiem. piękna kobieta zawsze ma powodzenie. nie mówię tu o zawieraniu małżeństw bo taka kobieta może nie chcieć wyjść za mąż, ale o powodzeniu u facetów. zresztą znam piekne kobiety co właśnie bardzo wcześnie za mąż powychodziły i to nie z powodu ciąży ... faceci szaleją na puncie pieknych kobiet i są dla nich w stanie zrobić wszystko . ale mowa tu na naprawdę pieknych kobietach ,a nie wytapetowanych przecietnych kobietach bo takie są właśnie na jedną noc. I to jest żałosne jeśli kobieta nie ma powodzenia ( nie mówię o ilości stałych związków ,ale ogólnie powodzenia) i tlumaczy to sobie ,że jest za piekna to oszukuje sama siebie

Gość nati123345676789676
buahahahahha tak takie piękne jesteście ,ale faceci na was nie lecą ci fajni jaaaaaasne

męska pomarańcza - na innym topiku myślałam że jesteś dziewczyną:D:D nie wiem może ze sposobu pisania hehe:D co to znaczy w ogóle piękna dziewczyna? jednym się taka podoba a drugim inna....wiadomo że pewne ogólne kryteria obowiązują, no ale znowu bez przesady:)

piekna dziewczyna to taka , która podoba się dużej większości facetów powiedzy ponad 90 % i jej wygląd zwraca pozytywnie uwagę gdziekolwiek się pojawi . a ładna podoba się większości facetów ,ale jest jedną z wielu ładnych dziewczyn nie wyróżnia sie aż tak bardzo

no więc śmiem twierdzić że jestem ładna w takim razie....niektórzy twierdzą że piękna, ale im specjalnie nie wierzę:p Jako dziecko i młoda nastolatka byłam dość zaniedbana, ale było minęło:p

bo piękna jest np Monica Bellucci . podoba się prawie wszystkim i jej uroda jest olsniewajaca. a tak na marginesie Monica jakoś ma męża i to nie pierwszego i dzieci mimo swojej urody. a ładna to jest np Julia kaminska większości się podoba ,ale jednak nie wszytskim

Aggie gwoli ścisłości to Ty jesteś akurat bardzo bardzo ładna:)

Aggie -----> Pokaż się ;) Samemu to sobie mozna wiele wmówić :P A znajomi to wiadomo jacy są ... na NK najlepiej widać jak każdy ma 5+ mimo że fotka jest pośmiewiskiem :D

NIe będę się już pokazywać.....kiedyś miałam tu zdjęcie ale to nie był dobry pomysł, lepiej być anonimowym:) davey - hehe dzięki

"a tak na marginesie Monica jakiegoś ma męża i to nie pierwszego" A no właśnie ;) Może faceci wzorują się na Jej przykładzie, że jako "piękna" kobieta może mieć każdego i długo nie będzie się wahać gdy pojawi się "lepszy" :P

ale jakoś Ci mężowie ją chcieli :p zresztą na pewno znalazło by sie wielu chętnych na ich miejsce nawet jakby nie byla slawna i bogata

wg mnie trzeba miec fajny charakter, ktory przyciaga innych to jest o wiele wazniejsze niz wyglad, moze jestes w pewnym sensie zadufana troche, dlatego ze uwazasz ze jestes "piekna" to nie musisz sie az tak starac i dlatego inni mysla ze nie moga sie zblizyc

też uważam ,że charakter ma znaczenie ,ale później na dalszym etapie znajomosci. najpierw patrzy się na wygląd, choć i tak pieknym kobietom wiele się wybacza więcej niz tym mądrym, fajnym i brzydkim

Cześć Ruchomy Piasku. Otóż właśnie. Empatia czasem więcej robi niż uroda. Choć tej ostatniej Tobie akurat nie brakuje. Ale musi być jeszcze "to coś".

oj tak śmieszne jesteście -----> Bardziej woleliby Ją na "raz" niż na zawsze :D Życie ... Polacy nie mają charakteru tak jak choćby Włosi czy Hiszpanie, często są zakompleksieni i zbyt słabi psychicznie. Pewnie wielu wolałoby żeby ich żona siedziała całe dnie przy garach. Z facetem tak już jest że jest zawsze konkurentem , którego przeznaczeniem jest walka ale wielu chce jej uniknąć. "brzydsza" żona to dla niego spokój .. ;) Znam taki przypadek : Pewien facet poślubił sobie ekspedientkę w sklepie. Był bardzo szczęśliwy z nią. Ale gdy zaczęła awansować najpierw na kierowniczkę a póxniej w końcu została główną księgową to nagle stał się dla niej niemiły, zaczął ją sobie ustawiać, wywoływać w niej kompleksy itd. Poniżał ją dlatego żeby nadal była szarą myszką bo wiedział że jeśli dalej będzie nabierać pewności siebie to on jako kurier będzie dla niej zerem i popychadłem.... ;)

zazwyczaj ludzie patrza mniej pozytywnym wzrokiem na taka ososbe, aaa bo ladna to i kazdego moze miec, a bo ja sie nie nadaje za wysokie progi na moje nogi, a bo zarozumiala pewnie...tak jest ze zamiast uroda pomagac to przeszkadza

no ale jakoś nie chcieli jej na raz ... na raz to sa przeciętne kobiety tak naprawdę. mam piękną koleżankę jest modelką i zawsze miala chlopaka i ma dalej. i chcieli jej sie oświadczac itd... zresztą nie mówię tu tylko o ślubie. Do pieknej kobiety na pewno będą zarywać czy w klubie czy w pracy

i nie ważne czy bedą ja podrywac bo będą chcieli romasu czy związku ,ale będą

także nie chodzi mi to o szanse na stały związek choc uważam ,że piekna kobieta znajdzie faceta na stale bez problemu, ale o ogólne powodzenie u facetów

a nawet jeśli byśmy sie trzymały waszej wersji ,że ma niby mniejsze szanse na staly związek ( z czym sie nie zgadzam) to i tak bedzie miala powodzenie u tych co będą chcieli się z nia przespać. proste nie?

kobiecie jednak czasem brakuje śmiałości, jeśli jest piękna i przebojowa to owszem, ale jeśli jest raczej nieśmiała to bardzo często będą ją mieli faceci za wyniosłą...zbyt pewną siebie i dlatego często dają sobie z taką spokój. Nie wystarczy że piękna kobieta przejdzie ulicą i już sznur adoratorów.

heh..owszem powodzenie u takich co chcą się przespać pewnie:) tylko nie każdej o to chodzi

no nie zawsze chodzo ,ale to powodzenie będzie

oj tam śmieszne jesteście -----> Właśnie o to chodzi że piękna kobieta będzie wszędzie adorowana ;) A my faceci wiemy że kobiety lubią być adorowane więc na pewno nie będą unikać adoratorów :D Wystarczy że facet jest trochę staropoglądowy , sztywny albo ma jakieś kompleksy i sam sobie będzie wmawiał że żona go zdradza nawet gdyby ta była dla niego aniołkiem ;) Pewny siebie samiec alfa wybierze piękną ale taki sobie szefo też jest znany ze skandali, romansów itp .. :D Moim zdaniem to jest to całkiem sensowne bo każdy człowiek do czegoś dąży i chce się wspinać do góry. Co z tego że ktoś ma wszystko skoro nie ma przyjaciół od których usłyszy kilka ciepłych słów ??? Właśnie to ma też przełożenie na związki ... Kobieta piękna często wie że jest tak jakby trzonem związku a facet jest dla niej dodatkiem. Uważa że zasługuje na więcej niż ludzie brzydsi i korzysta z okazji. Jeśli ma świetną sylwetkę to ją eksponuje. Po co ??? Po to żeby czuć że wszyscy ją podziwiają :D A wtedy facet jest zazdrosny ... Dla kobiety zazdrość była uważana za coś normalnego ale dla faceta pojęcie to jest dość obce. Odkąd weszło równoupawnienie faceci są zagubieni , są zszokowani że kobiety także odnoszą sukcesy a to ich przytłacza.

Quicksand (wiedzma_01@interia.pl) zazwyczaj ludzie patrza mniej pozytywnym wzrokiem na taka ososbe, aaa bo ladna to i kazdego moze miec, a bo ja sie nie nadaje za wysokie progi na moje nogi, a bo zarozumiala pewnie...tak jest ze zamiast uroda pomagac to przeszkadza ----------------------------------------------- coś w tym jest. ja tak nie myślę, ale od paru kolegów słyszałem takie słowa. sam kończyłem ekonomik, gdzie w klasie bylo pięciu chłopaków. mam wiele ładnych koleżanek. moje kobiety często były zazdrosne o nie. o zwykłe koleżeńskie komentarze na NK czy facebooku. a ja te kobiety znam ponad 10 lat. i nie bede rezygnował z koleżanki z takim stażem, dla kobiety z która jestem 3 miesiące. bo ona nie potrafi poradzić sobie z zazdrością. piękna kobieta jest jak piękna pogoda. zawsze lepiej żeby była. ;)